Canada de Est - Circuit 10 zile

Canada de Est - Circuit 10 zile

Montreal – Quebec City – Ottawa – Toronto

 

Perioada: 24.08 – 2.09.2023 (10 zile/8 nopti)

 

Pret/persoana: 2595 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana adulta in camera dubla: 2565 EURO
Supliment camera single: 790 EURO

 

Descoperiti istoria, cultura si frumusetea naturala a celor patru centre urbane canadiene: Montreal, Quebec City, Ottawa si Toronto. Explorati stradutele pitoresti ale vechiului Quebec, experimentati shoppingul in galeriile subterane din Montrealsi admirati arhitectura indrazneata a zgarie norilor din Toronto. Lasati-va coplesiti de spectacolul oferit de forta magnificei Niagara. Bucurati-va de o croaziera de-a lungul fluviului Sf. Laurentiu si imortalizati privelistea oferita de cele peste 1000 de insule.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse 
  • Important

Ziua 1 (24.08): BUCURESTI – PARIS – MONTREAL

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 11:25; plecare spre Montreal la ora 14:25, zbor Air France (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire la Montreal (Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau) la ora locala 19:55. Transfer si cazare in Montreal la hotel Le Nouvel Hotel & Spa 4* sau similar.


Ziua 2 (25.08): MONTREAL

Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului impreuna cu un ghid local si vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorinduse in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal. Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. Cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. Cazare la acelasi hotel.


Ziua 3 (26.08): MONTREAL - QUEBEC CITY (250 km)

Dupa micul dejun vom pleca spre Quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. Aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”; vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Cazare in Quebec la hotel Plaza Quebec 4* sau similar.

 

Ziua 4 (27.08): QUEBEC CITY

Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada Montmorency, inaltimea ei (89,4 m) depasind-o pe cea a celebrei Niagara, si vom opri la celebra biserica St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Pe drumul de intoarcere vom avea ocazia sa vizitam Muzeul Albert Gilles, dedicat obiectelor de arta din cupru. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in Quebec City. Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 5 (28.08): QUEBEC CITY - OTTAWA (450 km)

Mic dejun. Vom continua itinerariul nostru de-a lungul vaii raului Sf. Maurice urmand ca in cursul dupa-amiezii sa ajungem la destinatie. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Cazare in Ottawa la hotel Ottawa Embassy 3* sau similar.

 

Ziua 6 (29.08): OTTAWA

Mic dejun. Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras, un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic principalele atractii ale capitalei canadiene: Canalul Rideau, cladirile istorice, cladirea Parlamentului cu turnul Pacii, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Vom vizita Parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. Timp liber pentru servirea pranzului (pranzul nu este inclus). Dupa-amiaza turul continua cu Centrul Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare, cunoscuti sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al Canadei, celebru ca si frunza de artar. Aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. Cazare in Ottawa la acelasi hotel.

 

Ziua 7 (30.08): OTTAWA – GANANOQUE (Regiunea celor 1000 de insule) – TORONTO (460 km)

Mic dejun. Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul Sf. Laurentiu. In continuare, vom pleca spre Toronto. Cosmopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. Cazare in Toronto la hotel Holiday Inn Express Toronto Downtown 3* sau similar.

 

Ziua 8 (31.08): TORONTO – CASCADA NIAGARA – TORONTO (220 km)

Mic dejun. In aceasta dimineata vom face un tur al orasului Toronto impreuna cu un ghid local. Vom trece pe langa zgarienori cu arhitecturi indraznete, cladirea Primariei, Universitate, zona de shopping Bloor – Yorkville, Lawrence Market, CN Tower (553 m; accesul pe puntea de observatie este optional). Nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, Cascada Niagara. Optional, vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “Hornblower Mist”. Cazare in Toronto la acelasi hotel.

 

Ziua 9 (01.09): TORONTO – AMSTERDAM

Mic dejun si eliberarea camerelor. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa KLM Toronto – Amsterdam, cu decolare la ora 17:00. Ziua 10 (02.09): AMSTERDAM – BUCURESTI Sosire la Amsterdam la ora locala 06:05 dimineata, imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti ce decoleaza la 09:30. Sosire la Bucuresti la ora locala 13:10.

• transport cu avionul Bucuresti – Montreal si Toronto – Bucuresti cu compania AIR FRANCE / KLM (escala la Paris la dus si la Amsterdam la retur);

• 8 nopti cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Montreal, 2 nopti in Quebec City, 2 nopti in Ottawa, 2 nopti in Toronto;

• transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;

• tururi panoramice cu ghizi locali vorbitori de limba engleza in orasele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto;

• taxele de intrare la: Biserica Notre Dame si Oratoriul St Joseph (Montreal), biserica Saint Anne de Beaupre; • vizitarea Parlamentului si a Centrului Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare (Ottawa);

• croaziera in regiunea celor 1000 de insule;

• excursia la Niagara (croaziera pe vasul Hornblower Mist este optionala si se achita separat);

• insotitor roman de grup;

• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2022. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru eTA sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

24 AUG Bucuresti 14:25 – Paris 16:35 durata zborului: 3h10min

24 AUG Paris 18:20 – Montreal 19:55 durata zborului: 7h35min

01 SEP Toronto 17:00 – Amsterdam 06:05 (pe 02 SEP) durata zborului: 7h05min

02 SEP Amsterdam 09:30 – Bucuresti 13:10 durata zborului: 2h40min

• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);

• taxa pentru autorizatia de calatorie electronica (eTA) – 7 CAD (pret valabil la data lansarii programului, 11.10.22)

• asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala) - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

• taxa testului RT-PCR - in situatia in care la data calatoriei se impune prezentarea rezultatului negativ al testarii impotriva Covid 19;

• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana – se practica in Canada, se achita la sosirea in tara de destinatie;

• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

INFORMATII AUTORIZATIE DE CALATORIE ELECTRONICA e-TA:
Viza CANADA: nu este necesara viza pentru cetatenii romani, acestia fiind insa obligati sa detina inainte de plecarea in calatorie o Autorizatie de Calatorie Electronica (Electronic Travel Authorization e-TA) – agentia va acorda sprijin in aplicarea electronica pentru acest document. IN CAZUL NEOBTINERII e-TA se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

TERMENE DE PLATA:

⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;

⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;

⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii; ⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; ⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; ⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale