PIATA DE CRACIUN PARIS

PIATA DE CRACIUN PARIS

Perioada sejur: 28 noiembrie - 2 decembrie 2022


Tarife
499 Euro, adult loc in camera dubla 
499 Euro, adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 
389 Euro, copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti 
629 Euro, adult loc in camera single

 

Bonus: Croazieră pe Sena !

 

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala.

De-a lungul vremii, Parisul a primit cele mai diverse nume. I s-a spus Oraşul Îndrăgostiţilor. Străbătut de Sena, oferă un prilej minunat pentru o călătorie pe un vaporaş, acompaniaţi de vocea tulburătoare a lui Edith Piaf. Apusul soarelui este fermecător în timp ce treceţi pe sub podurile pariziene. În scurta croazieră, vi se vor dezvălui Notre Dame, Luvrul, Centrul Pompidou, Champs Elysée, Turnul Eiffel... În acelaşi timp, Parisul este şi Oraşul Luminilor. Este un Oraş al Luminii în timp şi în istorie. Vă aşteptăm într-un Paris al frumuseţii şi al tinereţii, ca să trăiţi la vie en rose !


Vizitam
 Parisul pe indelete, Pietele de Craciun, Castelul Versailles, Valea Loirei

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Excursii optionale 
  • Important

28 Noiembrie | Bucuresti–Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire la Paris la ora 08:25. Transfer in oras pentru un tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel. Spre seara, vizitarea bulevardului Champs Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

 

29 Noiembrie | Tur pietonal prin Pietele de Craciun din Paris
Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele Piete de Craciun din Paris. Pornim sa descoperim numeroasele gusturi si arome din Piata de Craciun de la Saint Germain des Prés.  Continuam turul nostru spre “inima Parisului” la Piata de Craciun din Quartier des Halles. Dupa-amiaza ne deplasam in peisajul urban modern al celui mare pol economic al Frantei, cartierul La Defense. Aici vom vizita Piata de Craciun, care cu o suprafata de peste 10.000 mp, peste 350 expozanti si 400 mp de décoratii festive este cea mai mare din regiunea Ile de France. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

 

30 Noiembrie | Paris-Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractiile principale cu care ne incanta sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica veti putea admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

 

1 Decembrie | Paris-Valea Loirei
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si Gradina Frantei, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

 

2 Decembrie | Paris-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor (pana la ora 12.00) si timp liber la dispozitie. Va propunem sa ne deplasam cu metroul pentru un alt tur pietonal cu insotitorul de grup prin Parisul pitoresc. Ramanem in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele, cartierul Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur–dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia. Fantana Saint Michel-o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; Rue Huchette–una dintre cele mai vechi strazi din Paris. Celebra catedrala Notre Dame–considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza. Primaria Parisului-cladire ce dateaza din Sec al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870. Centrul Pompidou–care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:25 si aterizare la Bucuresti la ora 23:20. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3** sau similar
• Tur de oras panoramic al Parisului
• Bonus: Croaziera pe Sena
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor
• Vizitarea Pietelor de Craciun cu insotitorul de grup

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

• Taxa de oras aprox 3 €/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului)
• Asigurarea travel covid protection
• Excursiile optionale, bilete de intrare la obiective turistice
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Castelul Versailles:
55 €/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat.

Excursie pe Valea Loirei:
120 €/persoana si include : transport autocar, bilete intrare doua castele, ghid insotitor.

Conditii de plată:
• 30% din pret la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

 

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale