THAILANDA - Vacanta elevilor

THAILANDA - Vacanta elevilor

Bangkok – Pattaya – Piata Plutitoare – Bangkok


Plecare: 29.10.2023 (11 zile / 8 nopti)

 

Pret/persoana: 1770 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana adulta (pat suplimentar in camera dubla): 1720 EURO
Pret pentru a treia persoana copil 2-11,99 ani (pat suplimentar in camera dubla): 1670 EURO
Supliment camera single: 325 EURO

 

Atentie: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat. Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

 

Thailanda inseamna, inainte de toate, tara orhideelor, a templelor aurite ale lui Buddha, a plajelor incredibile marginite de palmieri, a minunatei ospitalitati a locuitorilor sai, cu o metropola vibranta-Bangkok, cu delicatese culinare exotice. Thailanda a ramas un stat independent de-a lungul istoriei si a dus constant o politica a granitelor deschise, evitand astfel colonizarea si conflictele rasiale sau razboaiele civile. Aceasta realizare este sarbatorita prin numele sau: Thai – liber, Thailanda – tara celor liberi.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Important

Ziua 1 (29.10): BUCURESTI – DOHA – BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:50, pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Doha.


Ziua 2 (30.10): BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora locala 06:05. Transfer de la aeroport in zona centrala a orasului pentru tur de oras de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Bangkok este cunoscut si sub numele de Krung Thep Maha Nakhon care inseamna “orasul ingerilor”. Cu numeroase repere culturale si atractii, o viata de noapte palpitanta, Bangkok este sinonim cu exotismul. Modernizarea rapida se reflecta in constructiile recente, pastrand intacte monumentele istorice si templele budiste. Bangkok este un fenomen cultural, un paradis al shopping-ului si o nestemata turistica. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.


Ziua 3 (31.10): BANGKOK – PIATA PLUTITOARE
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Bayoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360° asupra orasului. Cazare hotel la Mandarin Bangkok 4* sau similar.


Ziua 4 (01.11): BANGKOK – OPTIONAL MARELE PALAT
Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional plimbare cu nava eleganta de croaziera pe faimosul rau Chao Phraya ce traverseaza centrul istoric al orasului, cu cina buffet inetrantional si muzica live. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.


Ziua 5 (02.11): BANGKOK – OPTIONAL AYUTTHAYA
Mic dejun. Timp liber pentru vizite. Optional va propunem excursie la Ayutthaya aflata la 80 km nord fata de Bangkok. Veche capitala a Thailandei, intre anii 1350-1767, provincia este o comoara de ruine evocative ale palatelor, templelor si fortaretelor de odinioara. Centrul istoric este inclus in patrimonial cultural UNESCO. Vom vizita templul Wat Yai Chai Mongkhon. Acest nume a fost dat de catre regele Naresuan (venerat de thailandezi) pentru a comemora batalia impotriva Printului Coroanei din Burma, care a dus la obtinerea independentei in Ayuthaya dupa 15 ani de dominatie birmaneza. Continuam cu Wat Chaiwatthanaram, construit in 1630 de regele Prasat Thong in memoria mamei sale. Acesta a fost conceput ca o replica a templului Angkor din Cambogia. Seara ne intoarcem in Bangkok.


Ziua 6 (03.11): BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Plecam din Bagkok catre Pattaya iar in 2 ore vom ajunge in cunoscuta statiune Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* (superior Chic Tower) sau similar.


Ziua 7 (04.11): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


Ziua 8 (05.11): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.


Ziua 9 (06.11): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Late check-out inclus pana la ora 21:00. Vom avea camerele la dispozitie pana in jurul orelor 21:00. Dupa croaziera catre cele 3 insule vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi si masa. In jurul orelor 21:30 vom pleca catre aeroport. Sosire in aeroport si imbarcare cursa Bangkok-Doha.


Ziua 10 (07.11): PATTAYA - BANGKOK
Plecare din Bangkok la ora 01:50, sosire in Doha la ora locala 05:15. Plecare din Doha la ora 08:50 si sosire la Bucuresti la ora locala 13:00.

• transport cu avionul Bucuresti–Bangkok–Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
• 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 4 nopti in Bangkok, 3 nopti in Pattaya;
• late check-out in ultima seara in Pattaya;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transferuri Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
• tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;
• vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2023. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.10.2023 Bucuresti 10:50 - Doha 16:30 durata zbor 4h40min
29.10.2023 Doha 19:45 - Bangkok 06:05 (a doua zi) durata zbor 6h20min
07.11.2023 Bangkok 01:50 - Doha 05:15 durata zbor 7h25min
07.11.2023 Doha 08:50 - Bucuresti 13:00 durata zbor 5h10min

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• taxa de viza Thailanda: 2200 THB (cca 70 EUR)/persoana, se achita la sosirea pe aeroportul Bangkok;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 pasageri):
• Pattaya - Insula Coralilor cu pranz inclus: 60 EURO/persoana
• Pattaya - Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 55 EURO/persoana
• Pattaya - Spectacol Alcazar: 50 EURO/persoana
• Pattaya - Discovery Tour Pattaya: 50 EURO/persoana
• Pattaya - Croaziera trei insule cu pranz inclus: 70 EURO/persoana
• Bangkok - Tur Marele Palat: 60 EURO/persoana
• Bangkok - Ayutthaya: 80 EURO/persoana
• Bangkok - Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 60 EURO/persoana
• Bangkok - Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 60 EURO/persoana

 

Nota: Pentru un numar mai mic de participanti preturile se recalculeaza sau excursiile se anuleaza.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 85 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti cu 6 saptamani inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PE AEROPORT:
• pasaport electronic valabil cel putin 6 luni de la data plecarii (si o copie)
• bilet de avion
• voucher de cazare
• fotografie recenta (nu mai veche de 6 luni) dimensiune 4 cm x 6 cm
• formularul de viza completat cu litere de tipar
• taxa de viza 2200 THB (se achita cash in THB)
• fiecare aplicant trebuie sa faca dovada ca detine cash contravaloarea a 10.000 THB de persoana
(aproximativ 300 euro sau usd per pers)


IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere”.


CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
30 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
40 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
45 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
50 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
55 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
60 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
65 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
75 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
80 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Nota: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.


OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale