Malta - Istorie si Carnaval

Malta - Istorie si Carnaval

Perioada : 28 Februarie - 4 Martie 2019

 

Locurile s-au epuizat, vă multumim pentru rezervari și vă rugăm să ne contactați pentru oferte similare.

 

Situata intre Europa si Africa, Malta are o istorie bogata, legata de Cavalerii Ioaniti si impresioneaza turistii prin orasele sale cu o arhitectura spectaculoasa. Dar dincolo de vestigii si traditii, Arhipelagul Maltez este recunoscut si pentru peisajele sale spectaculoase, care iti taie rasuflarea.

 

Tarife:

 

Adult in camera dubla 499 € + taxe
 Al 3-la adult in camera tripla 459 € + taxe
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 399 € + taxe
 Adult in camera single 554 € + taxe

 

Ofera este valabila in limita locurilor disponibile. 

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Hotel

28 FEBRUARIE | BUCURESTI – MALTA
Intalnire  la ora 04:25 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Malta via Frankfurt. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 08:05. Decolare spre Malta pe zborul LH1276 la 10:35. Sosire in Malta la ora 13:05. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in St Julian’s – cea mai animata statiune din Malta, situata la doar 8 km nord de Valletta. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar. 

 

01 MARTIE | MOSTA – MDINA – CROAZIERA GRAND HARBOUR
Mic dejun. Astazi vom continua sa descoperim aceasta insula mica, dar plina de istorie, calatorind spre centrul ei. Vom incepe prin a vizita Domul din Mosta – al treilea dom din Europa ca marime nesustinut de coloane. Urmatoarea oprire va fi in Rabat, la Catacombele St. Catald – datand din sec. IV, situate sub mica Biserica dedicata sfantului irlandez Catald – urmata de Mdina – vechea capitala a Maltei, “orasul tacut” cum mai este cunoscut. In acest mic orasel cu strazi inguste, in totalitate pietonal, ne vom plimba pe langa bastioanele impozante de unde vom avea o vedere panoramica asupra intregii insule; aici s-a turnat mare parte din celebrul film “Contele de Monte Cristo” si tot aici se afla si principala catedrala a Maltei – Catedrala Sf. Pavel. Apoi ne vom opri pentru un foto stop spectaculos la Dingli Cliffs – cel mai inalt punct al insulei situat la o altitudine de doar 273 m. Dupa-amiaza ne va gasi la bordul unei Croaziere in Marele Port & Portul Marsamxett – unul dintre cele mai spectaculoase porturi naturale din lume, un adevarat paradis pentru fotografi, o alta incursiune in istoria atat de bogata a acestei tari atat de mici, un loc atat de preferat de regizori. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

 

02 MARTIE | VALLETTA
Mic dejun. Incepem aceasta zi cu capitala arhipelagului maltez - Valletta. Construit pe peninsula ce separa Marele Port (Grand Harbour) la sud de Portul Marsamxett la nord, orasul este unul foarte mic... de la un capat la altul nu are mai mult de 2 km si poate fi usor strabatut la pas. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Barracca de unde avem o priveliste uluitoare asupra celor Trei Orase si a Marelui Port; continuam la pas pe strazile orasului pana la urmatoarea oprire – Co-Catedrala Sf. Ioan – o capodopera a arhitecturii care abunda in sculpturi, morminte in marmura si picturi faimoase (printre care si „Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul” a celebrului Caravaggio). Nu putem incheia ziua fara sa intram si in atmosfera de carnaval de pe Strada Republicii cu care alegorice satirice si masti individuale grotesti. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

 

03 MARTIE | VITTORIOSA – SENGLEA - COSPICUA
Mic dejun. Vom incepe aceasta zi cu o vizita in cele Trei Orase (Senglea, Cospicua si Vittoriosa); prima oprire va fi in Vittoriosa – prima casa a Cavalerilor Ordinului Ioanit (inainte de constructia orasului Valletta) si locul unde a avut loc Marele Asediu din 1565. Vom continua apoi la pas pe aleile si strazile celor Trei Orase admirand cladirile istorice. Dupa ce vizitam cele 3 Orase ne indreptam catre Valletta pentru a lua parte la Parada Carelor Alegorice – un spectacol public grandios ce va avea loc in Place de Castille. Transfer la hotel. Cazare in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar.

 

04 MARTIE | MALTA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1277 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 13.45 si aterizare in Frankfurt la ora 16.25. La ora 20.30 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 23.45. Sfarsitul pachetului de servicii.

• Zboruri Bucuresti => Malta => Bucuresti via Frankfurt, Compania Lufthansa
• Cazare 4 nopti cu mic dejun in St. Julian’s la hotel Be.Hotel 4* sau similar
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
• Excursie de 1 zi Mosta, Mdina cu autocar si ghid local + Croaziera in Grand Harbour
• Excursie Valletta si participare la Carnaval
• Excursie cele Trei Orase si participare la Carnaval
• Insotitor de grup

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

• Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 180 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Taxa de oras: aprox. 0.5 euro/pers/noapte
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Hotel Be.Hotel 4* www.behotelmalta.com/en/


Hotelul este localizat in centrul prestigioasei statiuni St. Julian’s, la o distanta cateva minute de mers pe jos de mica plaja. Situat in cadrul complexului turistic Baystreet, hotelul ofera o piscina panoramica mare, pe terasa sa de pe acoperis, de la etajul 7. Amplasate in 2 aripi, camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV HD interactiv si baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Camerele ofera acces gratuit la conexiunea WiFi. In cadrul complexului exista un numar foarte mare de magazine, un centru de divertisment pentru familii, o pista de bowling si o mare varietate de restaurante.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale