Revelion Cairo - Croaziera pe Nil - Hurghada

Revelion Cairo - Croaziera pe Nil - Hurghada

Cairo – Aswan – croaziera pe Nil (3 nopti) – Luxor – Hurghada


Perioada: 29.12.2020 – 10.01.2021 (12 nopti)

 

PRET/persoana: 1675 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 1660 EURO
Pret pentru a treia persoana, copil 2-11,99 ani (fara pat suplimentar in camera dubla): 1290 EURO
ATENTIE: patul suplimentar este un pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.
Camerele pentru 3 persoane sunt la cerere.
Supliment camera single: 365 EURO

 

Sunteti pasionati de civilizatiile antice, de Piramidele din Giza sau misteriosul Sfinx, de fascinantul oras Luxor - un adevarat muzeu in aer liber, de parfumul oriental? Traiti o adevarata aventura intr-o croaziera pe Nil si totul se va transforma intr-o poveste!

 

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii optionale
  • Important

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), ora 22:30. Plecare spre Cairo cu compania TAROM la ora 00:30. Sosire in capitala Egiptului la ora locala 03:15 (noaptea de 29/30.12) si transfer pentru cazare la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar in Cairo.


Ziua 2 (30.12): CAIRO
Mic dejun. Dimineata vom vizita cele trei piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticului Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup. De asemenea, vom vizita unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale din Cairo, precum si o fabrica de papirus. Vom servi dejunul la un restaurant local. Intoarcere la hotel, cina si cazare.

 

Ziua 3 (31.12): CAIRO - ASWAN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Cairo - Aswan cu o companie locala. Sosire in Aswan si vizita la gradina botanica situata pe o insula in mijlocului Nilului. Transferul pana la gradina botanica il vom face cu feluca, o ambarcatiune autohtona mica si ingusta, cu panze. Transfer si cazare la hotel Isis Island Aswan 4* sau similar in Aswan. Daca timpul permite, optional, se poate organiza o excursie la Marele Baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat intr-un cadru deosebit de pitoresc, pe o insula in mijlocul Nilului. Seara, vom participa la cina de Revelion organizata la hotelul Tolip Aswan 5* (transferurile intre cele doua hoteluri sunt incluse).


Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2021! ASWAN - KOM OMBO
Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata foarte devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea.
Dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare si pranz. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 5 (02.01): EDFU
Mic dejun. Azi vom naviga spre Edfu unde vom vizita templul cu acelasi nume, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Vom servi masa de pranz pe vasul de croaziera. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 6 (03.01): LUXOR
Mic dejun pe vasul de croaziera. Azi vom sosi in Luxor, punctul terminus al croazierei noastre. Dimineata vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Ne vom intoarce pe vasul de croaziera pentru a servi masa de pranz. Dupa amiaza vom vizita templele de pe malul estic al Nilului: impresionantul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si templul mai mic Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.


Ziua 7 (04.01): LUXOR - HURGHADA (300 km)
Mic dejun pe vasul de croaziera. Eliberarea camerelor si plecare spre Hurghada (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada si cazare in regim all inclusive la hotel AMC Royal 4* sau similar.


Ziua 8 (05.01): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.


Ziua 9 (06.01): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.


Ziua 10 (07.01): HURGHADA - CAIRO (470 km)
Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si transfer cu autocarul la Cairo. Sosire in Cairo, cina si cazare la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.


Ziua 11 (08.01): CAIRO
Mic dejun la hotel. Dimineata vom vizita Muzeul de Egiptologie care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Dupa amiaza, timp liber sau puteti participa la excursia optionala la Citadela si Cartierul Copt. Cina si cazare la hotel in Cairo.


Ziua 12 (09.01): CAIRO (excursie optionala la Alexandria)
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara). Cazare si cina la hotel. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor. In cursul noptii, transfer la aeroport (noaptea de 09.01 spre 10.01) pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti.


Ziua 13 (10.01): CAIRO - BUCURESTI
Decolare la ora 04:00 dimineata din Cairo. Sosire la Otopeni la ora 06:50.

• transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Cairo si retur cu compania TAROM;
• transport cu avionul Cairo - Aswan cu o companie locala;
• 12 nopti cazare: 5 nopti in Cairo la hotel 4*, din care 1 noapte cu mic dejun si 4 nopti cu demipensiune (de prima si ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor); 1 noapte cu mic dejun in Aswan la hotel 4*; 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*; 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 4*;
• un dejun in timpul turului din Cairo din ziua 2;
• cina de Revelion la un hotel in Aswan;
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras in Cairo cu ghid local;
• vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, un magazin de parfumuri orientale, o fabrica de papirus, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);
• vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan;
• vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri;
• vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

Orar de zbor informativ:
30.12.2020: Bucuresti 00:30 - Cairo 03:15 (noaptea de 29.12 spre 30.12) durata zborului: 2h 45min
10.01.2021: Cairo 04:00 - Bucuresti 06:50 (noaptea de 09.01 spre 10.01) durata zborului: 2h 50min

• taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana – se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in piramide, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo, intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Marele baraj de la Aswan si templul Philae: 70 EURO/ persoana;
Excursie la Abu Simbel: 95 EURO/ persoana
Croaziera pe Marea Rosie: 50 EURO/ persoana;
Jeep safari in desert: 65 EURO/persoana;
Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana;
Citadela cu Moscheea de alabastru si Cartierul Copt: 55 EURO/ persoana;
Alexandria: 85 EURO/ persoana.

 

NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 20 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor din luna iunie 2020. Acestea sunt informative.

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT.
ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; ACEASTA SE OBTINE SI SE ACHITA PE AEROPORTUL DIN CAIRO.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale