PARIS - VACANTA DE PASTE

PARIS - VACANTA DE PASTE

-5%

Perioada: 18 – 22.04.2020 (5 zile/4 nopti)

 

PRET/persoana: 580 550 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO
Pret copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti: 545 EURO

 

Paris, orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata pentru a trai o poveste de iubire ca in filme. „Orasul Luminii” ramane locul fantastic al gradinilor secrete, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE
  • NU SUNT INCLUSE

Ziua 1 (18.04): BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE, cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 16:40. Transfer la hotel Ibis Styles Meteor Avenue D’Italie 3* sau similar. Dupa cazare, vom lua metroul cu insotitorul de grup si vom merge la Trocadero pentru a admira Turnul Eiffel in toata splendoarea lui.

 

Ziua 2 (19.04): PARIS – Tur de oras si croaziera pe Sena
Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, ne vom bucura de o frumoasa croaziera pe Sena. Dupa amiaza, vizita optionala a muzeului Louvre (va recomandam rezervarea online a biletelor de intrare. In caz contrar, nu garantam posibilitatea intrarii).

 

Ziua 3 (20.04): PARIS
Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin si admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime.

 

Ziua 4 (21.04): VALEA LOIREI, optional
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Pret informativ: 140 EURO/ persoana, minim 20 platitori.

 

Ziua 5 (22.04): PARIS
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru plimbari individuale. La ora 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti cu plecare la ora locala 20:55. Aterizare la Bucuresti la 00:50 (in noaptea de 22/23.04)

• transport cu avionul Bucuresti - Paris - Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Ibis Styles Meteor Avenue D’Italie 3* sau similar;
• tur panoramic de Paris de jumatate de zi;
croaziera pe Sena de o ora;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
18.04.2020: Bucuresti 14:30 – Paris 16:40 durata zborului: 3h 10min
22.04.2020: Paris 20:55 – Bucuresti 00:50 durata zborului: 2h 55min

• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/zi (se achita personal, la receptia hotelului);
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosire;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale