Hotel Sirines

15/02/2021 Noi condiții de călătorie în Marea Britanie Noi condiții de călătorie în Marea Britanie, începând cu data de 15...detalii »09/02/2021 Formular intrare în România IMPORTANT! Pasagerii care intră în România au obligația completării unei...detalii »06/01/2021 Condițiile de călătorie în Marea Britanie, valabile de la 1 ianuarie De la 1 ianuarie 2021, condițiile de călătorie în Regatul Unit s-au schimbat. După...detalii »28/07/2020 Condiții de călătorie în Europa În atenția persoanelor care plănuiesc să călătorească în Europa, în...detalii »13/07/2020 Noi măsuri de călătorie în țări din Europa pentru cetățenii români GRECIA Potrivit ultimelor informații comunicate de către autoritățile elene prin...detalii »

Situat la 30 de metri de plaja statiunii Potos.


Facilitati hotel :
receptie, lobby, bar, aer conditionat in zone publice, piscina exterioara cu jacuzzi si sectiune pentru copii, bar la piscina, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, prosoape la piscina, snack bar, zona de recreere cu tv, rv satelit in spatiul public, internet wi-fi gratuit, barbeque, fax, parcare.

 

Facilitati camere :
aer conditionat, room service, mic dejun in camera, internet wi-fi gratuit, mini-bar, tv satelit, muzica, linie telefonica directa, frigider, chicineta, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon privat sau terasa cu vedere spre mare, spre munte sau spre piscina, menaj zilnic. Schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor se face la fiecare 3 zile.

Harta Hotel Sirines (Thassos)


Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale