Circuit Nordul Spaniei 10 zile

Circuit Nordul Spaniei 10 zile

Tara Bascilor, Cantabria, Asturias, Galicia, Castilla-Leon-Madrid - Burgos - La Rioja - Bilbao - San Sebastian - Santander - Santillana del Mar - Oviedo - La Coruna - Lugo - Salamanca


Plecari: 18.05, 20.07, 24.09.2020 (10 zile / 9 nopti)

 

PRET/persoana (loc in camera dubla, taxe incluse):
1075 EURO - plecare 20.07.2020
1175 EURO - plecari 18.05, 24.09.2020
Supliment camera single: 360 EURO (plecare 20.07), 390 EURO (plecari 18.05, 24.09)
A treia persoana in camera dubla, in pat suplimentar: 1040 EURO (plecare 20.07), 1130 EURO (plecari 18.05,
24.09)

 

Nordul Spaniei este la fel de spectaculos ca si restul tarii, de o mare diversitate peisagistica si arhitecturala. Va invitam sa descoperiti: Burgos - cu celebra catedrala cu mormantul lui El Cid, Bilbao – cel mai important oras al Tarii Bascilor, La Santander – insorita capitala a Cantabriei, Oviedo - centrul spiritual si intelectual al Asturiei, Coruna – oras tipic galician, Salamanca - unul dintre cele mai frumoase orase renascentiste din Europa.

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse

Ziua 1: BUCURESTI - MADRID
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:15 dimineata pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Sosire in Madrid la ora locala 11:15, transfer in centrul orasului pentru tur de jumatate de zi cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, celebrul bulevard Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Ne vom petrece apoi amiaza intr-un mod relaxant, facand o plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Dupa incheierea turului, transfer si cazare la hotel 4*.


Ziua 2: MADRID - EXCURSIE OPTIONALA SEGOVIA
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Segovia, unul dintre orasele spaniole istorice aflat la 100 km de Madrid.
Principalul obiectiv turistic al pieței este Apeductul Roman, simbolul orasului. Seara ne intoarcem in Madrid. Cazare la hotel 4* in Madrid. Tarif valabil pentru minim 20 persoane platitoare: 85 euro/persoana (include intrare la Alcazar, Catedrala, La Granja).


Ziua 3: MADRID - BURGOS - BILBAO (400 km)
Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Burgos, unde vom face o scurta oprire. Burgos este unul dintre cele mai importante orase din zona de nord, turistii fiind atrasi in special de catedrala orasului, ce dateaza din anul 1222. Tot aici este si mormantul legendarului erou spaniol El Cid.  Plecam apoi catre regiunea La Rioja, zona din Spania in care se produce cel mai mult vin rosu de catre cei peste 11 000 de cultivator, avand 600 de crame si o productie anuala de peste 400 milioane de sticle. Vom face o degustare de vinuri intr-una din celebrele bodegas (crame). Plecam apoi catre Bilbao. Cazare la hotel 4* in Bilbao.


Ziua 4: BILBAO
Mic dejun. Dimineata este dedicata unui tur de oras cu ghid local. Bilbao este si cel mai important oras din Tara Bascilor.
Minuni ale arhitecturii moderne precum Muzeul Guggenheim si Palatul Euskalduna atrag mii de turisti in Bilbao, contrastand puternic cu "casco viejo" - centrul istoric, ce dateaza din secolul XIV. Dupa amiaza timp liber pentru vizitarea celebrului muzeu Guggenheim. Cazare la hotel 4* in Bilbao.


Ziua 5: BILBAO - EXCURSIE OPTIONALA SAN SEBASTIAN SI BIARRITZ
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala catre San Sebastian numit Donostia in limba basca - o statiune de litoral situata pe coasta Atlanticului, in Golful Biscaya din nordul Spaniei. Monumentele arhitectonice ale orasului sunt: Biserica Baroca Santa Maria, Biserica Gotica San Vincente si Muzeul San Telemo. Plecam apoi catre Biarritz, faimoasa si exclusivista statiune aflata pe coasta franceza. Seara ne intoarcem in Bilbao. Cazare la hotel 4* in Bilbao. Tarif valabil pentru minim 20 persoane platitoare: 70 euro/persoana.


Ziua 6: BILBAO - SANTANDER - SANTILLANA DEL MAR - OVIEDO (300 km)
Mic dejun. Plecam catre Santander, oras - statiune de litoral, un important centru turistic de pe coasta de nord a Spaniei.
Insorita capitala a Cantabriei se desfasoara de-a lungul celui mai mare port natural (golf) din Marea Cantabria. Plecam catre Satillana del Mar, unul dintre orasele ce fac parte din renumitul „El Camino” catre Santiago de Compostela. Orasul a fost ridicat de crestini in secolul VIII, odata cu Biserica Sfanta Juliana. In apropiere de oras se afla Pestera Altamira - important sit arheologic din Spania. Aici pot fi vazute desene preistorice datand de peste 15.000 de ani. Ne vom continua drumul spre Oviedo. Cazare la hotel 4* in Oviedo.


Ziua 7: OVIEDO - LA CORUNA (290 km)
Mic dejun. In Oviedo se gaseste una dintre cele mai vechi universitati europene, inaugurata in 1608. Alte monumente de
mare valoare istorica si arhitectonica sunt: Manastirea San Vicente, Catedrala ce dateaza din secolul al XIII-lea, Bazilica San
Julián de los Prados, cladirea Camerei de Comert. Urmatorul punct al calatoriei noastre este La Coruna (in limba spaniola) sau A Coruna (in limba galiciana). Acesta este al doilea oras ca marime din Galicia, dupa Vigo, si fosta capitala a provinciei pana in 1982. Tot aici se afla si Turnul lui Hercules, unul dintre simbolurile orasului La Coruna. Cazare la hotel 4* in La Coruna.


Ziua 8: LA CORUNA - EXCURSIE OPTIONALA SANTIAGO DE COMPOSTELA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Santiago de Compostela, unul dintre cele mai importante centre crestine de
pelerinaj. Principalele atractii turistice sunt: Catedrala, Manastirea San Pelayo, Muzeul de Arta Sacra. Santiago de Compostela se afla la aproximativ 35 km de coasta Atlanticului si la 74 km sud de orasul La Coruna, si este punctul terminus al faimosului traseu medieval de pelerinaj Camino de Santiago - Drumul lui Iacob. Cazare la hotel 4* in La Coruna. Tarif valabil pentru minim 20 persoane platitoare: 70 euro/persoana.


Ziua 9: LA CORUNA - LUGO - SALAMANCA (495 km)
Mic dejun. Parasim coasta Atlanticului foarte devreme iar prima oprire este in Lugo, singurul oras din Europa inconjurat
complet de zidurile intacte ale unei cetati romane. Traseul continua cu orasul Salamanca, unul dintre cele mai vechi orase universitare din Spania si totodata una dintre marile atractii turistice, cu multe cladiri istorice. Intreg orasul a fost declarat patrimoniu mondial de catre UNESCO. Este declarat unul dintre cele mai frumoase orase renascentiste din Europa. Cazare la hotel 4* in Salamanca.


Ziua 10: SALAMANCA - MADRID (220 km)
Mic dejun la pachet. Dimineata devreme vom pleca catre aeroportul din Madrid. pentru imbarcare pe cursa Tarom, Madrid - Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 16:50.

• transport cu avionul Bucuresti - Madrid si retur cu compania TAROM;
• 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 4* standard: 2 nopti in Madrid, 3 nopti in Bilbao, 1 noapte in Oviedo, 2 nopti in La Coruna, 1 noapte in Salamanca;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat;
• tururi de oras cu ghizi locali in Madrid, Burgos si Bilbao;
• vizitarea zonei La Rioja si a oraselor: Santillana del Mar, Oviedo, La Coruna, Lugo, Salamanca cu insotitorul de grup;
• intrare la Palatul Regal din Madrid;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie, anul 2019.
In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-
14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Otopeni 08:15 - Madrid 11:15 durata zbor 4h 05min
Madrid 12:15 - Bucuresti Otopeni 16:50 durata zbor 3h 50min

• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate) se incheie odata cu semnarea Contractului de comerzializare a pachetului de servicii turistice.
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana - se practica in Spania, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale