Circuit Canada de Vest si Croaziera Alaska

Circuit Canada de Vest si Croaziera Alaska

Plecare: 17.08.2020 (14 zile / 13 nopți)

 

Camera Masa Tarif/persoană
Cabina dubla interioara Pensiune Completa si Mic Dejun 3599 €
Cabina dubla exterioara Pensiune Completa si Mic Dejun 3989 €

 

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Servicii optionale

Ziua 1. București – Calgary

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Calgary. Sosire și transfer la hotel Ramada Plaza sau similar în zona Calgary pentru cazare.

Ziua 2. Calgary - Jasper

Mic dejun. Plecare către Jasper. Pe drum oprire în Parcul National Banff la ghețarul Parkway  Cascada Athabasca, și ghețarul Columbia (cel mai mare ghețar din lanțul muntos – 326 kmp). Opțional plimbare cu un Ice explorer pe ghețar și plimbare pe Podul de Sticla (Sky Walk). Cazare la hotel Holiday Inn Express & Suites Hinton sau similar în zona Jasper.

Ziua 3. Jasper

Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala Parcul National Jasper, cel mai mare și mai nordic parc din Munții Stancoși, cu cele mai frumoase priveliști de pe continent. Se admiră Canionul Maligne, Lacul Maligne și Lacul Medicine. Seara întoarcere la hotel.

Ziua 4. Jasper-Banff

Mic dejun. Plecare către Parcul Național Banff - Bijuteria Munților Stâncoși. Se vizitează Canionul Johnston, izvoarele  termale și Cascada Bow. Opțional plimbare cu gondola. Cazare în zona Banff la hotel Inns of Banff 3* sau similar.

Ziua 5. Banff - Kelowna

Mic dejun. Se pleacă către Kelowna, ce face parte din Okanagan, cunoscută regiune viticolă, aici aflându-se cele mai renumite podgorii din Canada. Pe drum oprire la  faimosul Lac Loiuse și Moraine. Sosire după amiază și transfer la hotel Sandman 3* sau similar în zona Kelowna pentru cazare.

Ziua 6. Kelowna - Vancouver 

Mic dejun. Se pleacă către Vancouver. Sosire și timp liber. Cazare în zona Vancouver la hotel La Quinta Inn Vancouver Airport3* sau similar.

Ziua 7. Vancouver  - Croazieră în Alaska

Mic dejun. Timp liber sau opțional tur de oraș panoramic unde se vor admira centrul istoric, Parcul Queen Elizabeth Park, Chinatown, Strada Robson, Palatul Canada (Expo ’86) si Podul Lions Gate. După  amiază transfer la port pentru îmbarcare pe vasul  Serenade of the Sea – Royal Caribbean cu destinația Alaska.

Ziua 8 Pe mare - Inside Passage

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Alaska – Ketchikan, prin ținuturile ghețarilor. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 9 Ketchikan (Alaska)*

Mic dejun. Sosire in Ketchikan - capitala mondială a somonului. Timp liber la bordul vasului sau opțional tur de oraș. Se vizitează Totem Heritage Center  - muzeu in aer liber unde este expusa cea mai mare colecție de totemuri autentice din lume. După amiaza îmbarcare pe vas si continuarea călătoriei către Juneau Alaska.

Ziua 10 Juneau (Alaska)*

Mic dejun. Sosire in Juneau - superba capitală a statului Alaska. Timp liber la bordul vasului sau opțional tur de oraș pietonal. Are un farmec aparte, cu străzi neaglomerate, aerisite unde se găsesc magazine cu suveniruri locale. După amiaza se poate face o plimbare cu vaporașul prin Strâmtoarea Pădurii Tongass către fostele mine de aur, sau o plimbare cu autocarul spre Ghețarul Mendenhall. Seara întoarcere și  cazare la bordul vasului  cu pensiune completă.

Ziua 11 Skagway (Alaska)*

Mic dejun. Sosire în Skagway - orașul care va transpune in plina atmosferă a Goanei după Aur. Timp liber sau opțional o călătorie cu trenul faimoasei companii istorice White Pass, pentru a admira un peisaj glaciar parcă rupt din poveste. Seara întoarcere si cazare la bordul vasului  cu pensiune completa.

Ziua 12. Tracy Arm Fjord (Alaska)

Mic dejun. Astăzi se navighează in zona Fiordului Tracy Arm  - aproximativ 40 km in Parcul National Tongass. Pregătiți-vă aparatul de fotografiat pentru a surprinde cei mai frumoși ghețari de pe planeta. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 13. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreapta catre Vancouver. Cazare pe nava de croazieră.

Ziua 14. Vancouver - București

Mic dejun. Debarcare de pe nava de croazieră și transfer la aeroportul din Vancouver pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Calgary /Vancouver - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 6 nopti in camera dubla in hotel de 3*
- Cazare 7 nopti in cabina dubla pe nava de croaziera de 4*
- Pensiune completa pe vas
- Mic dejun la hotel
- Asistenta turistica in limba romana

• Taxa Eta – autorizația de calatorie în Canada – 7 Usd Canadieni / persoană

•Taxa viză pentru SUA

• Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 95 euro/persoana, se achita pe vas la imbarcare)

• Asigurarea medicală și storno

Excursie optionala Parcul National Jasper si tur de oras Vancouver 199 EUR
Pachet activitati optionale (plimbare cu gondola , ice explorer si plimbare pe sky walk) 119 EUR


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale