Fabrica de jucarii a lui Gepetto

Fabrica de jucarii a lui Gepetto

Copiii sunt mereu in cautare de raspunsuri la intrebarile ce le infloresc pe buze in contactul cu fiecare obiect nou pe care il întalnesc. Fiecare jucarie le starneste curiozitatea, motiv pentru care o desfac din toate oasele, cum se spune in termeni populari. Nu intotdeauna, insa, reusesc sa o reconstruiasca si sa-i redea functionalitatea. La fabrica de jucării, copiii vor avea sansa de a vedea cu ochii lor cum se fabrica o jucarie suta la suta din lemn. Pe langa participarea la demonstratia practica privind fabricarea unei masinute din lemn, micutii vor putea picta o jucarie aleasa de ei, dandu-i o nota personala. Mai mult, o vor putea lua acasa, acolo unde, cu siguranta, vor primi laudele parintilor, bunicilor, rudelor si prietenilor, care afla ca micutul este cel care l-a pictat, chiar la fabrica de jucarii din lemn din județul Ilfov. Acest lucru il valideaza si ii hraneste stima de sine, atat de necesara pentru reusita in viata.

 

Vârsta minimă recomandată: 6 ani

 

Prețul excursiei:

180 lei/persoană, cu plecare din Constanța

165 lei/persoană, cu plecare din Medgidia

180 lei/persoană, cu plecare din Mangalia

 

In funcție de disponibilitate, programăm activitățile solicitate la data la care doriți. Pentru a vă asigura un loc în perioada dorită, vă recomandăm să ne contactaţi cu cât mai mult timp în avans, mai ales în perioadele Școala Altfel.

 • Programul excursiei
 • Servicii incluse
 • Condiții de plată
 • Plecare de la școală la ora 7.30
 • Vom face o vizita prin micuta fabrică de jucării si le vom arata copiilor prin cateva demonstratii scurte astfel incat ei sa inteleaga, cum se prelucreaza lemnul ca sa ajunga o jucarie. Copiii vor invata lucruri importante despre protejarea mediului, taierile de copaci si rolul lor in viitorul nostru.
 • Dupa efectuarea vizitei in fabrica vom merge intr-un spatiu special amenajat. Aici vom face un atelier de vopsit/pictat jucarii (casute pentru pasarele, avioane, masinute, dulapioare, flori din lemn).
 • Masa de prânz
 • Întoarcere la școală în jurul orei 17.
 • Transport autocar clasificat
 • Vizită și participare la ateliere
 • Ghid-însoțitor
 • Masa de prânz (meniu prestabilit)
 • Punem la dispozitie pensule, vopseluri, sortulete si un indrumator pentru a-i directiona pe copii, iar aceștia vor pleca acasa cu jucaria pictata.
 • Copiilor li se vor asigura sortulete de protectie, o punga in care isi vor pune jucaria dupa ce vor termina, servetele umede, etc. Chiar si asa, mici neplaceri pot aparea in cadrul atelierului de pictura, adica isi pot murdari hainutele cu vopsea. De aceea recomandam sa aiba pe ei hainute ponosite. Vopseaua este pe baza de apa, nontoxica pentru copii și se curata cu usurinta de pe manute.

Avans 50% în termen de 7 zile de la momentul rezervării excursiei.

Diferența se achită cu minim 15 zile înainte de data la care are loc excursia.

Prețurile sunt valabile pentru grupuri de 45 copii și 2 cadre didactice. Pentru grupuri mai mici, prețurile se recalculează.

Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua modificări în program, în funcție de factorii externi.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale