Circuit Dubai - Ras al Khaimah

Circuit Dubai - Ras al Khaimah

Date de plecare: 30.10, 13.11.2022

 

Tarif: 899 Euro/ adult, loc in camera dubla

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane

 

IMPORTANT!
Pentru aceasta excursie este necesar pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.

 

Conditii de calatorie: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

 

Oferta este valabila în limita locurilor disponibile!

 • Program
 • Servicii incluse
 • Servicii neincluse
 • Excursii optionale

Ziua 1. București – Dubai 

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Dubai. Transfer și cazare la hotel Hilton Garden Inn Muraqabatt 4*, sau similar, în Dubai.

Ziua 2. Abu Dhabi* (se organizeaza in functie de conditiile de intrare in emirat)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Abu Dhabi* (Doar persoanele vaccinate pot participa.Se poate folosi testul PCR efectuat in aeroport la sosire in Dubai). Se viziteaza Marea Moschee Sheikh Zayed si Palatul Prezidential Qasr al Watan. Tur panoramic de-a lungul promenade Corniche si Union Square. Timp liber in YAS Mall si foto stop la Ferrari World (fara intrare). Cazare la hotel de 4* in Dubai

Ziua 3. Dubai – Jeep Safari*

Mic dejun. Tur de oraș în partea tradițională a orașului Dubai. Se vizitează: Dubai Creek, Fortăreața Al Fahidi și Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca tradițională, pentru a vizita Piața de Condimente si un magazin cu bijuterii. Oprire pentru fotografii la Dubai Frame (biletul de acces nu este inclus, cost aprox 16 USD/pers) si la Moscheea Jumeirah (exterior). Timp liber sau excursie opţională Jeep Safari* (se organizează cu asistenţa turistică în limba româna pt un grup minim de 15pax) ce include plimbare cu jeep-ul, posibilitatea de a admira apusul peste dunele de nisip, cină barbeque într-un camping al beduinilor, spectacol cu muzică si dansuri tradiționale. Cazare la hotel de 4* în Dubai.

Ziua 4. Dubai*

Mic dejun. Tur de oraș în partea modernă a orașului Dubai: oprire la Jumeirah Beach pentru poze la Burj-al-Arab, timp liber la Dubai Mall şi Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus, cost aprox 40 usd/ pers). Timp liber la dispoziţie sau opţional* tur de oraş Dubai by Night ce include: tur panoramic pe Sheikh Zayed Road, Bruj Khalifa (exterior) şi Fântanile Muzicale, Dubai Marina şi timp liber în zona JBR Beach.  Cazare la hotel în Dubai.

Ziua 5. Miracle Garden - The Palm Jumeirah – Bluewaters Island*

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisă pe perioada verii pentru a proteja florile de căldura excesivă. Se redeschide începand cu mijlocul lunii noiembrie. Se vizitează alternativ Butterfly Garden). Transfer cu autocarul la The Palm Jumeirah şi oprire la The Point pentru poze cu Atlantis Hotel. Transfer la Bluewaters Island unde contra cost puteţi opta pentru bilete de acces la Ain Dubai – cea mai înalta roată de observaţie din lume (tarife intre 29 – 55usd/pers în functie de tipul biletului şi disponibilitate). Cazare la hotel în Dubai.

Ziua 6. Dubai – Ras al Khaimah

Mic dejun. Check-out şi plecare spre Ras al Khaimah. Check in începand cu ora 15:00 şi timp liber la dispoziţie pentru restul zilei. Cazare la Hotel Radisson Resort Ras Al Khaimah.

Ziua 7. Ras al Khaimah

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare.

Ziua 8. Ras al Khaimah – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri de 4*
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
 • Asistenta turistica in limba romana

 

NOTA: Cazarea la Hotelul Radisson Resort Ras Al Khaimah se face doar in pat Dublu, nu au disponibile paturi twin.

 • Asigurare medicală şi/sau storno
 • Taxa de oraş
 • Intrările la obiectivele turistice

- Tur de oraş Dubai by Night: 45 euro (sau 50 usd)

- Tur de oras Abu Dhabi (intrari incluse la Qasar al Watan si Marea Moschee Sheikh Zayed): 75 euro (sau 85 usd)

- Miracle Garden/ Butterfly Garden (bilet de intrare inclus), The Pointe at Jumeirah Palm, Bluewaters Island: 75 euro (sau 85 usd)

- Desert Safari cu cină - asistenta in limba engleza (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane): 80 euro (sau 90 usd)

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale