Pensiunea Lostrița

28/07/2020 Condiții de călătorie în Europa În atenția persoanelor care plănuiesc să călătorească în Europa, în...detalii »13/07/2020 Noi măsuri de călătorie în țări din Europa pentru cetățenii români GRECIA Potrivit ultimelor informații comunicate de către autoritățile elene prin...detalii »30/06/2020 Lista tarilor din zona verde Lista țărilor din zona verde pentru care nu mai este obligatorie izolarea sau carantinarea...detalii »30/06/2020 Noi masuri privind vacantele in Grecia Pentru a spori nivelul de siguranta, Grecia a luat noi masuri privind persoanele care vor...detalii »20/05/2020 Start vacante pe litoralul romanesc! Deschiderea oficială a litoralului românesc va fi 1 Iunie, anunţă Organizaţia...detalii »

Camerele și terasele oferă o priveliște unică spre azuriul strălucitor al mării dintre munți, peste care se înalță Ceahlăul, cu legendarul Varf Toaca.

 

Dotarile de calitate, interioare si exterioare, asigura atat confortul modern necesar cat si posibilitatea de a simti placerea timpului petrecut in inima naturii.

 

Chef-ul Restaurantului va pune la dispozitie un menu cu preparate locale romanesti - borsuri si tochituri moldovenesti, faimosul păstrăv în cetină, vin de casa, cornata sau sirop de brad - dar si din bucataria clasica.

 

Pasionatii de activitati in aer liber pot pescui, se pot plimba pe malul lacului sau practica sporturi nautice - cu barcile din dotare sau proprii. Posibilitatile de agrement sunt numeroase. Aflata in centrul unei harti turistice remarcabile, de la Lostrita se ajunge cu usurinta in peste 20 puncte de interes.

 

Adresa: sat Buhalnita, com. Hangu, jud. Neamt, Romania

Harta Pensiunea Lostrița (Lacul Bicaz)


Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale