Pensiunea Oprisan - Crisan

Pensiunea Oprisan - Crisan

Pensiunea Oprișan este situată în localitatea Crișan, pe malul brațului Sulina, într-un cadru natural extraordinar oferit de către Delta Dunării. Pensiunea se află la mila 12 pe canalul Sulina la o distanță de 25 mile de Tulcea, la confluența canalului cu Dunărea Veche.

 

TARIFE:

CAZARE CAMERA DUBLA / NOAPTE - 150 RON

CAZARE CAMERA SINGLE / NOAPTE - 120 RON

CAZARE APARTAMENT / NOAPTE - 250 RON

PAT SUPLIMENTAR IN CAMERA DUBLA – 50 RON/NOAPTE

 

CAZARE + PENSIUNE COMPLETA / NOAPTE/ PERSOANA - 190 RON

CAZARE+ DEMIPENSIUNE /NOAPTE/ PERSOANA - 150 RON

CAZARE + MIC DEJUN / NOAPTE/ PERSOANA - 105 RON

 

CAZARE+PENSIUNE COMPLETA IN REGIM SINGLE /NOAPTE/ PERSOANA - 235 RON

CAZARE+DEMIPENSIUNE IN REGIM SINGLE /NOAPTE/PERSOANA - 190 RON

 

CAZARE APARTAMENT+PENSIUNE COMPLETA /NOAPTE/ PERSOANA – 175 RON

 

CAZARE APARTAMENT+DEMIPENSIUNE / NOAPTE/ PERSOANA - 130 RON

  • Transport
  • Cazare și masă
  • Divertisment

Pentru a putea ajunge în acest loc deosebit, plin de sălbăticie și inedit, modalitățile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveți următoarele opțiuni:

- navă clasică, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00;
- la cerere vă putem asigura transportul cu șalupa pensiunii din Murighiol sau Tulcea.

În mijlocului magiei naturii, aproape de sălbăticia Deltei Dunării, pensiunea încearcă să vă ofere un sejur deosebit păstrând farmecul creat de natură și totuși având toate condițiile unei pensiuni de 3 margarete.

Pensiunea Oprișan vă oferă 6 camere a câte 2 locuri și baie individuală și 1 apartament. Pentru savurarea specialităților pescărești gătite fabulos de Tanti Tudosca aveți la dispoziție terasa în aer liber și un salon spațios și răcoros.

Printre specialitățile preparate din cel mai proaspăt pește și produsele ecologice din ograda familiei vă menționăm doar câteva: ciorba de pește, șalău proaspăt cu maioneză, crap pe varză, plachie de pește, ciorbă cu perișoare de pește, saramură lipovenească, chifteluțe de pește, pește prăjit, lapte proaspăt de la vacuțele din ograda pensiunii, ouă, brânză, salată de icre facută după rețeta secretă a lui Tanti Tudosca și în plus preparate de pui, porc sau vită.

Pentru un sejur complet, vă recomandăm plimbările cu barca pe minunatele și sălbaticele canale și lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse în splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lișițe, rate sălbatice, egrete, sitari, lopătari și poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuți ca o raritate în fauna Europei. Totodată veți fi impresionați și de frumusețea florei: nuferi albi și galbeni, jungla de stuf și papură.

De asemenea organizăm plimbări cu șalupa pe Canalul Dunărea Veche, la Caraorman și Letea unde intermediem vizitarea pădurilor de stejari și a dunelor de nisip (pădurile Caraorman și Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se întâlnește Dunărea cu Marea Neagra. Traseele turistice sunt stabilite de comun acord împreună cu dumneavoastră.

Pentru doritori îi putem iniția în tainele pescuitului, și le asigurăm gratuit undițele, iar pentru pescarii împătimiți organizăm partide de pescuit la următoarele specii: crap, somn, știuca, șalău, caras, etc. în locuri bine știute de localnici.

Pe durata deplasărilor veți fi însoțiți de cei mai buni cunoscători ai locurilor.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale