CIRCUIT LACURILE ALPINE - Austria - Germania - Ungaria

CIRCUIT LACURILE ALPINE - Austria - Germania - Ungaria

Budapesta - Viena - Salzkammergut - Salzburg - Berchtesgaden - Königssee* - Bad Ischl & St. Wolfgang Hallstatt - Zell am See - Kaprun* Salzkammergut - Linz 

 

Circuit 7 zile (6 nopți)

 

Camera Masa Data plecare  Tarif/pers
Camera dubla Mic dejun 27.09.2020 399  euro
Camera single  Mic dejun 27.09.2020 469 euro

 

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE 
  • SERVICII NEINCLUSE
  • EXCURSII OPTIONALE 

Ziua 1. București – Budapesta
Întâlnire cu grupul în parcarea de la Piața Victoriei din București și plecare cu autocarul pe traseul: București – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Deva – Timișoara – Arad – Szeged – Budapesta. Tur panoramic „Budapesta by night” cu autocarul pentru a admira frumusețea orașului și noaptea. Seara, cazare la hotel în zona Budapesta.

 

Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzkammergut
Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oraș cu însoțitorul de grup, pe parcursul căruia veți putea admira: Ringstraße, Opera Națională, Muzeul de Istorie Naturală, Parlamentul, Primăria, Teatrul Național și Universitatea. Tur pietonal în centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Ștefan și Curtea Imperială Hofburg. Plecare mai departe către zona Lacurilor Alpine. Cazare la hotel în zona Salzkammergut.

 

Ziua 3. Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Königssee*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Salzburg*, Hellbrunn* și Königssee*. Tur de oraș cu însoțitorul de grup în Salzburg, pe parcursul căruia veți putea admira: Grădinile și Palatul Mirabell, casa în care s-a născut Mozart, catedrala Arhiepiscopală, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. După turul de oraș, plecare către Berchtesgaden, oraș german din Alpii Bavarezi, renumit pentru Kehlsteinhaus. Oprire pe malul lacului glaciar Königssee, care creează un cadru natural uimitor. Seara, cazare la hotel în zona Salzkammergut.

 

Ziua 4. Bad Ischl & St. Wolfgang
Mic dejun. Se vizitează impresionanta regiune Salzkammergut, renumită pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zonă. Se continuă traseul spre lacul Mondsee și orășelul cu același nume, unde vom face un scurt popas pentru o plimbare în zona de promenadă și pentru a admira biserica fostei Abații Benedictine, locul unde a fost filmată scena nunții din filmul Sunetul Muzicii. Se continuă circuitul cu popas în St. Wolfgang, situat pe malul lacului cu același nume, și în Bad Ischl, stațiunea preferată a Împărătesei Sissi. Timp liber la dispoziție în Bad Ischl. Plecare spre lacul Traunsee și oprire în Gmunden. Seara, cazare la hotel zona Salzkammergut.

 

Ziua 5. Hallstatt, Zell am See, Kaprun*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Hallstatt*, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstätter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume. Se vizitează: cea mai veche mină de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Se continuă traseul cu o vizită la renumitele stațiuni montane Kaprun* și Zell am See*. Seara, cazare la hotel în zona Salzkammergut.

 

Ziua 6. Salzkammergut – Linz – Budapesta
Mic dejun. Plecare spre Linz, al treilea oraș ca mărime al Austriei. Tur de oraș în care se vizitează: Piața Mare, vechea primărie, Catedrala și Castelul. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Se continuă circuitul spre Budapesta unde, opțional, se poate organiza croazieră pe Dunăre cu cină tip bufet*. Seara, cazare la hotel în zona Budapesta.

 

Ziua 7. Budapesta – București
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre București pe traseul: Budapesta – Szeged – Arad – Timișoara – Deva – Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitești – București. Sosire seara în București.

 

  •   Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
  •  Cazare 6 nopti cu mic dejun 
  •  Asistenta turistica in limba romana
  •  Tururi de oras

• Asigurare medicală și storno
• Taxe de oraș/ stațiune
• Intrări la obiectivele turistice

• Excursie Salzburg, Berchtesgaden și Königssee: 45 Euro/ persoană
• Excursie Hallstatt, Zell am See și Kaprun: 39 Euro/ persoană
• Croazieră pe Dunăre: 35 Euro/ persoană
• Supliment demipensiune (6 cine): 99 Euro/ persoană
• Pachet PREMIUM – 3 excursii opționale și supliment demipensiune (6 cine): 179 Euro/ persoană


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale