Barcelona - Orasul lui Gaudi

Barcelona - Orasul lui Gaudi

Plaje superbe si animatia unui oras cosmopolit.

Vizitam Barcelona pe indelete, Montserrat, Girona, Muzeul Dali

 

 Plecari 
15.05.2020 17.06.2020 22.07.2020 05.08.2020 19.08.2020
 Adult in camera dubla 459 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe
 Adult in camera dubla 459 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe
 Adult in camera dubla 459 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe 499 € + taxe
 Adult in camera single 645 € + taxe 754 € + taxe 685 € + taxe 685 € + taxe 685 € + taxe
  • Program 
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Excursii optionale 

Ziua 1 | Bucuresti-Barcelona
Pentru plecarea din 15 Mai: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B107 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 07:20, sosire in Barcelona, aeroportul El Prat, la ora 09:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer in oras. Tur de Barcelona cu ghid local –Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà-La Pedrera. Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella–locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane. Continuam cu plaça d'Espanya si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts & turnul Mapfre) si celebrul El Peix d’Or (pestele de aur). Turul se incheie la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similiar Barcelona.
Pentru plecarile din 17 Iunie, 22 Iulie, 05 August si 19 August: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:50 pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B107 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 15:50, sosire in Barcelona, aeroportul El Prat, la ora 18:10. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similiar Barcelona.

 

Ziua 2 | Barcelona
Pentru plecarea din 15 Mai: Mic dejun. Suntem in Barcelona, un oras cu o arhitectura uimitoare si in aceasta zi va recomandam sa faceti o incursiune in lumea Gaudi alaturi de insotitorul de grup. Mozaicuri multicolore, arhitectura „vie"-aceasta este amprenta inconfundabila lasata de Gaudi asupra Barcelonei. Toate operele lui Gaudi au calitatea „de a fi seducatoare, pentru ca altfel nu pot fi considerate opere", dupa cum obisnuia artistul sa spuna. Incepem incursiunea in lumea lui cu una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, Sagrada Familia (vizita exterioara, pentru bilete de intrare va recomandam rezervarea anticipata), pentru care Gaudi si-a dedicat intreaga viata. Ne indreptam catre Parcul Guell, o gradina cu elemente arhitectonice situata in partea superioara a colinei El Carmel in districtul Gracia. Gaudi a propus celor mai instariti burghezi ai Barcelonei ideea unei retrageri intr-o zona rustica, idilica. Localizarea la inaltime, pe deal si la o oarecare departare de oras era ideala pentru a simboliza ascensiunea catre paradis. Designul arata in mod clar o parte a unui arhitect si stilul unic al lui Gaudi care rezulta evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Parcul contine structuri de piatra uimitoare si cladiri fascinante. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similar Barcelona.
Pentru plecarile din 17 Iunie, 22 Iulie, 05 August si 19 August: Mic dejun. Dimineata facem tur de oras in Barcelona cu ghid local–Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà-La Pedrera. Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella–locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane. Continuam cu placa d'Espanya si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts & turnul Mapfre) si celebrul El Peix d’Or (pestele de aur). Turul se incheie la hotel. Dupa amiaza va recomandam sa faceti o incursiune in lumea Gaudi alaturi de insotitorul de grup. Mozaicuri multicolore, arhitectura „vie"-aceasta este amprenta inconfundabila lasata de Gaudi asupra Barcelonei. Toate operele lui Gaudi au calitatea „de a fi seducatoare, pentru ca altfel nu pot fi considerate opere", dupa cum obisnuia artistul sa spuna. Incepem incursiunea in lumea lui cu una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, Sagrada Familia (vizita exterioara, pentru bilete de intrare va recomandam rezervarea anticipata), pentru care Gaudi si-a dedicat intreaga viata. Ne indreptam catre Parcul Guell, o gradina cu elemente arhitectonice situata in partea superioara a colinei El Carmel in districtul Gracia. Gaudi a propus celor mai instariti burghezi ai Barcelonei ideea unei retrageri intr-o zona rustica, idilica. Localizarea la inaltime, pe deal si la o oarecare departare de oras era ideala pentru a simboliza ascensiunea catre paradis. Designul arata in mod clar o parte a unui arhitect si stilul unic al lui Gaudi care rezulta evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Parcul contine structuri de piatra uimitoare si cladiri fascinante. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similar Barcelona.

 

Ziua 3 | Barcelona-Montserrat
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau Excursie optionala la Montserrat. Muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Montserrat, insemnand Muntele Sfant, alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii. Manastirea Montserrat, benedictina, se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Intoarcere in Barcelona. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similiar.

 

Ziua 4 | Barcelona-Girona
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau Excursie optionala la Girona si Muzeul Dali. Va propunem o escapada de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Stradute inguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu raul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orasului. In Girona vom admira Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei, Cartierul Evreiesc–El Call. Continuam apoi cu Figueres, locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lasat mostenire un muzeu superb care este in sine o opera de arta. Artistul a simtit intotdeauna o legatura emotionala cu orasul sau natal, a fost botezat in biserica din vecinatate si la varsta de 14 ani a avut prima sa expozitie de pictura in foaierul teatrului. In prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi si alte exponate din toate perioadele de creatie ale maestrului. Intoarcere la Barcelona. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similiar.

 

Ziua 5 | Barcelona
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja. Pentru iubitorii de arta si istorie Barcelona gazduieste cateva muzee incantatoare. Muzeul Picasso expune o colectie de lucrari din perioada de tinerete a artistului, iar Fundatia Miro, cadou facut de Juan Miro orasului sau natal, prezinta o excelenta colectie de arta contemporana. Muzeul de arta pre-columbiana aflat in goticul Palau Nadal gazduieste una dintre cele mai prestigioase colectii de arta pre-columbiana din lume. Si alte cateva muzee - Egiptean, Arheologic, al Marinei, dintre care cel mai delicios: Muzeul Ciocolatei, isi asteapta si ele vizitatorii. Pentru iubitorii de fotbal, o vizita la Camp Nou este obligatorie. Cu o capacitate de 98.787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa si are una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Stadionul este terenul propriu al echipei FC Barcelona. Cazare Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similar Barcelona.

 

Ziua 6 | Barcelona-Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja (camerele se elibereaza la ora 12:00). Dupa amiaza transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare zborul Barcelona–Bucuresti al Companiei Blue Air 0B108 cu decolare la ora 19:05 (pentru plecarea din 15 Mai) respectiv la ora 19:45 (pentru plecarile din 17 Iunie,22 Iulie, 05 August, 19 August). Sosire in Bucuresti la ora 23:15 (pentru plecarea din 15 Mai) respectiv la ora 23:55 (pentru plecarile din 17 Iunie,22 Iulie, 05 August, 19 August). Sfarsitul pachetului de servicii.

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Barcelona => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse: 1 piesa max 32 kg la cala, 1 piesa max 10 kg la mana
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Senator Barcelona Spa 4* sau similar
• Tur de oras Barcelona cu autocar si ghid local
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor

 

Transferuri gratuite din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

• Taxele de aeroport 170 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de oras aprox 1,25 €/persoana/zi (se achita la receptia hotelului)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Excursie Montserrat:
50 €/persoana. Include: transport autocar local, insotitor roman de grup.

 

Excursie Girona si Muzeul Dali:
70 €/persoanaInclude: transport autocar local, insotitor roman de grup, bilet intrare la Muzeul lui Dali.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale