Hotel Auris Inn Al Muhanna

06/01/2021 Condițiile de călătorie în Marea Britanie, valabile de la 1 ianuarie De la 1 ianuarie 2021, condițiile de călătorie în Regatul Unit s-au schimbat. După...detalii »28/07/2020 Condiții de călătorie în Europa În atenția persoanelor care plănuiesc să călătorească în Europa, în...detalii »13/07/2020 Noi măsuri de călătorie în țări din Europa pentru cetățenii români GRECIA Potrivit ultimelor informații comunicate de către autoritățile elene prin...detalii »30/06/2020 Lista tarilor din zona verde Lista țărilor din zona verde pentru care nu mai este obligatorie izolarea sau carantinarea...detalii »30/06/2020 Noi masuri privind vacantele in Grecia Pentru a spori nivelul de siguranta, Grecia a luat noi masuri privind persoanele care vor...detalii »

Situat în Dubai, la 5 km de Mall of the Emirates, Hotelul Auris Inn Al Muhanna oferă cazare cu parcare privată gratuită, lounge comun, restaurant și centru de fitness. Acest hotel de 4 stele are WiFi gratuit, terasă și grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă non-stop, room service și servicii de schimb valutar.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbător de apă, cadă cu hidromasaj și uscător de păr. De asemenea, camerele hotelului oferă baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite și au vedere la oraș. Toate unitățile de cazare de la Hotelul Auris Inn Al Muhanna au zonă de relaxare.

Oaspeții cazați la această proprietate pot savura un mic dejun continental sau tip bufet.

La Hotelul Auris Inn Al Muhanna este disponibilă o saună.

Există birou de turism și un serviciu de închiriere de autoturisme, iar centrul de afaceri are ziare și bancomat.

The Walk at JBR și turnul Burj Al Arab se află la 8 km de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 28 km de Hotelul Auris Inn Al Muhanna. 

Harta Hotel Auris Inn Al Muhanna (Dubai)


Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale