CROAZIERA ORSOVA - BELGRAD

CROAZIERA ORSOVA - BELGRAD

Itinerariu: Orșova › Veliko Gradište › Belgrad

 

Admiră cea mai frumoasă paradă a unui fluviu din Europa chiar de la plecare. Frumoasa Dunăre albastră își dezvăluie cele mai spectaculoase peisaje la Porţile de Fier, la graniţa dintre România și Serbia. Cazanele reprezintă cea mai pitorească zonă a defileului Dunării la trecerea prin Munţii Carpaţi. Pe parcursul croazierei vei descoperi orașe mici și pitorești precum Veliko Gradište cu ”Lacul de Argint”, Golubac cu cetatea care răsare din stânca munţilor și ”grădina dragonilor”, dar și Belgrad, ”orașul alb” cu o vechime demnă de invidiat de multe alte orașe din Eu ropa și chiar din lume.

 

Perioada: 26 - 30.08.2022

Tarif: 695 euro/persoană

COPIII ÎNTRE 0 ȘI 3 ANI BENEFICIAZĂ DE GRATUITATE
COPIII ÎNTRE 4 ȘI 10 ANI AU 30% REDUCERE

Mai multe perioade și tarife sunt disponibile în ultima poză.

 

PROGRAM

ZIUA 1

Plecăm din Orșova și ne îndreptăm către primul port: Veliko Gradište. Intră în atmosfera de croazieră servind prânzul într-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunăre la Cazanele Mici și Mari. Ghidul nostru îţi va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atracţie de pe traseu: Donji Milanovac, Lepenski Vir, Golubac. Odată ajunși la destinaţia noastră, te invităm să vizitezi Veliko Gradište, un orășel tradiţional, cu multe grădini cu flori și terase cochete.

ZIUA 2

Trezește-te dimineaţă și ia micul dejun admirând frumosul Veliko Gradište, după care pregătește-te să vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus în lista monumentelor culturale de importanţă excepţională din Serbia pentru complexul urban din secolul I, din vremea împăratului Traian. Prânzul îl vei lua pe navă, în Belgrad, după care îţi oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piaţa Republicii, statuia ecvestră a cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, fântâna în stil roman Delijska și strada pietonală Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

ZIUA 3

Să petreci 2 zile în Belgrad nu este niciodată prea mult. Sunt atât de multe lucruri de vizitat încât sigur îţi vei dori să revii. Alege dintre excursiile incluse sau opţionale și vei rămâne cu amintiri de neuitat, iar seara te așteptăm înapoi la cină cu program tradiţional.

ZIUA 4

În timp ce tu te bucuri încă de somn, noi ridicăm ancora și te conducem spre Veliko Gradište. Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, însoţite de descrierile pline de farmec ale ghidului. Odată ajunși la destinaţie își oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit ”primul oraș din Europa”, precum și multe alte surprize. Seara te poţi plimba prin centrul orașului, sau la Lacul de Argint.

ZIUA 5

Aventura noastră se apropie ușor-ușor de final. Este ziua în care lăsăm în urmă toate locurile spectaculoase și surprinzătoare pe care le-am vizitat pe parcursul călătoriei noastre și pornim, după micul dejun, spre  România. De-a lungul croazierei către Orșova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari și Mici, de chipul lui Decebal pe un mal și de Tabula Traiana pe malul Sârbesc.

 

SERVICII ȘI FACILITĂȚI INCLUSE

  • Toate mesele
  • Free WiFi
  • Ghid la bord
  • Fotograf la bord
  • Activități la bord
  • Taxe de port

NU SUNT INCLUSE

  • Teste Covid
  • Asigurari de calatorie
  • Bauturi la bar sau la mese

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale