CROAZIERA Piete de Craciun in Capitale Imperiale

CROAZIERA Piete de Craciun in Capitale Imperiale

-18%

Croaziera MS DIANA 5 zile / 4 nopti

Viena – Budapesta – Bratislava – Viena

Perioada: 06 – 10.12 si 17 – 21.12.2022

 

Tarif:

550 450 Euro / persoana in cabina pe puntea principala
590 490 / persoana in cabina pe puntea superioara

 

Bucurați-vă de atmosfera festivă de-a lungul Dunării și descoperiți pe parcurs capitalele pitorești Viena, Bratislava, Budapesta.

Veți avea suficient timp pentru a descoperi Viena, cu priveliștile sale minunate. Vizitați Palatul Schönbrunn, Hofburg, Prate , Catedrala Sf. Ștefan sau încercați delicatese de la Naschmarkt . Bineînțeles, și tradiționala piață de Crăciun este atractivă pentru o vizită, cunoscută drept una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Mirosul de migdale proaspăt prăjite, vin fiert fierbinte și alte delicatese gustoase este în aer peste tot, cele mai faimoase colinde de Crăciun răsună și o strălucire festivă acoperă orașul. Imediat ce se lasă întuneric, te așteaptă o mare de lumini strălucitoare, care nu numai că face ochii copiilor să lumineze.


Dar și Bratislava și Budapesta vă întâmpină într-o atmosferă festivă. Decorate magic, orașele sunt mult mai liniștite în această perioadă decât vara, așa că puteți admira priveliștile într-o manieră relaxată. De exemplu, vizitați Castelul Bratislava, care este situat pe un deal deasupra capitalei slovace și oferă o priveliște fantastică asupra întregului oraș.


Budapesta vă întâmpină cu farmecul său istoric de îndată ce intrați în oraș. Bucurați-vă de vederea celebrului Pod cu Lanțuri și Camerele Parlamentului - apa este cel mai bun loc pentru a face fotografii grozave. La o plimbare prin capitala Ungariei, vei experimenta o mică călătorie în timp: vizitați Biserica Matthias, unde a avut loc încoronarea lui Franz Joseph și Împărăteasa Sisi, Bastionul Pescarilor sau impozanta Bazilică Sf. Ștefan. Rareori ai ocazia să experimentezi frumusețea Dunării într-un timp atât de scurt și într-o atmosferă atât de festivă.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse

Ziua 1: Viena
Sosirea navei: imbarcare

Sosire pe aeroportul din Viena.
Transfer la tradiționala Vienna Magic of Advent, Rathausplatz, care devine un pământ strălucitor de basm, cu peste 150 de standuri de vânzare ce oferă cadouri de Crăciun, decorațiuni pentru brad, dulciuri și băuturi calde.
Următoarea oprire este satul de Crăciun de pe Maria-Theresien-Platz, situat între Muzeul de Arte Frumoase și Muzeul de Istorie Naturală, cu încă 70 de standuri care vând obiecte de artizanat tradiționale și idei de cadouri originale.
După îmbarcarea pe MS Diana, oaspeții vor primi o băutură de bun venit și se vor bucura de prezentarea căpitanului și a echipajului său.
Masa de seara
Program opțional de seară: Concert clasic vienez. În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul Gert Hofbauer a fondat „Wiener Hofburg- Orchester” care cântă compoziții de Johann Strauss și W.A. Mozart. Va interpreta o orchestră formată din aproximativ 40 de muzicieni profesionişti şi solişti internaţionali ai Operei de Stat din Viena. Oportunitatea unică de a vedea sălile Palatului Auersperg este de a participa la un concert al Orchestrei Hofburg din Viena. Orchestra are plăcerea să ofere oaspeților săi o seară vieneză de neuitat cu celebrele și îndrăgitele compoziții ale fiului „Regele Valsului” Johann Strauss precum și cu arii de opere ale lui W.A. Mozart în atmosfera minunată a Palatului Auersperg din Viena.

 

Ziua 2: Viena
Sosirea navei: 00:00 Plecarea navei: 14:00

După micul dejun, programul începe cu un tur cu autocarul pentru vizitare a orașului Viena (aprox. 2 - 2 ore și jumătate) care oferă o impresie generală a atractiilor istorice.
Pe drumul de întoarcere la navă, vizitarea Vechiului Târg de Crăciun vienez de pe Freyung din centrul orașului, care este dedicat tradiției. Un târg de Crăciun a fost ținut aici încă din 1772; astăzi, este un loc de cumpărare a obiectelor de artizanat, decorațiuni din sticlă, pături tradiționale și ceramică în timp ce în fundal cântă, tot timpul, muzica festivă de Craciun. Obiecte artizanale de cea mai bună calitate pot fi achiziționate și la câțiva pași mai departe, din Am Hof Advent Market.
Prânz cca. la 13:30 p.m.
În timp ce navigați spre Budapesta, va avea loc o degustare de vinuri la barul navei.
Cină.

 

Ziua 3: Budapesta
Sosirea navei: 09:00 Plecarea Navei: 19:00

După micul dejun, vom face un tur cu autocarul pentru vizitarea orașului Budapesta care va dura cca. 2 – 2½ ore.
Este timpul să vizitați Marea Piață (care datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea) care vă va aduce o mulțime de idei de cumpărături în timp ce vă plimbați și vă bucurați de aroma incontestabilă de boia roșie și usturoi, salamuri maghiare, cârnați, șunci și alte produse din carne, produse de patiserie proaspete, produse lactate, vinuri maghiare și palinka etc.
Masa de pranz.
După-amiaza turul de cumpărături de la capătul străzii pietonale principale Váci, chiar în inima orașului, Vörösmarty Square se transformă într-o piață festivă. Peste o sută de tarabe din lemn în stil cabană și două scene în aer liber sunt unul dintre cele mai atractive locuri din Budapesta în cele două săptămâni care preced sărbătorile de sfârșit de an. Puteți simți mirosul de prăjituri tradiționale cu miere, vin fiert...
Masa de seara.

 

Ziua 4: Bratislava
Sosirea navei: 12:00 Plecarea navei: 22:00

Dimineața, trecem pe lângă peisajul pitoresc al Ungariei. Pranz la bord.
Dupa sosire, vom vizita capitala Slovaciei, Bratislava, începând cu turul panoramic cu unicul tren turistic al orașului, timp de cca. 1 oră. Vom fi conduși prin cele mai frumoase zone, de la granițele orașului vechi până în curtea Castelului Bratislava, de unde obținem cea mai frumoasă priveliște asupra orașului. Daca este senin, se poate vedea până în Austria.
După aceea, timp liber în zona pietonală a orașului, cu oportunități de cumpărături și de plimbare în jurul Porții și Turnului lui Mihai, Teatrul Național Slovac, Catedrala Sf. Martin și Primăria Veche situată în Piața Principală etc.
Cina de gală a căpitanului servită la bord.

 

Ziua 5: Viena
Sosirea navei: 05:00 Plecarea navei:

După micul dejun la bord, va avea loc debarcarea de pe navă și transfer la aeroport pentru zborul catre casă.
Sfârșitul programului.

 Reducere Early Booking de 100 Euro / persoana, valabila pana la 15 Octombrie
 Cazare 4 nopti la bordul navei in tipul de cabina ales
 Toate taxele portuare de-a lungul rutei.
 Toate excursiile si activitatile la tarm, mentionate in program
 Pensiune completă începând cu cina în ziua sosirii și terminând cu micul dejun în ziua plecării: mic dejun tip bufet, prânz cu 4 feluri (bar cu salate, supă, fel principal, desert, cafea/ceai), cină cu 5 feluri (bar cu salate, supă, aperitiv, fel principal, desert, cafea/ceai).
 Cina căpitanului cu meniu cu 5 feluri, inclusiv aperitiv și o sticlă de vin spumant la 4 oaspeți.
 Prânz light în ziua sosirii în Viena, în cazul sosirii devreme.
 Cafea/ceai după-amiază si fursecuri, la bord.
 Gustări seara târziu (biscuiți, brânză, sandvișuri, aperitive etc.) servite în barul de la bord.
 Degustare de vinuri la bord.
 Cafetiera / ceainic 24 de ore cu cafea, ceai și apă la bord.
 Muzică în fiecare seară.
 Wi-Fi gratuit la bord în zonele publice (conexiunea poate varia).
 Recepție cu echipaj 24 de ore la bord.

 

Servicii suplimentare la bord:
 Cardurile Visa/Master sunt acceptate pentru toate cheltuielile la bord.
 TV în cabină.
 Magazin de suveniruri la recepție.

 Bacsis pentru echipajul de la bord: minim 5,00 EUR de persoană pe noapte (recomandat – se practica).
 Pachet de băuturi all-inclusive: 22,00 EUR de persoană pe noapte.

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale