Circuit CHINA - Soldatii de Teracota

Circuit CHINA - Soldatii de Teracota

Beijing - Xi’An - Shanghai

 

Perioada: 30.09 - 10.10.2019 (11 zile/9 nopti)

 

Locurile s-au epuizat, vă mulțumim și vă rugăm să ne contactați pentru alte oferte.

 

Circuitul « Soldatii de Teracota » isi propune sa va familiarizeze cu cateva dintre locurile emblematice ale Chinei: de la Shanghai – oras cosmopolit, mandria Chinei moderne, rivalul neobosit al Hong Kongului, la Xi’An – fosta capitala imperiala, orasul etern, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben si al celebrei Armate de Teracota cu ai sai 8 000 de razboinici si cai de lut in marime naturala ingropati in anul 210 i.Hr.

Nu in ultimul rand, circuitul ne va purta pasii spre descoperirea secretului Marele Zid si spre Beijing, orasul despre care omenirea a aflat de la Marco Polo, devenit azi una dintre cele mai mari metropole ale lumii.

 

PRET/persoana: 1685 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 300 EURO
Pret a treia persoana: 1760 EURO (pat suplimentar in camera dubla, taxe incluse)

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE
  • NU SUNT INCLUSE
  • IMPORTANT

ZIUA 1: BUCURESTI - BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:00 pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE cu destinatia Beijing (schimbarea cursei in Paris). Decolare spre Paris la ora 19:20. Sosire in Paris la ora locala 21:30 si plecare spre Beijing la ora locala 23:20.

 

ZIUA 2: BEIJING
Sosire in Beijing la ora locala 15:25. Transfer de la aeroport la hotel. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la hotel de 4* standard local.

 

ZIUA 3: BEIJING
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz (inclus). In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Excursia de astazi se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din sec XIV. Cazare la hotel de 4* in Beijing.

 

ZIUA 4: BEIJING
Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si a Palatului de Vara - constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel de 4* in Beijing.

 

ZIUA 5: BEIJING
Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si “Palatul Pacii si Armoniei”), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han, cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la hotel de 4* in Beijing.

 

Ziua 6: BEIJING - XI’AN
Mic dejun. In cursul diminetii, vom vizita Templul Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom lua trenul expres catre Xi’An, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An la hotel de 3*.

 

Ziua 7: XI’AN
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 i.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An la hotel de 3*.

 

Ziua 8: XI’AN - SHANGHAI
Mic dejun. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Pranzul este inclus. Cina se va servi mai devreme. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre Shanghai.

 

ZIUA 9: SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - SHANGHAI
Sosire in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Transfer la hotel pentru mic dejun (normal sau la pachet, in functie de ora de sosire). Vom pleca, apoi, inspre Zhujiajiao, un oras traditional construit pe apa, cu o istorie de mai bine de 1700 ani, cunoscut adesea sub denumirea de “Venetia Chinei”, unde vom admira cladirile traditionale, podurile antice, canalele si gondolele chinezesti. Dupa-amiaza, la intoarecerea in Shanghai, vom face un tur panoramic. Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si Tianzifang, o zona rezidentiala renovata, cu o sumedenie de cladiri, magazine, ateliere de arta, restaurante si cafenele.Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la hotel de 4*.

 

Ziua 10: SHANGHAI
Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradinile Yuyuan, Templul lui Buddha de Jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul, cat si cina se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la hotel de 4*.

 

ZIUA 11: SHANGHAI - BUCURESTI
Mic dejun (normal sau la pachet) si transfer la aeroportul din Shanghai. Decolare la ora 12:15 cu compania KLM spre Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora 18:00. Schimbarea cursei in Amsterdam, imbarcare spre Bucuresti si decolare la ora 20:55. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara, la ora 00:35 (noaptea 10/11.10).

• transport cu avionul Bucuresti - Beijing si Shanghai - Bucuresti cu compania AIR FRANCE-KLM (via Paris/Amsterdam);
• transfer aeroport - hotel - aeroport;
• 8 nopti cazare la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing;
• transport cu trenul expres de la Beijing la Xi’An;
• 1 noapte transport cu trenul de noapte Xi’An - Shanghai (cuseta pentru 4 persoane);
• pensiune completa (preparatele au specific chinezesc);
• transport cu autocar local pe circuit;
• vizite si intrari la obiectivele turistice;
• ghizi locali pentru vizite;
• insotitor roman de grup;
• taxa de viza si procesare acte (se poate modifica);
• taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

 

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

30.09: Bucuresti 19:20 - Paris 21:30 durata zborului: 03h 10min
30.09: Paris 23:20 - Beijing 15:25 (a doua zi - 01.10) durata zborului: 10h 05min
10.10: Shanghai 12:15 - Amsterdam 18:00 durata zborului: 11h 45min
10.10: Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35 (noaptea 10/11.10) durata zborului: 02h 40min

• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 USD/persoana - se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
- 2 fotografii tip pasaport;
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului;
- formular completat (formularul va fi furnizat de agentie si va fi completat si semnat de catre fiecare turist).
Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Consulatul Republicii Populare Chineze, prin Centrul de Viza in China solicita prezenta personala si amprentarea aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale