NAPOLI Coasta Amalfitana - Vacanta de Paste

NAPOLI Coasta Amalfitana - Vacanta de Paste

Plecare: 17.04.2020

 

Tarif: 549 euro/ persoană/ loc in camera dubla

 

Hotelul CRISTINA 3* Superior este situat in cartierul Fuorigrotta, la doar 200 metri de statia de metrou Cavalleggeri D’Aosta. Centrul istoric se afla la o distanta de 15 minute de hotel. Camerele sunt decorate in stil minimalist si modern si sunt izolate acustic.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii optionale

17.04.2020 Bucuresti – Napoli 
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 06.15 pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei si imbarcare la cursa Blue Air OB143 cu decolare la ora 08.15 spre Napoli. Aterizare la Napoli la ora locala 09.20. Dupa preluarea bagajelor, vom porni intr-un tur panoramic al orasului, in care vom putea admira cea mai cunoscuta cladire a orasului, Castel Nuovo, precum si Palatul Regal, Piazza del Plebiscito, sau multe alte obiective turistice. Transfer la hotel in jurul pranzului si apoi timp liber. Cazare Hotel Cristina 3*superior (sau similar).

 

18.04.2020 Napoli - Sorrento – Positano – Amalfi
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, sau optional, va propunem excursia pe coasta Amalfitana: Sorrento – Positano – Amalfi. Sorrento este un oras superb ce ofera o panorama uluitoare asupra Golfului Napoli, cu biserici, monumente istorice si muzee, cafenele si o plaja mica. O atractie principala o constituie Manastirea San Francesco, unul dintre cele mai uimitoare locuri artistice si de arhitectura din Sorrento. Alte obiective turistice sunt: Catedrala Sfintilor Filippo si Giacomo, Muzeul Correale, Parcul Villa Comunale. Positano, bijuteria coastei amalfitane, este considerat unul dintre cele mai frumoase si exclusiviste orase. Amalfi este una dintre cele mai vechi republici maritime italiene, cu stradute inguste, biserici vechi, manastiri si turnuri. O atractie principala o constituie Piata Duomo, inima orasului, cu impozantul Dom din Amalfi, construit in secolul 9, precum si o multitudine de magazine de suveniruri, cafenele si terase, unde puteti savura un traditional “limoncello”. Seara, cazare Hotel Cristina 3* superior (sau similar).

 

19.04.2020 Napoli – Reggia di Caserta 
Dupa micul dejun. pornim catre Reggia di Caserta. Palatul Regal din Caserta concureaza in Europa cu Palatul Regal din Madrid si cu cel de la Versailles din Franta. Este una dintre marile capodopere ale stilului arhitectural baroc Italian. “Palazzo Reale din Caserta” se afla pe lista patrimoniului mondial UNESCO si este locul unde au fost filmate scene din filmele “Misiune imposibila” si “Razboiul stelelor” (Intrarea in Palat nu este inclusa). Dupa vizitarea Palatului si a gradinilor, vom merge sa servim un pranz traditional cu degustare de vin. Seara, cazare la Hotel Cristina 3* superior (sau similar).

 

20.04.2020 Napoli – Insula Capri 
Dupa micul dejun. timp liber pentru odihna, sau optional, va propunem excursia la Insula Capri. Aceasta este considerata cea mai frumoasa din Europa. Vom urca cu funicularul si vom incepe turul cu Piazzeta Umbertto I, cel mai boem loc din vremea romanilor si pana astazi; Turnul cu Ceas - unul din simbolurile insulei; Biserica San Stefano, Gradinile lui Augustus, Stancile Faraglioni. De asemenea, se pot face plimbari pe strazile inguste cu buticuri de lux, case cochete, vegetatie luxurianta, terase frumoase si peisaje de vis. Individual, se poate merge si in Anacapri pentru a vizita centrul istoric, Villa San Michele, Casa Rosa, Biserica Sfanta Sofia. Seara intoarcere cu ferry in Napoli. Transfer si cazare la Hotel Cristina 3* superior (sau similar).

 

21.04.2020 Napoli – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber in prima parte a diminetii. In jurul orei 13:30 transfer de la hotel Cristina la aeroportul din Napoli, pentru imbarcare la cursa Blue Air OB144 cu decolare la ora locala 16:15 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 19:10.

• 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Cristina 3* superior
• Transport avion compania BLUE AIR: Bucuresti Otopeni – Napoli – retur;
• 1 piesa bagaj de cala in limita a 32kg / segment de zbor si 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10kg
• Transfer grup aeroport/ hotel/aeroport .
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
• Insotitor roman de grup
• Tur panoramic de oras in Napoli
• Excursie la Reggia di Caserta cu pranz si degustare de vin incluse in 19.04.2020
• BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta)
• BONUS Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii! Valabil doar la momentul rezervarii!

 

Orar informativ de zbor
Dus 17-04-2020 Bucuresti Otopeni 08:15 Naples Capodichno 09:20 
Intors  21-04-2020 Naples Capodichno 16:15 Bucuresti Otopeni 19:10 

• Intrarile la obiectivele turistice;
• Biletul de intrare la Palatul Regal din Caserta si costa aprox. 17 eur / persoana
• Excursiile optionale;
• Alte servicii decat cele mentionate in program;
• Taxa locala (3 euro / noapte / pers.) - care se achita la receptia hotelului.

Coasta Amlfitana: Sorrento – Positano – Amalfi
• Insula Capri

 

*Grupul minim pentru efectuarea excursiilor optionale este de 20 persoane.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale