Revelion in orasul valsului

Revelion in orasul valsului

 

Perioada: 29.12.2018 - 02.01.2019 (5 zile/4 nopti)

 

Viena are un suflet stravechi. Dar unul care, cu uşurinta capitalei valsului, a inspirat noua şi vechea avangarda deopotriva. Rezultatul: un melanj de arhitectura magnifica şi şarm induioşator. Descopera o destinaţie care te va surprinde prin eleganţa, tradiţie si nenumarate posibilitaţi de distracţie!

 

Oferta este valabila in functie de disponibilitati.

 

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE
  • NU SUNT INCLUSE
  • EXCURSII OPTIONALE

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI - VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Viena. Decolare la ora 16:30 si sosire in Viena la ora locala 17:05. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Austria Trend Doppio 4* sau similar in Viena.

 

Ziua 2 (30.12): VIENA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic de jumatate de zi cu autocar si ghid local. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata
Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel sau timp liber
pentru plimbare in centrul orasului Viena ori pentru vizita la parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare.

 

Ziua 3 (31.12): Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden, vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in Parcul Prater.

 

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2019! - Vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, in 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.

 

Ziua 5 (02.01): VIENA
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. La ora 15:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 17:50, sosire in Bucuresti la ora 20:20.

 

• transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet in Viena la hotel Austria Trend Doppio 4* sau similar;
• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2018. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2018: Bucuresti 16:30 - Viena 17:05
02.01.2019: Viena 17:50 - Bucuresti 20:20

 

• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
• masa festiva de Revelion (optionala, detalii suplimentare vor fi furnizate cu cca o luna inainte de plecare).

 

(minim 25 participanti, preturi informative):
• Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 50 EURO/ persoana. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu insotitorul de grup roman, ghid local autorizat si biletul de intrare la palatul Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat.
• Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 65 EURO/ persoana. Pretul include transport
autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.
NOTA. Preturile pentru excursiile optionale pot suferi modificari fata de prezenta oferta, in functie de disponibilitatile
locale.

 


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"
Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale