Circuit - Visul American pe Coasta de Est si Florida

Circuit - Visul American pe Coasta de Est si Florida

Perioada: 14.08 – 28.08.2023

 

PRET/persoana: 3660 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

 

Vă invităm să trăiţi „visul american” străbătând coasta estică a Statelor Unite, acolo unde naţiunea americană şi-a trăit primele momente, să vă bucuraţi de splendoarea magnificului New York şi să vizitați muzee pline de colecţii valoroase. De la New York cu celebrii săi zgârie-nori, de la Philadelphia cea plină de istorie până la fermecătoarea capitală Washington D.C., care încântă prin fabuloasa istorie şi până în sălbăticia fermelor de aligatori din cea mai mare rezervaţie naturală subtropicală din SUA, toate vă aşteaptă să petreceţi o vacanţă minunată pe meleagurile americane. Şi nu în ultimul rând, vă veţi bucura de energia luxosului oraș Miami, paradisul cumpărăturilor şi locul preferat al milionarilor din toate colţurile lumii.

 • PROGRAM
 • SERVICII INCLUSE
 • NU SUNT INCLUSE
 • IMPORTANT

Ziua 1 (14.08.2023) : Bucuresti-Amsterdam-New York

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00; plecare spre New York la ora 07:00 cu compania KLM, cu o schimbare a cursei in Amsterdam, pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK la ora locala 15 :25. Transfer si cazare la un hotel 3*/4*, situat in Manhattan.

Ziua 2 (15.08.2023) : New York

Micul dejun, apoi intalnire cu ghidul si cu insotitorul de grup, impreuna cu care vom vizita cele mai importante atractii ale metropolei- impunatoarea Statuie a Libertatii; Ellis Island; Memorialul 11 Septembrie; centrul financiar Wall Street; emblematicul Central Park si o vizita într-unul dintre faimoasele muzee ale orasului, Muzeul Metropolitan de Arta. Cazare in New York.

Ziua 3 (16.08.2023) : New York

Mic dejun, apoi intalnire cu ghidul si insotitorul de grup pentru o noua aventura in fabulosul New York, in cadrul careia vom atinge unele dintre cele mai ravnite atractii turistice ale orasului –  Times Square, unul dintre locurile în care ne vom convinge că oraşul parcă nu doarme niciodată, un loc plin de viaţă, cunoscut pentru reclamele imense dar şi pentru numeroasele teatre şi cinematografe de pe Broadway; Empire State Building, cea mai inalta cladire din New York si vestitul Rockefeller Center care găzduieşte 19 clădiri commerciale. Cazare si timp liber in New York.

Ziua 4 (17.08.2023) : New York

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in New York. Cazare in New York.

Ziua 5 (18.08.2023) : New York -Philadelphia – Washington

Mic dejun, apoi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, unde ne vom opri pentru un tur panoramic. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea la un hotel de 3*/4* in zona Washington-Arlington.

Ziua 6 (19.08.2023): Washington – tur de oras

Mic dejun. Intalnire cu ghidul si insotitorul de grup pentru a vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice : Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare in zona Washington-Arlington.

Ziua 7 (20.08.2023): Washington-Orlando

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern catre Orlando. Dupa sosire transfer pentru cazare in Orlando, hotel de 3*/4*.

Ziua 8 (21.08.2023): Orlando

Mic dejun. Intalnire cu ghidul si insotitorul pentru o minunata zi petrecuta la parcul tematic Universal Studios - principala atractie turistica din intreaga lume atat pentru copii, cat si pentru parinti. Cazare in Orlando.

Ziua 9 (22.08.2023): Orlando

Mic dejun. Impreuna cu ghidul si insotitorul de grup pornim spre a doua zi de aventura in Orlando, vizitarea faimosului SeaWorld - locul in care vom descoperi impreuna misterele si frumusetile lumii marine, vom cunoaste vietatile acesteia si care fara dar sau poate ne vor oferi cele mai frumoase spectacole. Cazare in Orlando.

Ziua 10 (23.08.2023): Orlando

Mic dejun. Zi libera de shopping in Orlando. Cazare in Orlando.

Ziua 11 (24.08.2023): Orlando-Miami

Mic dejun, dupa care vom parasi „Capitala parcurilor tematice din intreaga lume ” si ne vom indrepta catre celebrul oras situat pe Coasta Oceanului Atlantic, dar nu inainte de a face o vizita Centrului Spatial Kennedy unde ne vom putea bucura explorand principalele atractii puse la dispozitie de NASA. Seara vom ajunge in Miami. Cazare la un hotel de 3*/4* in zona Miami Beach.

Ziua 12 (25.08.2023): Miami

Mic dejun, dupa care impreuna cu ghidul si institorul va propunem sa descoperim intr-un tur de oras fabulosul Miami, locul în care se îmbină armonios cultura, arta, relaxarea şi divertismentul. Cazare in Miami Beach.

Ziua 13 (26.08.2023): Miami

Mic dejun. Astazi propunem sa vizitam o rezervatie de aligatori, dupa care aveti parte de timp liber. Cazare in Miami Beach.

Ziua 14 (27.08.2023): Miami

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau activități individuale. Cazare in Miami Beach.

Ziua 15 (28.08.2023): Miami-Paris-Bucuresti

Mic dejun. Predarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica Air France (decolare din Miami la ora locala 23:20).

Ziua 16 (29.08.2023): Paris-Bucuresti

Schimbarea cursei la Paris (sosire la 14:15, plecare spre Bucuresti la 20:55 – ora locala la Paris); aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta la ora 00:50 (pe 30.08.2023).

 • transport cu avionul Bucuresti – New York si Miami – Bucuresti cu compania KLM si AIR FRANCE (schimbarea curselor la Amsterdam, respectiv Paris);
 • 14 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4* astfel: 4 nopti in New York, 2 nopti in Washington, 4 nopti in Orlando si 4 nopti in Miami Beach;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • transport cu autocar local conform itinerariului;
 • tur de oras in New York, Philadelphia, Washington si Miami;
 • ghid;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari in functie de conditiile companiei aeriene).

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

14.08: Bucuresti 07:00 – Amsterdam 08:55

14.08: Amsterdam 13:25 – New York 15:25

28.08: Miami 23:20 – Paris 14:15 (pe 29.08)

29.08: Paris 20:55 – Bucuresti 00:50 (pe 30.08)

 • taxa de viza 160 USD/persoana (echivalent in lei), se achita de catre fiecare turist la orice sucursala a BANCII TRANSILVANIA sau on-line prin Internet / Mobile Banking - nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei.
 • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
 • asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi) se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie ( 5$/zi ghid, 2$/zi sofer);
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
 • cheltuieli personale.

 

Nota:

Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

GRUP MINIM: 40 persoane. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 3 luni inainte de data de plecare. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 40 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

TERMENE DE PLATA:
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 70% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 45 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii.

 

CONDITII SI DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie);
✓ pasaport simplu electronic valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ pagina de confirmare a formularului specific solicitarii vizei temporare (DS-160), completat si transmis on-line inainte de sustinerea interviului (agentia va oferi sprijin in vederea completarii acestuia);
✓ copie pasaport in vederea completarii formularului.
✓ 1 fotografie color 5/5 cm, pe fundal alb simplu (ochelarii de vedere nu sunt permisi);
✓ chitanta de plata a taxei de solicitare a vizei (aceasta taxa este solicitata pentru a demara procedura de solicitare a vizei);
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz.
Daca este cazul, in cursul interviului pot fi solicitate documente suplimentare, cum ar fi: copii ale actelor de proprietate, extras de cont personal; mai multe informaţii despre solicitarile de viza temporara pot fi vizualizate pe link-ul:https://ustraveldocs.com/ro_ro/index.html 

 

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

Incheierea unei asigurari storno de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale