CIRCUIT TURCIA Efes - Pamukkale - Antalya

CIRCUIT TURCIA Efes - Pamukkale - Antalya

PLECĂRI SĂPTĂMÂNALE ÎN PERIOADA 18.02 - 27.05 și 23.09 - 25.11.2022

 

Circuit avion 8 zile

Antalya -Myra -Lycia -Dalyan -Kusadasi -Efes -Casa Fecioarei Maria -Sirince -Pamukkale -Hierapolis

 

Tarife și date de plecare:

  Loc in Cam. DBL/ TPL
(FIRST MINUTE)
Loc in Cam.
DBL/ TPL
(STANDARD)
18.02.2022 55 euro 79 euro
25.02, 25.11.2022 75 euro 99 euro
4.03.2022 95 euro 119 euro
11.03, 18.11.2022 105 euro 129 euro
18.03, 11.11.2022 115 euro 129 euro
25.03, 4.11.2022 125 euro 139 euro
1.04, 28.10.2022 135 euro 149 euro
8.04, 21.10.2022 145 euro 159 euro
15.04, 22.04, 29.04, 23.09.2022 205 euro 219 euro
6.05, 13.05, 20.05, 14.10.2022 165 euro 179 euro
27.05, 7.10.2022 175 euro 189 euro
30.09.2022 185 euro 199 euro

 

FIRST MINUTE valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.

OFERTA SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.


Grup minim 20 persoane
In cazul nerealizarii grupului minim excursia se va anula / reprograma, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;

 • Program
 • Servicii incluse
 • Nu sunt incluse
 • Excursii optionale

ZIUA 1. BUCURESTI - ANTALYA

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya, localitate supranumita “capitala Rivierei turcesti” (direct sau via Istanbul). Dupa aterizarea pe aeroportul din Antalya se efectueaza transferul catre hotelul de 5* la care veti fi cazati. Cocktail de bun venit si timp liber.

ZIUA 2. MYRA - BISERICA SF. NICOLAE

Mic dejun. Pornim pe drumul de coasta, urmand tarmul Marii Mediterane, pentru a parcurge un traseu superb, marcat de paduri de pin, in care vom admira varfurile impresionante ale Muntilor Taurus, cu altitudini ce depasesc 3000 de metri. Ajungem la antica Myra, unde vom vizita celebrele morminte de piatra, unele din cele mai fascinante obiective turistice din intreaga Turcia. Datand din secolul IV i.Hr, vestigiile fostului Regat Lycia fascineaza si astazi atat turistii, cat si cercetatorii. In apropiere vizitam si Biserica Sfantului Nicolae, important lacas de cult care aduce aminte de perioada in care crestinii traiau in aceste locuri. Seara, cazare in zona Mugla.

ZIUA 3. LYCIA - DALYAN - KUSADASI

Mic dejun. Incepem ziua cu o incantatoare croaziera in Delta Dalyan – o zona protejata, un adevarat paradis al naturii. Ne vom delecta cu peisaje unice si ne vom relaxa pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, o intindere de nisip auriu, lunga de 7 km si accesibila exclusiv de pe mare. Daca suntem norocosi o sa avem ocazia sa vedem incredibilele broscute de mare Caretta Caretta care au dat numele plajei Iztuzu, in traducere Plaja Testoaselor. Timp liber pentru plaja si baie, urmat de drumul spre Kusadasi. Ajungem in cocheta statiune de la Marea Egee pentru cazare.

ZIUA 4. EFES - CASA FECIOAREI MARIA - SIRINCE

Dupa micul dejun incepem explorarea fascinantelor obiective din zona Kusadasi: Efes, Casa Fecioarei Maria, Sirince. Incepem cu orasul antic Efes, al treilea port ca marime al Imperiului Roman, cu vestigii admirabil pastrate, printre care se detaseaza celebra Biblioteca a lui Celsus, refacuta de catre arheologii austrieci. Starea de conservare a cetatii este incredibila. Urmeaza sa vizitam Agora, templul Domițian, izvoarele termale, celebrul amfiteatru cu o capacitate de 25.000 de locuri, aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus. Continuam, optional cu Casa Fecioarei Maria si cu satul Sirince, locuit odinioara de greci. Cazare la acelasi hotel din Kusadasi.

ZIUA 5. PAMUKKALE

Mic dejun, urmat de drumul spre Pamukkale, supranumit “Castelul de Bumbac”sau “Perla Turciei”,un amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. Proprietatile terapeutice ale apelor termale care au format spectaculoasele terase de travertin de un alb stralucitor erau cunoscute si valorificate din antichitate. Din anul 1988 Pamukkale, impreuna cu orasul antic Hierapolis fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. Sosire in Pamukkale, timp liber pentru baie in apele termale de la hotelul unde ne vom caza.

ZIUA 6. HIERAPOLIS

Mic dejun. Dimineata vizitam situl arheologic al orasului antic Hierapolis, unde vom putea admira Piscina Cleopatrei. Ruinele magnificului oras, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici vom vedea Templul lui Apollo (sec II), dar si impunătorul si  somptuosul Teatru Roman. Drumul nostru continua spre Antalya, parcurgand zona Muntilor Taurus. Pe traseu, vizita la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum diverse materii prime, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produse finit pregatite de comercializare. Sosire si cazare in zona Antalya.

ZIUA 7. ANTALYA - CASCADA KARPUZKALDIRAN

Mic dejun. Tur de oras in Antalya, antica Attalia, astazi un oras emblematic, aflat pe Riviera turceasca a Marii Mediterane, infiintat de Attalos al II lea, vestitul rege al Pergamului, cu aproximativ 150 de ani inainte de Christos. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran, aflata in apropiere de Lara Beach, o spectaculoasa cadere de apa, imbratisata de smaraldul marii. Seara, cazare la acelasi hotel din zona Antalya.

ZIUA 8. ANTALYA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti (direct sau via Istanbul).

 • Zbor Bucuresti - Antalya si retur, bagaj de mana 6 kg + bagaj de cala 20 kg
 • Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia
 • Cocktail de bun-venit
 • Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)

 

ATENTIE: Pentru efectuarea calatoriei este obligatoriu sa detineti un pasaport valabil minim 6 luni de la data returului.

 • Asigurare medicala + storno
 • Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, Croaziera pe Dalyan, ghizi locali) = 109 euro/pers (se poate achita din agentie) ; sau 129 euro/pers (pentru plata in Turcia)
 • Zborul cu balonul la Pamukkale (se rezerva la ghidul local, in functie de conditiile meteo) = aprox. 130-150 euro/pers. (tarif valabil in luna octombrie 2021, se reconfirma in timpul circuitului)
 • Transfer Constanta-București: 20 euro/pers./sens
 • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €

Se achizitioneaza prin ghidul local, la destinatie)
• Ziua 2: Croaziera la Orasul scufundat Demre si masa de pranz inclusa - 45€/pers.
• Ziua 4: Excursie la Casa Fecioarei Maria si Sirince - 50€/pers
• Ziua 7: Vizita Acvariul Antalya - 30€/pers.
• Zilele 3,5,6: Pachet 3 mese de pranz - 45€/pers.

 

Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale