Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuit 8 zile / 7 nopti

 

Preferata de turisti pentru vacanta si adorata pentru aromele orientale, Turcia este o tara unde se imbina mai multe lumi care au contribuit din plin la istoria omenirii.

Parcurgeți locuri pline de farmec, încercati bucataria turceasca, vizitati atractiile marei metropole Istanbul si pregatiti-va pentru shopping in bazar!

 

Camera Masa Data plecare Tarif/pers.
Camera Dubla Standard

Mic Dejun 15.07.2022 389 €
16.09.2022 369 €
30.09.2022 369 €
14.10.2022 369 €
21.10.2022 329 €
  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Servicii optionale 

Ziua 1 : Bucuresti – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Otopeni cu destinația Antalya. Întalnire cu ghidul însoțitor de grup  și transfer pentru cazare la hotel de 4* în zona Antalya.

Ziua 2 : Antalya – Aphrodisias - Kusadasi

Mic dejun. Deplasare spre orașul antic  Afrodisias, orașul zeiței iubirii, Afrodita. Orașul, construit în întregime din marmură, este cunoscut în întreaga lume pentru statuile sale. Se vizitează stadionul, Templul Afroditei,  Odeonul, băile publice din timpul Împaratului Hadrian, Agora,teatrul antic. Cazare la hotel de 4 * din zona Kușadasi.

Ziua 3 : Ephesus – Pergamon - Ayvalik

Mic dejun.  Vizită orașul antic Efes, capitala Asiei Mici din timpul Imperiului roman. Efes, cel mai bine întreținut oraș antic din bazinul mediteranean, înca oferă oamenilor posibilitatea de a descoperi cum se traia acum 2 000 de ani, se pot vizita băi termale, latrine,  temple, fântâni bine conservate, Poarta Magnesiană, Odeonul, teatrul mare  și cunoscuta Bibliotecă a lui Celsus, a treia bibliotecă ca mărime,  din lumea antică după cea din Alexandria și Pergamon. După vizitarea orașului Efes,oprire la un atelier de produse din piele cu prezentare și posibilitate de cumpărături. Se continuă drumul spre orașul  Bergama. În Bergama se vizitează  Acropole din Pergamon. Cazare la hotel de 4* și cina în  Ayvalik.

Ziua 4 : Ayvalik - Troia - Istanbul

Mic dejun. Deplasare  spre cetatea legendară Troia, descrisă de istoricul Homer în poemele sale Iliada și Odisea, astăzi sit arheologic , localizat în Provincia Canakkale, nord-vestul Turciei. După vizitarea cetății se traversează strâmtoarea Dardanele cu feribotul pe partea europeană pentru destinația Istanbul. Cazare la hotel de 4* în Istanbul.

Ziua 5 : Istanbul – Bursa

Mic dejun. Vizitarea orașului de pe două continente – Istanbul, cu impresionantele obiective turistice ca Hipodromul, obeliscul, Moscheea Sultan Ahmet (Moscheea Albastră) și catedrala Sfânta Sofia. După prânz, se vizitează Bazarul Egiptean. Se continuă drumul spre orașul Bursa. Cazare la hotel de 4* în Bursa.

Ziua 6 : Bursa –Denizli

Mic dejun. Se vzitatează Moscheea Rude din Bursa, prima capitală a Imperiului Otoman. Se continuă traseul spre Denizli. Se vizitează terasele calcaroase cu apă termală din Pamukkale . Cazare la hotel termal de 4* în zona Pamukkale.

Ziua 7 : Denizli –Antalya

Mic dejun. Se continuă traseul spre Antalya. Pe traseu se vizitează un atelier de confecționare covoare orientale, veche măiestrie a femeilor din Turcia. În Antalya se vizitează portul vechi de yachturi pentru a savura un ceai turcesc în ultima zi de vizită. Se fac două orpiri scurte la un atelier de bijuterii cu posibilitatea de cumpărături și un atelier de articole din piele cu prezentare de modă. Cazare la hotel de 4* în regiunea Antalya.

Ziua 8 : Antalya – Bucuresti

Transfer la Aeroportul Internațional din Antalya pentru îmbarcare zbor cu destinația București.

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antalya-Bucuresti
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 7 nopti la hotel
- Regim de masa cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana

  • Asigurare de calatorie medicala si storno 
  • Bacsis pentru ghizi si soferi locali 
  • Taxa de statiune/oras (se achita la receptie daca este cazul) 
  • Pachet 6 cine in hotel sau in afara hotelului (ziua 1;2;3;5;6;7): 99 euro/pers.
  • Pachet Premium ( taxe de oras, toate intrarile la obiective, croaziera pe Bosfor, cină tradițională, ghid autorizat la obiective): 159 euro/pers.

 

Nota :

Programul poate suferi modificari in functie de anumite situatii neprevazute.

Croaziera pe Bosfor se organizeaza in ziua 3 sau 4.

Cina in Istanbul nu include bauturile.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale