Revelion in Thailanda - tara zambetului

Revelion in Thailanda - tara zambetului

Bangkok - Pattaya - Bangkok

 

Perioada: 27.12.2022 – 06.01.2023 (11 zile/8 nopti)

 

PRET/persoana: 1985 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

Pret pentru a treia persoana adult (pat suplimentar in camera dubla): 1880 EURO
Pret pentru copil 2-11,99 ani (pat suplimentar in camera dubla): 1770 EURO
ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.
Supliment camera single: 570 EURO

 

Thailanda inseamna, inainte de toate, tara orhideelor, a templelor aurite ale lui Buddha, a plajelor incredibile marginite de palmieri, a minunatei ospitalitati a locuitorilor sai, cu o metropola vibranta - Bangkok, cu delicatese culinare exotice.
Thailanda a ramas un stat independent de-a lungul istoriei si a dus constant o politica a granitelor deschise, evitand astfel colonizarea si conflictele rasiale sau razboaiele civile. Aceasta realizare este sarbatorita prin numele sau: Thai – liber, Thailanda – tara celor liberi.

 

Oferta este valabila in functie de disponibilitati.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii optionale
  • Important

Ziua 1 (27.12.2022): BUCURESTI – ISTANBUL - BANGKOK
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok (schimbarea cursei la Istanbul).


Ziua 2 (28.12.2022): BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora locala 14:55. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare hotel Sukosol Bangkok 5* (camere deluxe) sau similar. Timp liber pentru relaxare si acomodare cu noul fus orar.
Bangkok este cunoscut si sub numele de Krung Thep Maha Nakhon care inseamna “orasul ingerilor”. Cu numeroase repere culturale si atractii, o viata de noapte palpitanta, Bangkok este sinonim cu exotismul. Modernizarea rapida se reflecta in constructiile recente, pastrand intacte monumentele istorice si templele budiste. Bangkok este un fenomen cultural, un paradis al shopping-ului si o nestemata turistica.


Ziua 3 (29.12.2022): BANGKOK – TUR DE ORAS
Mic dejun. In prima parte a zilei tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu Wat Traimit (Buddha de Aur, statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate). Traversam orasul chinezesc (China Town) si una dintre cele mai mari piete de flori, Pak Klong Talad. Continuam turul cu vizita la Wat Po (Buddha Culcat, statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef) si Klong Tour si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Cazare la hotel Sukosol Bangkok 5* (camere deluxe) sau similar. Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Baiyoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360° asupra orasului.


Ziua 4 (30.12.2022): BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DAMNOEN SADUAK
Mic dejun. Pentru astazi avem programata excursia la piata plutitoare Damnoen Saduak. Excursia va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, situata la aproximativ 100 km de Bangkok. In drum, vom admira campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se produce zaharul brun. Intoarcere in Bangkok. Seara, va propunem optional, o cina bufet la un restaurant care se afla pe o nava de croaziera thailandeza, croaziera fiind pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si internationale, iar spectacolul va cuprinde muzica live.


Ziua 5 (31.12.2022): BANGKOK – MARELE PALAT (optional)
Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Dupa amiaza imp liber. Seara, cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.


Ziua 6 (01.01.2023): BANGKOK - PATTAYA (140 km) LA MULTI ANI 2023!
Dimineata timp liber. Eliberarea camerelor apoi transfer Bangkok - Pattaya. Distanta de 140 km dintre aeroportul din Bangkok si Pattaya va fi parcursa in aproximativ 2. Pe drum, optional, o scurta vizita la Tiger Zoo unde vom putea viziona spectacole cu diverse animale. Cazare la hotel Cape Dara Resort 5* (camere deluxe) sau similar, situat in statiunea Pattaya.


Ziua 7 (02.01.2023): PATTAYA - INSULA DE CORALI (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie catre Insula de Corali “Koh Larn”. Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling.


Ziua 8 (03.01.2023): PATTAYA - GRADINA TROPICALA DIN SATUL NONG NOOCH (optional)
Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita in satul Nong Nooch, situat la 16 km sud de Pattaya, unde se gaseste una dintre cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (cu o suprafata impresionanta de orhidee), lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez.


Ziua 9 (04.01.2023): PATTAYA – CROAZIERA 3 INSULE (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si odihna. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar.


Ziua 10 (05.01.2023): BANGKOK – ISTANBUL
Mic dejun. Dimineata timp liber. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. In jurul orelor 18:00 transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare din Bangkok la ora 23:45.


Ziua 11 (06.01.2023): ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 06:25 dimineata in data de 06.01.2023. Plecare din Istanbul la 08:30 si sosire in Bucuresti la ora locala 08:50.

• transport cu avionul Bucuresti - Bangkok si retur (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
• 8 nopti cazare cu mic dejun, din care: 4 nopti in Bangkok la hotel Sukhosol Bangkok 5* (camere deluxe) sau similar si 4 nopti in Pattaya la hotel Cape Dara Resort Pattaya 5* (camere deluxe) sau similar;
• cina festiva de Revelion la hotelul din Bangkok;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transfer Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul;
• tur de oras in Bangkok de jumatate de zi cu ghid local;
• vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• taxa viza si procesare acte (poate suferi modificari).

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.12.2022: Bucuresti 21:25 – Istanbul 23:45 durata zborului: 01h20min
28.12.2022: Istanbul 01:50 – Bangkok 14:55 durata zborului: 09h05min
05.01.2023: Bangkok 23:30 – Istanbul 06:10 durata zborului: 10h40min
06.01.2023: Istanbul 08:35 – Bucuresti 08:50 durata zborului: 01h15min

 

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2022. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana – se practica in
Thailanda, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

PRETURI INFORMATIVE (minim 25 pasageri):
• Pattaya - Tiger Zoo: 25 EURO/persoana
• Pattaya - Insula Coralilor cu pranz inclus: 50 EURO/persoana
• Pattaya - Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 45 EURO/persoana
• Pattaya - Spectacol Alcazar: 35 EURO/persoana
• Pattaya - Discovery Tour Pattaya: 45 EURO/persoana
• Pattaya - Croaziera trei insule cu pranz inclus: 60 EURO/persoana
• Bangkok - Tur Marele Palat: 45 EURO/persoana
• Bangkok - Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 45 EURO/persoana
• Bangkok - Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 55 EURO/persoana

 

Pentru un numar mai mic de participanti preturile se recalculeaza sau excursiile se anuleaza.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere;
✓ copie pasaport;
✓ 1 fotografie recenta tip pasaport;
✓ copie carte de identitate;
✓ talon de pensie sau adeverinta de munca (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont pentru persoanele fara loc de munca;
✓ adeverinta de la scoala pentru elevi si studenti;
✓ formular de viza completat.

 

Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.

 

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
• Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
• In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice
inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale