Venetia si Italia de Nord

Venetia si Italia de Nord

Circuit autocar: Ljublijana - Padova - Venetia - Verona - Milano - Postojna - Budapesta

 

DATE DE PLECARE:  17.07, 21.08, 11.09.2022

 

Tarif: 339 euro/persoană

 

Grup minim 35 persoane. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 30 de persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 20 € /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

 • Program
 • Servicii incluse
 • Nu sunt incluse
 • Excursii optionale

Ziua 1. BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km)

Plecare din Bucuresti, la ora 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor), spre Budapesta. Optional croaziera pe Dunare la Budapesta (20€), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Gellert. Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA LJUBLJANA - PADOVA (cca. 725 km)

Servim micul dejun, apoi vizitam Ljublijana intr-un tur ce cuprinde Piata Congresului, Biserica Franciscana, Podul Triplu, PrimariaCatedrala, Podul Dragonului. Traseul continua spre Italia, pentru cazare in zona Padova.

Ziua 3. PADOVA - VENETIA (cca. 85 km)

Așteapta-te la o zi plina de romantism. Dupa micul dejun, in Padova vizitam Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj, care pastreaza moastele sfantului. Deplasare cu autocarul in Tronchetto, de unde ne imbarcam contra cost (se achita la inscriere 12+18 €) in vaporas privat si navigand pe canal Giudecca sosim in Piata San Marco, apreciat de Napoleon drept cel mai elegant salon al Europei. Admiram Palatul Dogilor continand capodopere ale lui Tintoretto, Veronese, Titian, Tiepolo, Pisanello, Carapaccio, Bellini, apoi Basilica San Marco, renumita prin mozaicurile sale aurite de inspiratie bizantina, si Campanilla, inalta de aproape 100 m. Timp liber pentru plimbare spre Podul Rialto si cautarea de suvenire pentru cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine si tarabe cu artizani de la baza podului. Turistii care doresc, pot merge insotiti de ghid spre Panteonul Venetiei, splendida Basilica San Giovanni e Paolo, apoi contra cost (biletele pentru vaporasul de Murano dus-intors nu sunt incluse in pret), de la Fondamente Nove, imbarcare spre insula Murano, faimoasa pentru arta prelucrarii sticlei, aici obtinandu-se de sute de ani cel mai renumit cristal din lume. Intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona Padova.

Ziua 4. PADOVA - VERONA - MILANO (cca. 90 + 315 km)

Astazi, dupa micul dejun, te așteapta un frumos tur pietonal al Veronei: Arenele Romane, amfiteatrul roman excelent conservat, faimos pentru spectacolele şi concertele de opera, Casa si balconul Julietei, Piata del'Erbe, Palatul si Mormintele Scaglierilor. Pentru cei care au mai vizitat Verona, recomandam deplasare individuala la Castelvecchio si Ponte dei Scaglieri, si la Basilica San Zeno Magiore, construita in sec. IX de Pepin, descendentul lui Charlemagne. Timp liber la dispozitie in Verona, sau excursie optionala (20 €) la Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei” care se impune prin monumentele sale: Castelul Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul - cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vittorio Emanuele - cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala- unul din cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel în zona Padova.

Ziua 5. PADOVA - Pestera POSTOJNA - BUDAPESTA (cca. 690 km)

Mic dejun. Traversam in Slovenia, pentru a vizita pestera Postojna, impresionanta prin dimensiunile sale (ne vom deplasa aproape 4 km cu un trenulet electric), dar si prin bogatia de stalactite si stalagmite. Deplasare spre Budapesta pentru cazare. Pentru a marca cum se cuvine finalul unei excursii reusite, va propunem optional (35 €) o seara ungureasca plina de savoare, cu muzica folclorica si cina traditionala.

Ziua 6. BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)

Mic dejun. Pornim spre Romania. Sosim la București dupa ora 23:30, în functie de trafic și de durata formalitatilor din frontiera.

 

Notă: Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

 • Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internationale
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3* (ca exceptie 2*)
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
 • Deplasare pentru vizite la: Ljublijana, Padova, Venetia, Verona, Pestera Postojna, Budapesta
 • Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID) ;
 • Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice ;
 • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
 • Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata
 • Sistem audioghid profesional (1,5 €/pers/zi)
 • Bacsis/tips - ghid+sofer (recomandat 1 €/zi/persoana)
 • Transfer din Constanța: 20 euro/pers./sens

Croaziera pe Dunare la Budapesta 20 euro/pers.

Taxa vaporas Venetia 30 euro/pers.

Excursie optionala Milano 20 euro/pers.

Seara ungureasca cu cina traditionala 35 euro/pers.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale