Revelion in Tara Sfanta

Revelion in Tara Sfanta

Tel Aviv – Tiberias – Muntele Tabor – Capernaum – Yardenit – Nazaret – Haifa – Ierusalim

 

Locurile s-au epuizat, vă rugăm să ne contactați pentru oferte similare.

 

Perioada: 30.12.2019 – 04.01.2020 (6 zile/ 5 nopti)

 

PRET/persoana: 960 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 330 EURO / persoana

 

Oferta este valabila in functie de disponibilitati.

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE
  • NU SUNT INCLUSE

ZIUA 1 (30.12.2019): BUCURESTI – TEL AVIV
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 11:00 si aterizare pe aeroportul international “Ben Gurion” la ora 13:30. Scurt tur panoramic al orasului Tel Aviv. Cina si cazare la Hotel Metropolitan 4* (sau similar) in Tel Aviv.


ZIUA 2 (31.12.2019): TEL AVIV – IERUSALIM – TEL AVIV
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe „Drumul Crucii”, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Pranz la un restaurant local. Intoarcere la Tel Aviv, cazare la acelasi hotel. Optional, intre orele 21:30 – 02:30, participare la cina festiva bufet (bauturi incluse), la un restaurant local din Tel Aviv. Se asigura transfer cu autocarul. Pret: 130 EURO/ adult, 65 EURO/ copil. Se achita in agentie. Termen limita de inscriere: 01.10.2019.


ZIUA 3 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020! TEL AVIV
Mic dejun intarziat. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si plimbari individuale. Cina si cazare la hotel in Tel Aviv.


ZIUA 4 (02.02.2020): TEL AVIV – BETHLEEM – IERIHON – QUMRAN – MAREA MOARTA - TIBERIAS
Mic dejun intarziat. Deplasare cu autocarul la Betleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota “Laptelui”. Deplasare prin desertul Iudeii spre Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – presupus cel
mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice realizate de renumita firma Ahava si restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Deplasare la Tiberias pentru cina si cazare la hotel Restal 4* (sau similar).


ZIUA 5 (03.01.2020): TIBERIAS – MUNTELE TABOR – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR - YARDENIT
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Continuam cu Capernaum, oras denumit ”Cetatea Domnului” pentru ca aici a predicat Fiul lui Dumnezeu, unde vom vizita casa Sfantului Petru. Apoi, vom vizita Tabgha, unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si Biserica Catolica de pe Muntele Fericirilor. Continuam pe Valea Iordanului pana la Yardenit unde vom vizita locul amenajat al Botezului. OPTIONAL, in functie de timp, scurta croaziera (tarif informativ: 10 EURO/persoana) pe apele Marii Galileii. Vizita la Caprice – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel in Tiberias.


ZIUA 6 (04.01.2020): TIBERIAS – NAZARET – HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI
Mic dejun. Plecam spre Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Ne continuam drumul spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre aeroportul Ben
Gurion din Tel Aviv. Imbarcare pe cursa EL AL la ora 19:30. Sosire la Bucuresti la ora 22:15.

• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 3 nopti in Tel Aviv si 2
nopti in Tiberias;
• 4 cine si masa de pranz la Ierusalim (31.12.2019);
• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program;
• ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice /
pelerinaje;
• transfer munte Tabor;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de amodifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
30.12.2019: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:30 durata zborului: 2h30 minute
04.01.2020: Tel Aviv 19:30 – Bucuresti 22:15 durata zborului: 2h45minute

• cina festiva Revelion cu bauturi incluse: 130 EURO/ adult, 65 EURO/ copil 2-12 ani. Se achita in agentie. Termen limita de inscriere: 01.10.2019.
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la
sosire.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale