Oras
Din data
In data
Nopti
Camere
Camera 1
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 2
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 3
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 4
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta

Circuite Avion

Destinatia: Fortaleza, Brazilia

De la 6490 euro/pers/18 zile

Plecare: 22.09.2018

Itinerariu

Ziua 01

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosire in Fortaleza vei transferat de la aeroport la hotel. 

Ziua 02

Transfer de la hotel la aeroportul din Fortaleza. Zbor intern Fortaleza - Manaus. La sosire in Manaus vei fi preluat de reprezentantii nostri si transferat de la aeroport la lodge-ul in care vei fi cazat. 
Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 03

Vei face o incursiune in jungla alaturi de un ghid specializat, aapoi un tur al lodge-ului pentru a afla detalii despre sustenabilitatea proiectului. Dupa amiaza vei calatori cu o barca cu motor pe apele Amazonului avand posibilitatea de a pescui celebrii pesti piranha dar si multe alte specii locale. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04

Vei fi transferat de la lodge la aeroportul din Manaus. Vei face un tur de jumatate de zi in Manaus. Manaus, capitala statului federal Amazonas este situat in apropiere de zona de confluenta a raurilor Rio Negro si Solimoes, afluenti ai Amazonului, pe malul lui Rio Negro. Vei fi transferat la aeroportul din Manaus. 
Regim mese - Mic dejun

Ziua 05

Zbor international Manaus - Panama City - Georgetown. La sosirea pe aeroportul din Georgetown vei fi transferat la hotel. 

Ziua 06

Te vei intalni cu Chef Delven Adams, gazda ta din turul culinar pe care il vei face intr-una dintre cele mai mari piete din Georgetown. Mai intai vei merge intr-un magazin unde vei lua contact cu produse locale precum cele din tamarind sau din faina de tapioca dupa care vei merge la piata de peste si la o macalerie. Orezul este unul dintre ingredientele de baza ale bucatariei de aici la fel si zaharul Demerara. Vei vizita apoi si o piata de fructe, unde te vei putea delecta cu “specialitati” locale precum bananele rosii si ananasul. Vei face un tur de oras al capitalei Guyanei - Georgetown. Printre obiectivele turistice de referinta se numara Catedrala Sf. Gheorghe, una dintre cele mai inalte cladiri de lemn din lume, edificata in 1890; Bulevardul Republicii, cladirea Carnegie, cladirea primariei, construita in stil gotic, Biserica St. Andrew, cel mai vechi lacas de cult din Guyana; Piata Stabroek; Gradina Botanica si Muzeul National. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 07

Astazi vei calatori in zona Estuarului Raului Demerara unde vei vedea si cel mai lung pod plutitor din lume dupa care vei face o plimbare cu barca pe Raul Essequibo, cel mai lung curs de apa din Guyana si cel mai lung rau situat intre Amazon si Orinoco. Pe traseu te vei opri si la Fort Island, unde se afla cele mai bine conservate vestigii din perioada coloniala olandeza. Turul va continua cu plaja Saxacalli, unde vei avea cateva clipe de relaxare dupa care vei merge din nou cu barca spre Kyk-Over-Al, bastion olandez ce asigura legatura dintre Raurile Mazaruni si Cuyuni. Vei vizita mai apoi Cascadele Baracara dupa care vei ajunge in orasul Bartica, fost centru minier. In final vei calatori inapoi spre Georgetown via Roed en Rust. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 08

Vei fi transferat cu un avion de mici dimensiuni spre Kaieteur iar seara te vei intoarce inapoi in Georgetown. Vei vizita Cascada Kaieteur. Integrata in Parcul National cu acelasi nume, Cascada Kaieteur se gaseste pe raul Potaro din centru tarii. Raul Potaro se varsa in fluviul Essequibo, unul dintre cele mai lungi din America de Sud si cel mai lung din Guyana. Cascada principala are inaltimea de 226 de metri, inaltimea totala a cascadelor fiind de 251 de metri. Cascada este apreciata drept cea mai mare in privinta debitului care este de 663 m/s si considerata de circa 5 ori mai mare decat Niagara (SUA/Canada) si de doua ori mai mare decat cascada Victoria (Zambia/Zimbabwe). A fost descoperita de europeni la data de 29 aprilie 1870. Vei fi transferat la aeroportul din Georgetown. Zbor international Georgetown - Paramaribo. La sosirea pe aeroportul din Paramaribo vei fi transferat la hotel. 
Regim mese - Mic dejun

Ziua 09

Vei calatori la 70 km sud de capitala Paramaribo pentru a vizita Jodensavanne. Aceasta este o fosta asezare evreiasca infiintata de catre evreii stabiliti in aceasta zona de savana in jurul anului 1650. Tot aici se afla si ruinele celei mai vechi sinagogi din America, iar cimitirul poate fi inca vazut. Localitatea a intrat in declin in secolul al XVIII-lea atunci cand cea mai mare parte dintre din populatie s-a mutat in Paramaribo iar in timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost centru de detentie. Astazi in aceasta zona a fost infiintat si un muzeu. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 10

Vei fi preluat de la hotel si transferat spre sud, la 190 km de capitala in satul Atjoni. Atjoni este o comunitate izolata la care vei ajunge navigand cu o barca locala pe apele Raului Suriname. Ghidul te va acompania si iti va oferi informatii despre cultura Saramaccan, specifica etnicilor creoli. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 11

Vei petrece intreaga zi la Danpaati River Lodge si vei avea incluse numeroase activitati precum precum: trekking in jungla si vizita celor 12 sate din imprejurimile lodge-ului; masaj de relaxare si masaj traditional; pescuit si plimbare cu canoe sau excursie de observare a aligatorilor pe timp de noapte. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 12

Vei mai avea cateva ore de relaxare dupa care vei fi transferat cu barca spre Atjoni si mai apoi cu masina inapoi spre Paramaribo. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 13

Vei face un tur de jumatate de zi in Paramaribo, capitala statului Surinam, al carui centru istoric a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 2002. Cu aceasta ocazie vei vizita unele dintre obiectivele turistice reprezentative ale orasului intre care se numara: Fortul Zeelandia (Palatul Prezidential), Piata Independentei, faleza Raului the Surinam sau Gradina Palmierilor. 
Regim mese - Mic dejun

Ziua 14

Vei fi transferat catre granita cu Guyana Franceza traversand Raul Maroni la bordul unei canoe si indreptandu-te apoi spre localitatea Albina. De aici vei calatori spre capitala Kourou, unde te vei caza la hotelul mentionat. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 15

Vei face un tur de o zi pe Iles du Salut. Insula Diavolului (Ile Du Diable) face parte din arhipelagul Iles du Salut (Salvation`s Islands) Insulele salvarii, numite asa deoarece misionarii europeni au scapat de ciuma migrand pe aceste insule, pe care inexplicabil ciuma le-a ocolit. Acum o destinatie turistica destul de populara, insulele au devenit cunoscute datorita romanului Papillon al lui Henri Charriere. Colonia de detentie se gasea de fapt pe trei insule: Insula Diavolului, Ile Royale si Ile Saint-Joseph de Passe separate de trecatorile Passe de Grenadines si Passe de Desirade. Considerata ca inchisoare de maxima siguranta, in colonie erau trimisi prizonierii cu cele mai grele condamnari, unde desi se bucurau de o libertate relativa nu puteau evada din cauza izolarii, a bolilor tropicale si a pericolelor din apele din jur (curenti puternci si rechini). Prizonierii morti erau aruncati rechinilor, singurele morminte din cimitir erau cele ale gardienilor si ale familiilor acestora. Vei vizita si centrul de detentie din Ile Saint-Joseph, cea mai sudica insula a arhipelagului, fost punct strategic al comertului cu sclavi din secolul al XVII-lea. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 16

Vei face un tur de jumatate de zi in Rezervatia Kaw. Situata in partea de sud-est a orasului Cayenne Rezervatia Kaw este in fapt o zona mlastinoasa extinsa marginita de Muntii Gabrielle si Kaw ce se caracterizeaza printr-un ecosistem divers cu numeroase specii de animale si plante endemice. Aici se pot intalni specii de maimute, caimani, egrete, jaguar, puma si multe altele. Vei fi transferat catre Cayenne, unde te vei caza la hotelul mentionat. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 17

Vei fi transferat pentru o vizita la Centrul Spatial. Vei vedea cladirile in care se realizeaza asamblarea satelitilor dar si centrul de control. Centrul spatial Guyanez este un astroport francez si european situat pe coasta Atlanticului, la 50 km de capitala Cayenne. Agentia Spatiala Europeana, agentia spatiala franceza precum si compania comerciala Arianespace lanseaza nave de aici astroportul fiind de asemenea utilizat pentru a livra marfuri catre Statia Spatiala Internationala cu ajutorul navelor de transport automatizate. Vei face un tur de jumatate de zi in Cayenne, capitala Guyanei Franceze. In cadrul turului vei vedea obiective turistice precum Fortul Ceperou, Place Leopold Heder, Place de Grenoble, Place des Palmistes, fostul spital colonial, Muzeul Francez, cladirea primariei si de asemenea vei vizita o piata locala unde vei putea achizitiona suveniruri dintre cele mai diverse. Vei fi transferat la aeroportul din Cayenne. 
Regim mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 18

Sosire in Bucuresti.

 

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Fortaleza, Cayenne - Bucuresti cu Air France & KLM; 
- Bilet de avion Fortaleza - Manaus; 
- Bilet de avion Manaus - Panama City - Georgetown 
- Bilet de avion Georgetown - Paramaribo; 
- Cazare 16 nopti la hotelurile mentionate 
- Mesele mentionate in program: 15 Mic dejun, 11 Pranz, 4 Cina; 
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul 
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program 
- Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse 
- Insotitor de grup din partea Eturia 
- Bacsis ghizi locali si soferi 
- Asigurarea complexa de calatorie 
- Serviciu telefonic de urgente 24/7 
- Transportul se va face cu autocar privat

Servicii neincluse:
- Early check-in, late check-out
- Alte cheltuieli personale

 

Orar zboruri

Plecare Bucuresti, 22.09.2018 ora 07:00; Sosire Amsterdam, 22.09.2018 ora 09:00, KLM durata 3:00
Plecare Amsterdam, 22.09.2018 12:50; Sosire Fortaleza, 22.09.2018 17:20, KLM durata 9:30
Plecare Fortaleza, 23.09.2018 ora 08:20; Sosire Manaus, 23.09.2018 ora 10:40, Gol Linhas Aereas durata 3:20
Plecare Manaus, 26.09.2018 ora 03:34; Sosire Panama City, 26.09.2018 ora 06:17 Copa Airlines durata 2:50
Plecare Panama City, 26.09.2018 ora 09:22; Sosire Georgetown, 26.09.2018 ora 14:01 Copa Airlines durata 5:20
Plecare Georgetown, 29.09.2018, ora 22:45; Sosire Paramaribo, 09.09.2018, ora 00:30, Surinam Airways durata 1:45
Plecare Cayenne, 08.10.2018 17:25; Sosire Paris (Orly), 09.10.2018 06:50, Air France durata 8:25
Plecare Paris (Charles de Gaulle) 09.10.2018 13:05; Sosire Bucuresti, 09.10.2018 16:55, Air France 2:50

 

Tarife

Pret/persoana - 6490 Euro (adult in camera dubla) 

Supliment single - 840 Euro

 

Viza turistica in Brazilia nu este necesara!

Viza turistica in French Guiana nu este necesara!

Viza turistica in Guyana se elibereaza la misiunea diplomatica a tarii de destinatie, aflata in afara Romaniei!

Viza turistica in Suriname se elibereaza la misiunea diplomatica a tarii de destinatie, aflata in afara Romaniei!

 

 

COD: 104

Oferte Speciale

Circuite Autocar
Circuite Autocar
Circuite Avion
Circuite Avion
City break
City break
Craciun
Craciun
Excursii de o zi
Excursii de o zi
Inchiriere Yacht
Inchiriere Yacht
Revelion
Revelion
Sejururi
Sejururi
Senior Voyage
Senior Voyage
Turism Scolar
Turism Scolar

Seniori

Vezi toate destinatiile pentru Seniori
Costa del Sol, Spania
Costa del Sol, Spania
Madeira, Portugalia
Madeira, Portugalia

Special Offer

Vezi toate destinatiile pentru Special Offer
Mallorca Island, Spania
Mallorca Island, Spania
Side, Turcia
Side, Turcia

Early Booking

Vezi toate destinatiile pentru Early Booking
Malta Island, Malta
Malta Island, Malta

Revelion 2019

Vezi toate destinatiile pentru Revelion 2019
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Antalya, Turcia
Antalya, Turcia
Lara, Turcia
Lara, Turcia
Alanya, Turcia
Alanya, Turcia

Craciun 2018

Vezi toate destinatiile pentru Craciun 2018
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Levi, Finlanda
Levi, Finlanda


Recomandarile noastre pentru vacanta in 2018

Amsterdam,Olanda
Amsterdam
Olanda1178 Hoteluri
Bali,Indonesia
Bali
Indonesia1123 Hoteluri
Nisipurile de Aur,Bulgaria
Nisipurile de Aur
Bulgaria477 Hoteluri
Londra,United Kingdom
Londra
United Kingdom1698 Hoteluri
Paris,Franta
Paris
Franta3143 Hoteluri
Phuket,Tailanda
Phuket
Tailanda1125 Hoteluri
Punta Cana,Republica Dominicana
Punta Cana
Republica Dominicana657 Hoteluri
Roma,Italia
Roma
Italia1710 Hoteluri