Oras
Din data
In data
Nopti
Camere
Camera 1
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 2
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 3
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta
Camera 4
Adult
Copil
Varsta
Varsta
Varsta
Varsta

Sejururi

Destinatia: Prague, Republica Ceha

Praga Sejur cu Ghid

Sejur avion.

de la 299 euro/ persoana + Taxe

Plecari:  11 Iulie; 29 Iulie; 3 August;  12 August; 19 August

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele: 
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Ziua 1 | Bucuresti - Praga

Pentru plecarile 29.07, 12.08, 19.08: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:05, pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK803 Bucuresti-Praga cu decolare la ora 15:05. Sosirea la Praga la ora 16:00. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. 
Pentru plecarile 11.07, 03.08: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:50, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO225 Bucuresti-Praga cu decolare la ora 07:50. Sosirea la Praga la ora 08:45. Transfer in oras. Turul Orasului de Aur, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, cu ghid local de Lb Romana incepe in Hradcany cu Castelul Praghez-odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lumesi Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber. Cazare Hotel International 4* (plecarile 11.07, 29.07, 12.08), Hotel Holiday Inn COngress 4* (plecarea 03.08), Hotel Duo 4* (plecarea 19.08) sau similar.

Ziua 2 | Praga - Castelul Karlstejn

Mic dejun.

Pentru plecarile 29.07, 12.08, 19.08: Turul Orasului de Aur, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, cu ghid local de Lb Romana incepe in Hradcany cu Castelul Praghez-odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lumesi Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia.  Vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 de km de oras intrun cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348 la 1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German.  
Pentru plecarile: 11.07 si 03.08: Dimineata, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 de km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348 la 1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano-German. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Praga.
Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare Hotel International 4* (plecarile 11.07, 29.07, 12.08), Hotel Holiday Inn COngress 4* (plecarea 03.08), Hotel Duo 4* (plecarea 19.08) sau similar.

Ziua 3 | Praga - Karlovy Vary

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy VaryAcesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare Hotel International 4* (plecarile 11.07, 29.07, 12.08), Hotel Holiday Inn COngress 4* (plecarea 03.08), Hotel Duo 4* (plecarea 19.08) sau similar.

Ziua 4 | Praga - Dresda

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Hotel International 4* (plecarile 11.07, 29.07, 12.08), Hotel Holiday Inn COngress 4* (plecarea 03.08), Hotel Duo 4* (plecarea 19.08) sau similar.

Ziua 5 | Praga - Cesky Krumlov si Ceske Budejovice

Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din Sec al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in Sec al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele Plastovy Most, uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu-cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacoluluiCazare Hotel International 4* (plecarile 11.07, 29.07, 12.08), Hotel Holiday Inn COngress 4* (plecarea 03.08), Hotel Duo 4* (plecarea 19.08) sau similar.

Ziua 6 | Praga - Bucuresti 

Mic dejun.

Retur la plecarile 29.07, 12.08, 19.08: Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.
Retur la plecarile 11.07, 03.08: Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu decolare la ora 09:30. Sosire in Bucuresti la ora 12:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Companile CSA sau TAROM (functie de data plecarii)
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hotel International 4* sau similar
• Tur pietonal in Praga cu ghid local de Lb Romana
• Transfer autocar hotel-centru pentru turul de oras
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 155 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Excursiile optionale

COD 100

Oferte Speciale

Circuite Autocar
Circuite Autocar
Circuite Avion
Circuite Avion
City break
City break
Craciun
Craciun
Excursii de o zi
Excursii de o zi
Inchiriere Yacht
Inchiriere Yacht
Revelion
Revelion
Sejururi
Sejururi
Senior Voyage
Senior Voyage
Turism Scolar
Turism Scolar

Seniori

Vezi toate destinatiile pentru Seniori
Costa Blanca, Spania
Costa Blanca, Spania
Malta Island, Malta
Malta Island, Malta
Madeira, Portugalia
Madeira, Portugalia

Special Offer

Vezi toate destinatiile pentru Special Offer
Belek, Turcia
Belek, Turcia
Side, Turcia
Side, Turcia
Lara, Turcia
Lara, Turcia

Early Booking

Vezi toate destinatiile pentru Early Booking
Malta Island, Malta
Malta Island, Malta

Revelion 2019

Vezi toate destinatiile pentru Revelion 2019
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Antalya, Turcia
Antalya, Turcia
Lara, Turcia
Lara, Turcia

Craciun 2018

Vezi toate destinatiile pentru Craciun 2018
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Levi, Finlanda
Levi, Finlanda


Recomandarile noastre pentru vacanta in 2018

Amsterdam,Olanda
Amsterdam
Olanda1178 Hoteluri
Bali,Indonesia
Bali
Indonesia1123 Hoteluri
Nisipurile de Aur,Bulgaria
Nisipurile de Aur
Bulgaria477 Hoteluri
Londra,United Kingdom
Londra
United Kingdom1698 Hoteluri
Paris,Franta
Paris
Franta3143 Hoteluri
Phuket,Tailanda
Phuket
Tailanda1125 Hoteluri
Punta Cana,Republica Dominicana
Punta Cana
Republica Dominicana657 Hoteluri
Roma,Italia
Roma
Italia1710 Hoteluri