Oras
Din data
In data
Nopti
Camere
Camera 1
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 2
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 3
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 4
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta

Circuite Avion

Destinatia: Brussels, Belgia

De la 430 euro/pers/7 zile

Plecare: 05.07.2018

Itinerariu

Ziua 1 / Bucuresti – Bruxelles – Waterloo – Leuven – Bruxelles  
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghişeului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa,  zbor LH 1423 (06:10 / 07:40) de unde se va pleca spre cu zborul LH 1006 (08:25 / 09:20). Odata ajunşi in capitala Belgiei, vom merge sa vizitam unul dintre locurile unde s-a decis soarta Europei, la Waterloo. Aici, in data de 18 iunie 1815, armata franceza comandata de catre Napoleon Bonaparte, a fost invinsa de catre coaliţia anglo-prusaca, punandu-se astfel capat pentru totdeauna odiseei imperiale napoleoniene.Vom vizita Muzeul Wellington, unde s-a aflat comandamentul trupelor engleze, Ferme de Caillou, unde Napoleon a innoptat şi şi-a facut planurile de lupta inaintea marii batalii, Monumentul Leului, aflat pe locul unde s-a dat lupta şi unde s-a deschis de curand un muzeu deosebit. Vom pleca apoi catre Leuven, capitala Brabantului Flamand, vestita pentru universitatea sa, care este cea mai mare şi cea mai veche din Tarile de Jos. Vom face un scurt tur pietonal, care va include Primaria, cladirea Universitaţii şi Biserica Sf. Petru al carui turn, in ciuda faptului ca este neterminat, a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Dupa acest tur ne va mai aşteapta o surpriza şi anume vizitarea fabricii de bere Stella Artois, situata in acelaşi oraş. Transfer pentru cazare in Bruxelles.


Ziua 2 / Bruxelles
Mic dejun. Aceasta zi va fi dedicata in intregime vizitarii oraşului Bruxelles, capitala Belgiei. Vom merge mai intai pe platoul Heysel, unde vom vedea cele mai emblematice simboluri ale oraşului, Atomium şi Mini Europa. Primul a fost construit pentru Expo 58 şi reprezinta un cristal de fier marit de 165 de miliarde de ori, iar Mini Europa a adunat machetele celor mai importante cladiri din Uniunea Europeana in cadrul unui parc tematic ce ocupa o suprafaţa de 24000 m2. Vom face apoi turul panoramic al oraşului care va include Basilica Sacre-Coeur, una dintre cele mai mari biserici catolice din lume, Gradina Botanica, indragita de catre Victor Hugo, Bulevardul Regal, Piaţa Muzeelor, Palatul Regal, Muzeul Horta, dedicat arhitectului Art Nouveau Victor Horta, Parlamentul European si Comisia Europeana. Dupa tururul panoramic ne vom deplasa pietonal in Piaţa Mare unde vom admira cladirile breslelor, Primaria şi Muzeul Oraşului şi nu in ultimul rand, celebra statuie Maneken. Cazare in Bruxelles.


Ziua 3 /  Bruxelles – Dinant – Abaţia Maredsous – Luxemburg – Bruxelles
Mic dejun. Timp liber pentru activitati individuale sau opţional, va propunem sa vizitaţi oraşul Luxembourg, capitala micului şi prosperului Ducat de Luxembourg. Pe parcurs veti face un popas la abaţia Maredsous, un exemplu tipic de construcţie religioasa neo-gotica. Urmatorul obiectiv in drumul spre Luxemburg, va fi  Dinant, un oraşel pitoresc situat pe Raul Meuse, vestit pentru obiectele de cupru produse aici (dinanderie), dar şi pentru ca aici s-a nascut Adolphe Sax, inventatorul saxofonului. Odata ajunşi in Luxemburg veti face mai intai un tur panoramic care va include Piaţa Constituţiei, Mudam (filarmonica), Școala Europeana, Gradinile Oraşului si Muzeul de arta Villa Vauban. Veti face apoi o plimbare pietonala in zona centrala a oraşului pe parcursul caruia veti putea admira Primaria, Palatul Ducal (exterior) si Catedrala Notre Dame. Spre seara, intoarcere la Bruxelles pentru cazare.


Ziua 4 /  Bruxelles – Gent – Brugge – Bruxelles
Mic dejun. Astazi vom vizita doua dintre cele mai frumoase oraşe din Belgia. Mai intai vom merge in Gent, cel mai mare oraş din Estul Flandrei. Vom face un tur pietonal prin zona centrala a oraşului care va include Catedrala St. Bavo, renumita pentru altarul pictat de catre fraţii Van Eyk, Biserica Sf. Nicolae, Castelul Gravensteen (exterior) şi Casa van Alijin, muzeu dedicat obiceiurilor, tradiţiilor şi ritualurilor asociate vieţii locuitorilor acestei regiuni. Dupa tur, doritorii vor putea face o croaziera pe canalele care strabat oraşul. Dupa-amiaza, ne vom indrepta spre Brugge, supranumit Veneţia Nordului, oraş intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO incepand cu anul 2000. Vom face un tur pietonal, prilej cu care vom vedea Beguinage, un aşezamant destinat intrajutorarii femeilor singure, care dateaza inca din sec. al XIII-lea, Bazilica Fecioarei, care gazduieşte o sculptura reprezentand-o pe Fecioara cu Pruncul, opera a lui Michelangelo, Piaţa Centrala, unde se afla turnul clopotniţa inalt de 83 de m, unul dintre simbolurile oraşului şi Piaţa Oraşului, unde vom putea admira Primaria şi Basilica Sangelui, care pastreaza o relicva ce conţine Sangele Mantuitorului. La fel ca in Gent, dupa tur veţi putea face o croaziera pe canalele pitoreşti ce strabat oraşul. Intoarcere la Bruxelles pentru cazare.


Ziua 5 /  Bruxelles – Mechelen – Lier – Anvers – Bruxelles  
Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre partea de nord a Belgiei, spre Anvers, insa pe parcurs ne vor mai aşteapta cateva surprize placute. Mai intai vom vizita Mechelen, un oraşel pitoresc situat pe malul raului Dijle, al carui centru vechi are o structura aproape circulara, noile bulevarde inlocuind vechile fortificaţii medievale. In Piaţa Veche, marginita de cladirea Primariei şi a catedralei Sf. Rombouth, renumita pentru turnul inalt de 97 m, inca se mai pot admira case cu fronton triunghiular datand din sec. XVI – XVIII. Traseul nostru va continua catre oraşelul Lier, unde vom merge in Piaţa Mare pentru a admira Primaria cu interiorul decorat in stil rococo, ne vom indrepta apoi catre turnul cu ceas declarat monument naţional, dupa care vom vizita basilica Saint-Gummaruskerc, o capodopera a goticului tarziu din zona Brabantului. Atracţia principala a acestei zile o constituie insa oraşul Anvers. Vom face un scurt tur panoramic al orasului care va include Gara Centrala, considerata una dintre cele mai frumoase din lume, Parcul Oraşului, Opera, Fortareaţa Heet Stern şi Muzeul Companiei Maritime Red Star, locul de unde peste doua milioane de europeni au plecat in cautarea norocului catre Lumea Noua. Vizita va continua cu un tur pietonal in zona centrala a oraşului, prilej de a vizita catedrala, ce conţine picturi ale lui Rubens precum şi casa in care a locuit celebrul pictor. Spre seara ne vom intoarce in Bruxelles pentru cazare.


Ziua 6 / Bruxelles – Tournai – Bruxelles – Bucureşti
Mic dejun. Plecare spre Tournai, unul dintre cele mai importante centre culturale ale Belgiei, asezat intr-un cadru pitoresc, pe malul raului Scheldt. Vom  vizita Catedrala, aflata in imediata vecinatate a Pietei Centrale, construita intr-un stil mixt romano-gotic si care sta marturie a bogatiei orasului din perioada evului mediu, fiind inscrisa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. De asemenea, pe parcursul vizitei vom putea vedea foarte multe cladiri decorate in stilul Art Nouveau, caracteristice pentru aceasta zona a Belgiei. Ne vom indrepta apoi spre Bruxelles unde vom mai avem timp liber pentru cumparaturi si in zona magazinelor cu ciocolata. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 2291 (19:45 / 21:00) de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul LH 1656 (22:05 / 01:00).


Ziua 7 / Bucuresti
Sosire in Bucuresti la ora 01:00

 

Servicii incluse:

- transport continental cu avionul pe ruta Bucuresti – Frankfurt – Bruxelles si Bruxelles – Munchen – Bucuresti cu compania Lufthansa
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 5 nopti de cazare in hoteluri de 3*
- mesele mentionate in program: 5 mic dejunuri
- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program
- vizita la Waterloo
- tur pietonal in Leuven
- vizitarea fabricii de bere Stella Artois
- tur panoramic si pietonal in Bruxelles
- tururi pietonale in Gent si Brugge
- vizitarea oraselor Mechelen si Lier
- tur panoramic in Anvers
- vizitarea orasului Tournai
- taxe parcare, taxe de autostrada, poduri, tunele etc.
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- transferurile la şi de la Aeroportul Henri Coanda – Otopeni

Servicii neincluse:

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 190 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- asigurare medicala si storno
- taxele de oras (unde se percep) se achita individual la receptia hotelurilor
- taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 30 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajişti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de 20 participanti, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
  • Excursia la Luxemburg

 

Tarife

430 EURO / loc in camera dubla;  Supliment single: 90 EURO

 

Observatii

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor 
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual 
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAȘAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice » 

Acte necesare

-  paşaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei sau carte de identitate valabila, a caror copie va fi depusa la agenţie in momentul inscrierii.

 

COD: 101

Oferte Speciale

Circuite Autocar
Circuite Autocar
Circuite Avion
Circuite Avion
City break
City break
Craciun
Craciun
Excursii de o zi
Excursii de o zi
Inchiriere Yacht
Inchiriere Yacht
Revelion
Revelion
Sejururi
Sejururi
Senior Voyage
Senior Voyage
Turism Scolar
Turism Scolar

Seniori

Vezi toate destinatiile pentru Seniori
Costa del Sol, Spania
Costa del Sol, Spania
Malta Island, Malta
Malta Island, Malta
Madeira, Portugalia
Madeira, Portugalia

Special Offer

Vezi toate destinatiile pentru Special Offer
Mallorca Island, Spania
Mallorca Island, Spania
Antalya, Turcia
Antalya, Turcia
Side, Turcia
Side, Turcia
Alanya, Turcia
Alanya, Turcia

Early Booking

Vezi toate destinatiile pentru Early Booking
Malta Island, Malta
Malta Island, Malta

Revelion 2019

Vezi toate destinatiile pentru Revelion 2019
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Larnaca, Cipru
Larnaca, Cipru
Alanya, Turcia
Alanya, Turcia

Craciun 2018

Vezi toate destinatiile pentru Craciun 2018
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Levi, Finlanda
Levi, Finlanda


Recomandarile noastre pentru vacanta in 2018

Amsterdam,Olanda
Amsterdam
Olanda1178 Hoteluri
Bali,Indonesia
Bali
Indonesia1123 Hoteluri
Nisipurile de Aur,Bulgaria
Nisipurile de Aur
Bulgaria477 Hoteluri
Londra,United Kingdom
Londra
United Kingdom1698 Hoteluri
Paris,Franta
Paris
Franta3143 Hoteluri
Phuket,Tailanda
Phuket
Tailanda1125 Hoteluri
Punta Cana,Republica Dominicana
Punta Cana
Republica Dominicana657 Hoteluri
Roma,Italia
Roma
Italia1710 Hoteluri