Asia Beach Resort & Spa

15/02/2021 Noi condiții de călătorie în Marea Britanie Noi condiții de călătorie în Marea Britanie, începând cu data de 15...detalii »09/02/2021 Formular intrare în România IMPORTANT! Pasagerii care intră în România au obligația completării unei...detalii »06/01/2021 Condițiile de călătorie în Marea Britanie, valabile de la 1 ianuarie De la 1 ianuarie 2021, condițiile de călătorie în Regatul Unit s-au schimbat. După...detalii »28/07/2020 Condiții de călătorie în Europa În atenția persoanelor care plănuiesc să călătorească în Europa, în...detalii »13/07/2020 Noi măsuri de călătorie în țări din Europa pentru cetățenii români GRECIA Potrivit ultimelor informații comunicate de către autoritățile elene prin...detalii »
 • Descriere

  ASIA BEACH RESORT HOTEL a fost deschis in anul  2016, se afla la doar 3 km de centrul orasului Alanya si are o capacitate de  306 camere. Umbrelele si sezlongurile pe plaja sunt gratuite.
 • Localizare

  Hotelul este situat la 130 km de aeroportul din Antalya si la 40 de km de aeroportul Gazipasa Alanya. 
 • Facilitati hotel

  Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele  facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, patiserie, baruri  (Lobby Bar, Disco Bar – contra cost, Beer Pub, Vitamin Bar, Pool Bar, Beach Bar),  piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu tobogane, piscina  interioara pentru adulti si copii, sauna, hamam, sala de fitness, cinema, sala de jocuri, play station si internet cafe, sali de conferinta.  
  Servicii cu plata: bauturile consumate in Disco Bar, fresh-urile de fructe, play station si internet cafe, biliard, bowling, sporturi de apa.
 • Dotari camere

  Camerele hotelului sunt dotate cu seif, telefon, minibar, TV, internet wi-fi, aer conditionat, baie cu dus, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.
 • Facilitati copii

  Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, piscina interioara si piscina exterioara.
 • Plaja

  La ASIA BEACH RESORT HOTEL accesul la plaja se face prin tunel subteran. Pe plaja este amenajat ponton cu suprafata  de 1200 mp.  
 • Tip masa

  Ultra All Inclusive
 • Alte informatii

  -      in restaurante tinuta este obligatorie; 
  -      accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
  -      in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si  barurilor se poate modifica;
  -      hotelul isi rezerva dreptul de a modifica  conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
 • Website

  www.asiabeachresort.com 

Harta Asia Beach Resort & Spa (Alanya)


Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale