Craciun in Maramures - Hotel Magus

Craciun in Maramures - Hotel Magus

Haideți cu Mos Craciun prin Maramures!

Crăciunul este una din cele mai îndrăgite sărbători din decursul unui an, iar noi ținem cont de acest lucru. Am conceput programul de sărbători cu mult drag pentru a vă putea oferi o atmosferă caldă și de neuitat.

 

Hotelul Magus 4* este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga unitate. Centrul istoric al oraşului Baia Mare și Piața Libertății se află la 7 km de hotel, iar Sighetu Marmației la 70 km.

 

Perioada: 23 - 27 decembrie 2020

 

Tarife:
1490 lei/pers., loc in camera dublă Standard
1590 lei/pers., loc în camera dublă Deluxe
1900 lei/pers., loc în camera dublă Superioară

 

Copiii intre 0-3 Ani: Gratuit
4-12 Ani - 600 Lei

 

Condiții de rezervare și plată:
Avans 50% la rezervare, 50% pana la data de 8 Decembrie 2020.

Avansul pentru anularile pana in data de 1 Decembrie 2020 inclusiv se va returna (in cazul platii cu tichete de vacanta, avansul nu este returnabil), la anularile de dupa 1 Decembrie 2020, avansul se va pierde.

Pentru camerele single: se va plati suma intreaga pentru 2 persoane.

 

Servicii incluse:
4 nopti de cazare în regim All Inclusive (Mic dejun, pranz, cina, bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor), excursii cu transport(fara bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

Program:
23 Decembrie- Ajunși la hotel, sunteți așteptați cu prăjituri, pălincă și un bufet tradițional. Seara continuă cu horă, dans și vin fiert în grădină, apoi cina, acompaniată de muzică live.

24 Decembrie- Ziua începe cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană, unde se vizitează locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții. Seara, cina de ajun în jurul bradului împodobit în restaurant. Nu vor lipsi colindatorii si ansamblul folcloric care vă va invita la dans.

25 Decembrie- Prima zi de Crăciun începe cu un mic dejun pe cinste, după care meșterul popular Mika Tiberiu ne va povesti despre arta construcțiilor de lemn în sticle de pălincă. Clovnul Fratellino ne promite un show de umor și magie interactivă pentru cei mici și cei mari, după care vom lua cina.

26 Decembrie- Pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne tragem sufletul și vizităm Târgul de Crăciun din centrul vechi, după care continuăm seara cu putin folclor, dans, voie bună și o cină pe măsură.

27 Decembrie- Cu gânduri bune și speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

 

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale