Insula Evia - Sejur cu autocarul

Insula Evia - Sejur cu autocarul

Program SENIOR HOLIDAYS - GRECIA

Fără limită de vârstă și fără taxă suplimentară pentru non-seniori!

Plecări cu autocarul din Bucuresti: 05.06.2023; 11.06.2023; 15.09.2023; 21.09.2023

 

Tarif (loc în camera dublă):

5.06: 249 euro/persoană

11.06: 259 euro/persoană

15.09, 21.09: 249 euro/persoană

 

SUPLIMENTE:
» Supliment partaj GARANTAT: 49 euro/persoana;
» Supliment SINGLE: 99 euro/persoana;
» Locuri preferentiale in autocar (primele 3 banchete - 20 €/pers/loc);
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 10 €/pers/loc;
*Important: Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.

REDUCERI:
Reducere 5 €/pers pentru ultima bancheta in autocar.

 

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj garantat” nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.
PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera “partaj negarantat” vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Excursii optionale
  • Important

Ziua 1 | BUCURESTI - INSULA EVIA
Intalnire la ora 16:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 17:00 pe ruta Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Grecia.


Ziua 2 | INSULA EVIA
Odata ajunsi in Grecia ne continuam traseul spre Promachonas - Salonic - Larisa - Glyfa (ferry) - Agiokampos - Insula Evia. Cazare la hotel Galini 3* sau similar.


Zilele 3 - 7| INSULA EVIA
In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:
*Excursie la Atena: Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, printr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice si o plimbare prin orasul vechi.
*Edipsos - Manastirea Sfantul David - Cascada Drimona: Orice turist care ajunge in Evia trebuie sa descopere manastirile situate in nordul insulei. In aceasta excursie vizitam Parcul National Drimona unde se afla Manastirea Sfantul David si Biserica Sfantul Ioan Rusu, simbolul Eviei, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, biserica aflata in localitatea Prokopi (timp pentru vizita si masa de pranz - aproximativ 2 ore). Dupa-amiaza, intoarcere in statiune.
*Excursie la Lichadonisia: Va invitam sa descoperiti una dintre cele mai frumoase plaje, situata in arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. Dupa turul insulelor cu vaporasul vom savura masa de pranz pe plaja, vom invata dansuri traditionale grecesti impreuna cu capitanul si ne vom bucura de apa cristalina.
*Croaziera pe Insula Skiathos - Imbarcare din portul Pefki. Va invitam pentru o zi de vis, pe vaporul Argonaftis unde echipa de entertainment va va invata sa cantati si sa dansati greceste intr-o atmosfera fantastica. Prima oprire pe Insula Skiathos este la celebra plaja Koukounaries, una dintre cele mai frumoase plaje din lume, timp liber pentru plaja si inot. Calatoria continua catre orasul-port Skiathos, unde va veti plimba pe stradutele pietruite, inguste catre Biserica Sf Nicolae si veti avea timp necesar pentru descoperirea fascinantului oras Skiathos.


Ziua 8 | INSULA EVIA - SALONIC - BUCURESTI
Eliberarea camerelor se va face dimineata la ora 9:00, iar apoi vom profita de un program liber pentru ultimele cumparaturi. In jurul pranzului ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul Pefki - Agiokampos - Glyfa - Larisa - Salonic - Promachonas - Kulata - Sofia - Ruse - Giurgiu - Bucuresti.
Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
Cazare 6 nopti cu mic dejun, la Hotel Gallini 3* sau similar
Insotitor de grup si asistenta turistica pe perioada sejurului, in limba romana.

Bilet ferryboat Glifa-Agiokampos-Glifa 20 €/ pers (se achita la autocar), include taxa de ferry de persoana si autocar dus-intors + transfer port-cazare-port;
Asigurarea medicala sau asigurarea storno;
Taxa de statiune/turistica (se achita la receptie-la check in)
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;
Alte taxe si cheltuieli personale.
Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

Excursie la Atena: 45 euro/adult, 35 euro/copil;
Edipsos - Manastirea Sfantul David - Cascada Drimona: 25 euro/adult, 20 euro/copil;
Excursie la Lichadonisia: 35 euro/adult, 28 euro/copil;
Croaziera pe Insula Skiathos: 25 euro/adult, 18 euro/copil.

 

ATENTIE: Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 25 persoane!

CONDITII DE PLATA: achitarea unui avans de 30% la inscriere si diferenta de plata cu 30 zile inainte de plecare.


In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile de calatorie impuse de tara de destinatie, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 €/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 59-30 zile inainte de plecare/intrare.
c) 50 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100 % din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 €/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

 

Grup minim 35 persoane
• Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro. Vizitele mentionate in program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
• In cazul nerealizării numărului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
• In cazul unui grup mai mic de 35 pers se va achita un supliment de 30 Euro/persoana.
• Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului
• Copii cu varsta intre 0-2,99 ani nu beneficiaza de mese sau de pat suplimentar.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale