Revelion Salonic - Wellness Santa Hotel

Revelion Salonic - Wellness Santa Hotel

REVELION 2020 LA SPA

Bucureşti – Salonic – Meteora – Edessa – Olimp – Bucureşti

 

*Cina festiva de Revelion si demipensiune incluse!

 

Perioada: 28.12.2019 - 02.01.2020 | 6 zile - 5 nopţi

EARLY BOOKING – 409 €/persoană

Tarif copii 0-4.99 ani - 190 €/persoană

Tarif copii 5-11.99 ani - 309 €/persoană

Supliment camera single - 190 €/persoană

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii opționale

Ziua 1 / Sâmbătă 28.12.2019: BUCUREŞTI – VELIKO TARNOVO – SALONIC
Întâlnire la ora 05:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic. Pe drum ne oprim la Veliko Tarnovo, fostă capitală a Bulgariei, supranumită şi “Capitala Ţarilor”. Aici vom vizita centrul vechi al oraşului, așezat pe malul râului Yantra,unde găsim biserici medievale, ateliere meşteşugăreşti, magazine de suveniruri şi de antichităţi. După prânz ne îndreptăm spre Agia Triada (Salonic), unde avem cazare la Wellness Santa Hotel 5*/ similar. Dupa Check-in se seveste cina.

 

Ziua 2 / Duminică 29.12.2019: SALONIC
Cazare la Wellness Santa Hotel 5*/ similar. După-amiază puteți opta pentru un moment de relaxare în zona de SPA a hotelului sau vă propunem vizită în zona centrală a orașului Salonic unde vizităm faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului, urmată de o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Seara, cină la hotel.

 

Ziua 3 / Luni 30.12.2019: SALONIC – METEORA
După servirea micului dejun,timp liber sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi natural UNESCO. Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar pe drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Seara ne întoarcem în Agia Triada la hotel, apoi timp liber pentru odihnă si cină.

 

Ziua 4 / Marţi 31.12.2019: SALONIC – EDESSA – POZAR
A patra zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Agia Triada la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion, inclusă in preț.

 

La multi ani 2020 !!!

 

Ziua 5 / Miercuri 01.01.2020: SALONIC – OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul
După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcere spre Agia Triada vom face o scurta oprire la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. Seara, cină la hotel.

 

Ziua 6 / Joi 02.01.2020: SALONIC – RILA – BUCUREŞTI
După micul dejun începem deplasarea spre casă. În drum spre România, dacă condițiile meteo ne permit, ne oprim la Mânăstirea Rila, cea mai cunoscută mânăstire din Bulgaria. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
» 5 nopţi cazare la Wellness Santa Hotel 5*/sau similar în Agia Triada ( Salonic);
» Demipensiune la hotel (5 mic dejun și 5 cine);
» Cina festiva de Revelion;
» Vizită Veliko Tarnovo;
» Tur de oraş Salonic;
» Vizită Rila ( dacă condițiile meteo ne permit);
» Însotitor de grup.

» Asigurarea medicală (aproximativ 43 lei/persoană);
» Asigurare Travel (medicală+storno) (aproximativ 79 lei/persoană);
» Intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;
» Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

 

SUPLIMENTE
Locuri preferențiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc, rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc)
*Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale, se va taxa cu 5 €/pers/loc
*Important: Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.

 

REDUCERI
Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar

OLIMP – 25 euro/persoană
EDESSA – 30 euro/persoană
METEORA – 35 euro/persoană.

 

ATENȚIE! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane!

Cazare

  • Welness Santa Resort

Welness Santa Resort

Wellness Santa Resort este un nou hotel de 5 *, ce face parte din lanțul hotelier Santa Hotels și este situat pe plaja din Agia Triada, foarte aproape de centrul comercial Peraia și la doar 30 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Salonic. Oferind camere și apartamente de lux cu vedere la mare, precum și restaurante, wellness, divertisment și opțiuni de petrecere a timpului liber, acest  hotel  este alegerea ideală pentru vacanțele de lux de vis din Salonic.

 

Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția turiștilor centru SPA cu piscină interioară, saună, masaj, tratamente corporale,  piscină exterioară, restaurant , cafenea,  longe bar, sala de conferințe și de evenimente.

 

Facilități camere: Hotelul oferă camere de lux, majoritatea cu vedere spre mare dotate cu Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider, seif, uscător de păr, baie proprie cu duș sau cadă.

Welness Santa Resort Salonic

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:
Selecteaza hotelul preferat

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Harta

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale