ISTANBUL - PASTE in inima Bizantului

ISTANBUL - PASTE in inima Bizantului

Perioada: 17 – 20.04.2020

 

Tarife:

Loc in camera dubla 398 €/persoana
Al 3-lea adult in dubla 379 €/persoana
Single 515 €/persoana
Copil 2-11.99 ani 349 €/persoana

*Un copil 2-11.99 ani, cu 2 adulti in camera, primeste pat suplimentar, iar Infantul 0-01.99 ani nu beneficiaza de loc in avion sau pat suplimentar in camera, dar achita taxa de 35 €.

 

Oferta este valabilă în funcție de disponibilități.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Nu sunt incluse
  • Excursii optionale
  • Important

17.04.2020 Bucuresti–Istanbul–Turul pietonal al zonei Sultanahmet
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 dimineata, pentru imbarcare la cursa TAROM RO261, cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50. Transfer de la aeroport la hotel. Turul pietonal al Istanbului- zona veche a orasului: Laleli-Beyiazit, Marele Bazar, Drumul Ienicerilor, Hipodromul, Sfanta Sofia, Sultanahmet, Cisternele Romane (fara intrari incluse). Dupa-amiaza si seara program liber, pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 4*.


18.04.2020 Istanbul – Palatul Dolmabahce -Marea Marmara si Marea Neagra
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Cazare la hotel 4*. Seara, transfer inclus si participare la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Aya Parashievi din Istanbul.


19.04.2020 Istanbul– Croaziera si Palatele Bosforului – Seara Orientala
Mic dejun. Timp liber sau optional, o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, bazarul de mirodenii. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca la Sultana 1001 de Nopti www.sultanas-nights.com sau la Kervansaray www.kervansaraytr.com. Cazare la hotel 4*.


20.04.2020-Istanbul-Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14.00 de la hotel la aeroport (aproximativ 35 km), pentru imbarcarea la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

• 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel MOMENTO 4* sau similar
• Seara, transfer inclus si participare la Slujba de Inviere la biserica ortodoxa Aya Parashievi.
• Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur pietonal al zonei istorice a orasului Istanbul
• Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni – Istanbul - retur; Doua bagaje de cala de 23 kg si unul de cabina/mana de 10 kg/persoana!
• Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
• BONUS asigurarea medicala si storno indiferent de varsta 
• Asistenta turistica in limba romana la transfer si la turul pietonal

 

Orar de zbor informativ (ore locale)
Dus OTP 08:35 IST 09:50 durata zbor 1:15
Intors IST 18:35 OTP 19:50 durata zbor 1:15

• Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice,
• Cheltuielile personale

Croaziera si Palatele Bosforului - Pret informativ de persoana pentru min. 20 platitori: 45 €/persoana
Seara traditionala turceasca si orientala – pret informativ intre 50 si 65 €/persoana functie de localul unde se poate confirma rezervarea
Palatul Dolmabahce si imprejurimi - Pret informativ de persoana 55 €, min. 20 persoane, fara intrare la Harem
Pranz de Paste in data de 19.04.2020: 30 €/persoana

GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup de 25 - 29 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 25 pax, recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale