Revelion in Maramures - Hotel Magus

Revelion in Maramures - Hotel Magus

Ca în fiecare an, pachetul turistic de revelion este cel mai așteptat, Maramureșul având un loc special în inima tuturor datorită ospitalității calde, a mâncărurilor tradiționale delicioase respectiv a locațiilor specifice care pur și simplu trebuie vizitate.

Vă invităm să descoperiți Maramureșul!

 

Hotelul Magus 4* este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Centrul istoric al oraşului Baia Mare și Piața Libertății se află la 7 km de hotel. Sighetu Marmației este la 70 km.

 

Perioada: 30 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2020

 

Tarife:
1790 lei/pers., loc in camera dublă Standard
1890 lei/pers., loc în camera dublă Deluxe
2100 lei/pers., loc în camera dublă Superioară

 

Copiii intre 0-3 Ani: Gratuit
4-12 Ani - 800 Lei

 

Condiții de rezervare și plată:
Avans 50% la rezervare, 50% pana la data de 15 Decembrie 2020.

Avansul pentru anularile pana in data de 1 Decembrie 2020 inclusiv se va returna (in cazul platii cu tichete de vacanta, avansul nu este returnabil), la anularile de dupa 1 Decembrie 2020, avansul se va pierde.

Pentru camerele single: se va plati suma intreaga pentru 2 persoane.

 

Servicii incluse:
4 nopti de cazare cu regim All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale alcoolice și nealcoolice in timpul meselor), excursii cu transport inclus (fără bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

 

Program:
30 Decembrie- Ajunși la hotel vom fi întâmpinați cu un bufet tradițional de bunătățuri locale, așa, ca la carte! Dacă vremea ține cu noi, ieșim în grădină, savurăm un vin fiert și o horincă dupa care vom dansa o horă cu invitații noștri speciali .

31 Decembrie- Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții turistice. . Ne întoarcem la hotel, ne odihnim puțin, ne îmbrăcăm cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alături de DJ Moshu și alți artiști.

1 Ianuarie- Ne trezim puțin greu după aceste zile, dar nu ratăm micul dejun prelungit. Ne așteaptă o zi cu alte surprize, deoarece va fi ziua meșterilor populari ! Renumitul meșter popular Daniel Leș ne va face o demonstrație spectaculoasă de olărit, povestind și despre istoria acestei arte în Maramureș. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă, după care vom lua o cină specială, timp în care vom viziona o proiecție de film despre Maramureș și România.

2 Ianuarie- O altă zi de călătorie și aventură! De această dată pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Vom încheia seara învățând dansuri populare locale de la ansamblul folcloric.

3 Ianuarie- Ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri cu speranța de a-i revedea cât de curând.

 

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale