INSULA ISCHIA - Vacanta la SPA

INSULA ISCHIA - Vacanta la SPA

Plecari: 10.05, 29.05.2023 (6 zile/ 5 nopti)

 

Pret/persoana plecare 10.05: 720 EUR(loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret/persoana plecare 29.05: 798 EUR (loc in camera dubla, taxe incluse)
Reducere a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 10 EURO
Supliment camera single: 190 EURO / persoana (maxim 3 camere per grup)
Atentie: Patul suplimentar este un pat pliant care se va dauga in camera dubla, spatiul din camera fiind limitat

 

Insula Ischia este situata in Marea Tireniana, la aprox 30 km distanta de orasul Napoli si are o suprafata de 46,3 km2. Peisajul oferit de insula este deosebit de pitoresc, cu accente muntoase pe alocuri si multa verdeata. Datorita originii sale vulcanice, insula este o sursa de ape termale, majoritatea hotelurilor fiind echipate cu piscine cu apa termala si centre spa. Pe insula exista si parcuri termale care ofera la randul lor o varietate de piscine cu apa termala la diferite temperaturi. Daca luam in considerare faptul ca parcurile sunt situate chiar pe malul marii, posibilitatile de petrecere a unei zile intr-un mod placut devin nelimitate. Orasul si portul Ischia este un centru animat, cu magazine, restaurante si discoteci. Pitorescul Castel Aragonez situat pe o insula completeaza frumusetea acestui oras si o face unica in acelasi timp. Desi micuta, insula Ischia are atat de multe de oferit, transformand o simpla vacanta intr-o experienta de neuitat.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Important

Ziua 1: BUCURESTI – NAPOLI – ISCHIA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 04:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Ailrines spre Viena cu decolare la ora 06:40. Sosire pe aeroportul din Viena la ora 07:20 si imbarcare pe zborul spre Napoli. Aterizare in Napoli la ora 09:20 si transfer cu autocarul la portul din Napoli pentru imbarcare pe feribotul spre insula Ischia. Sosire in Ischia si transfer la Hotel Royal Palm Terme 4* sau similar. Vom servi cina la hotel.


Ziua 2: OPTIONAL, TURUL INSULEI ISCHIA SI GRADINA MORTELLA
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi in care vom vizita cateva dintre localitatile si atractiile de pe insula. Dominata de Muntele Epomeo, Ischia poate fi considerata o insula muntoasa, cu gradini infloritoare si peisaje fermecatoare. In orasul Ischia vom admira privelistea oferita de Castelul Aragonez. Gradinile Mortella au fost amenajate la comanda d-nei Susana Walton, sotia compozitorului William Walton. Intoarcere la hotel, cina si cazare.


Ziua 3: POSITANO SI AMALFI (OPTIONAL)
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita doua dintre orasele emblematice de pe Coasta Amalfitana: Positano si Amalfi. Prima oprire a vasului de croaziera va fi in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. Urmatoarea oprire este in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica sa catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Fiecare oprire va avea o durata de aprox 2 ore. Intoarcere la hotel, cina si cazare.


Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA IN INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde veti putea vizita renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Intoarcere la hotel in Ischia, cina si cazare. Alte activitati alternative: croaziera pe mare in jurul insulei Ischia sau excursie pe mare spre Positano si Amalfi. Cina si cazare la hotel in Ischia.


Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA IN INSULA PROCIDA
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in insula Procida, o insulita deosebit de pitoreasca si autentica situata in golful Napoli, la 30 minute de insula Ischia. Insula Procida a fost declarata capitala culturala a Italiei in 2022, este renumita pentru casutele sale colorate si decorul autentic si a fost folosita ca decor pentru filmele “Talentatul Domn Ripley” si “Il Postino”. Intoarcere in Ischia, cina si cazare.


Ziua 6: NAPOLI – BUCURESTI
Mic dejun la hotel si eliberarea camerelor inainte de ora 10:00 (pentru grupul din 10.05 mic dejun la pachet si plecarea dimineata foarte devreme). Transfer la portul din Ischia pentru imbarcare pe feribotul spre Napoli si de acolo transfer cu autocarul la aeroportul din Napoli. Zborul spre casa va avea loc astfel:
- pentru grupul din 10.05: imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines Spre Viena cu decolare la ora 10:05. Schimbarea cursei la Viena si aterizare la Bucuresti la ora 15:20;
- pentru grupul din 29.05: imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines Spre Viena cu decolare la ora 18:40. Schimbarea cursei la Viena si aterizare la Bucuresti la ora 00:05;

• transport cu avionul Bucuresti – Napoli si retur, compania Austrian Airlines, cu schimbarea curselor la Viena;
• 5 nopti cazare la hotel 4* in camera standard;
• DEMIPENSIUNE (mic dejun continental + cina meniu);
• transfer cu autocarul aeroport Napoli – port Napoli si port Ischia – hotel Ischia, dus-intors;
• biletul de feribot Napoli – Ischia – Napoli;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari)

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecare 10.05: Otopeni 06:40 – Viena 07:20/ Viena 07:45 - Napoli 09:20
Napoli 10:05 – Viena 11:45/ Viena 12:45 – Otopeni 15:20
Plecare 29.05: Otopeni 06:40 – Viena 07:20/ Viena 07:45 - Napoli 09:20
Napoli 18:40 – Viena 20:20/ Viena 21:30 – Otopeni 00:0

• catering la bordul avionului;
• asigurarea medicala (obligatorie in contextul Covid);
• asigurarea storno (se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
• biletele de intrare la obiectivele turistice;
• taxa de oras: aprox 3 Euro/ persoana/ noapte (obligatorie, se achita de catre clienti direct la hotel);
• excursiile optionale;
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali: aprox 15 Euro/ persoana;
• bauturile la mese;

 

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
Turul insulei Ischia: 45 Euro/ persoana, excursie de jumatate de zi, maxim 4 ore. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu microbuz/ autocar, insotitor roman de grup, ghid local. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice.
Insula Capri: 105 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 25 persoane participante si include: transfer hotel – port Ischia – hotel cu microbuz/ autocar, biletul de feribot Ischia – Capri dus-intors, asistenta in limba romana, transferurile cu minibusuri in Capri, ghid local in Capri. Nu sunt incluse: turul cu barca in jurul insulei Capri, biletele de intrare la obiectivele turistice, masa de pranz.
Insula Procida: 80 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 25 persoane participante si include: transfer hotel– port Ischia – hotel cu microbuz/ autocar, biletul de feribot Ischia – Capri dus-intors, asistenta in limba romana, ghid local. Nu sunt incluse: biletele de intrare la obiectivele turistice, masa de pranz.
Excursie pe mare la Positano si Amalfi: 90 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 25 persoane participante si include: transfer hotel – port Ischia – hotel cu microbuz/ autocar, biletul de feribot Ischia – Positano – Amalfi si retur, asistenta in limba romana. Nu sunt incluse: biletele de intrare la obiectivele turistice, masa de pranz.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
30 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
40 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
45 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
50 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
55 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
60 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
65 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
75 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
80 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Nota: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.


OBSERVATII:
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU PASAPORT TEMPORAR, VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
• ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale