LONDRA - PARIS Povestea a doua orase

LONDRA - PARIS Povestea a doua orase

Perioada: 14.07 – 21.07.2023 (8 zile/7 nopti)

 

Pret/persoana: 1195 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 400 EURO

 

Un program ce spune povestea a doua capitale europene contrastante: Paris – orasul iubirii si al luminii si Londra - orasul misterelor invaluite in ceata. Doua orase in care trebuie sa ajungeti cel putin o data in viata.

  • Program 
  • Servicii incluse 
  • Servicii neincluse 
  • Important

Ziua 1 (14.07): BUCURESTI - LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 09:20 dimineata; plecare spre Londra la ora 12:20, zbor operat de compania Tarom. Sosire la Londra (Aeroportul International Heathrow) la ora locala 14:05. Transfer la hotel. Cazare la hotel DoubleTree by Hilton London - Docklands 4* (sau similar).


Ziua 2 (15.07): LONDRA
Mic dejun bufet. Tur panoramic de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale (vizite exterioare): Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la acelasi hotel.


Ziua 3 (16.07): LONDRA
Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului. Cazare la acelasi hotel.


Ziua 4 (17.07): LONDRA - OXFORD & WINDSOR (optional)
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 85 lire sterline/persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare la acelasi hotel.


Ziua 5 (18.07): LONDRA - PARIS
Mic dejun la pachet. Transfer spre aeroport in jurul orei 05:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire in Paris (Aeroportul International Charles de Gaulle) la ora locala 11:25. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina” (vizite exterioare): Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotelul Mercure Paris La Defense 4* (sau similar).


Ziua 6 (19.07): VALEA LOAREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loarei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Pret informativ 160 EUR/persoana, minim 25 platitori – intrarea la cele 2 castele este inclusa. Cazare la acelasi hotel.


Ziua 7 (20.07): PARIS
Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa-amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una
dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. Cazare la acelasi hotel.


Ziua 8 (21.07): PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Transfer la aeroport in jurul orei 12:00. Imbarcare pe cursa Tarom cu decolare la ora locala 16:20. Sosire la Bucuresti la ora 20:10.

• transport cu avionul: Bucuresti – Londra (Tarom) / Londra – Paris (Air France) / Paris – Bucuresti (Tarom);
• 7 nopti cazare cu mic dejun: 4 nopti in Londra si 3 nopti in Paris la hoteluri de 4*;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport ;
• tururi de oras cu ghizi locali in Londra si Paris;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
14.07 Bucuresti (Otopeni) 12:20 – Londra 14:05 (Tarom) durata zborului: 3h45min
18.07 Londra 09:00 – Paris 11:25 (Air France) durata zborului: 1h25min
21.07 Paris 16:20 – Bucuresti (Otopeni) 20:10 (Tarom) durata zborului: 2h50min

taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
▪ taxa testului RT PCR - in situatia in care la data calatoriei se impune prezentarea rezultatului negativ al testarii impotriva Covid 19;
▪ asigurarea medicala (optionala);
▪ asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
▪ excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
▪ bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie.

 

EXCURSII OPTIONALE:
• Oxford - Windsor: 85 GBP/ persoana; intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa.
• Castelele de pe Valea Loirei: 150 EURO/ persoana; intrarea la cele 2 castele este inclusa.
Preturile sunt valabile pentru un grup de minim 25 de platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 3 luni inainte de data de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;

⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
30 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
40 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
45 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
50 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
55 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
60 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
65 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
75 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
80 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Nota: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.

 

OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; ATENTIE! In Marea Britanie nu se mai poate calatori cu cartea de identitate.
ACEST PROGAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;
• avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale, solicitarea dovezii vaccinarii anti Covid 19 etc).


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale