Circuit Andaluzia si Sejur Costa del Sol

Circuit Andaluzia si Sejur Costa del Sol

Date de plecare: 21.04, 8.05, 2.06, 30.06.2022

 

Vizităm: Granada, Alhambra, Cordoba, Carmona, Sevilia-Capitala Andaluziei, Pueblo Blancos (satele albe), Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda, Torremolinos, Costa del Sol, Malaga, Marbella.

 

Tarife:

Adult în camera dublă: 869 euro

Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera): 599 euro

Adult în camera single: 1085 euro 

 

Inclus: demipensiune în Costa del Sol

 

Transferuri gratuite la Otopeni si retur din orasele:
> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
> Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
> Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
> Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Important

Ziua 1 | Bucuresti–Malaga–Granada
Plecarea 21.04: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:45 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1651 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:45 si sosire la Munchen la ora 13:50. Imbarcare pe zborul catre Malaga LH1834 cu decolare la ora 14:50 si aterizare la ora 17:50.
Plecarea 08.05: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire la Viena la ora 07:20. Imbarcare pe zborul catre Malaga OS385 cu decolare la ora 09:40 si aterizare la ora 13:00.
Plecarea 02.06: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:35 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Swiss LX1883 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 14:35 si sosire la Zurich la ora 16:00. Imbarcare pe zborul catre Malaga LX2118 cu decolare la ora 16:45 si aterizare la ora 19:25.
Plecarea 30.06: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire la Viena la ora 07:20. Imbarcare pe zborul catre Malaga OS385 cu decolare la ora 09:40 si aterizare la ora 13:00.
Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel BG Capitulaciones Granada 4* sau similar.

Ziua 2 | Granada–Cordoba–Carmona–Sevilia
Mic dejun. Dimineata vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife, apoi vom pleca spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita–azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevillacum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul. Transfer la hotel. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 3 | Sevilia Capitala Andaluziei
Mic dejun. Tur de oras Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane  din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasuluiTimp liber la dispozitie. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 4 | Sevilia
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel Silken Al Andaluz 4* sau similar.

Ziua 5 | Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda-Costa del Sol
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde  intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale. Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de Espana, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación.  Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de TorosColegiata Santa Maria la MayorFuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo (Podul Nou) cea nai cunoscuta atrcatie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 6 | Costa del Sol relaxare
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella–cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 7 | Costa del Sol–Gibraltar
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock Tour in care vom vizita: Europa point–cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului–"macacii”. Tarif: 80 €/persoana, minim 20 de participanti si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare la VIK Gran Hotel 4* sau similar.

Ziua 8 | Malaga-Bucuresti
Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul catre tara astfel:
Plecare 08.05: Zborul Companiei Swiss LX2115 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 16:00 si sosire la Zurich la ora 18:35. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti LX1888 cu decolare la ora 20:35 si aterizare la Otopeni la ora 23:55.
Plecarea 21.04: Zborul Companiei Swiss LX2111 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 14:10 si sosire la Zurich la ora 16:50. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti LX1888 cu decolare la ora 20:35 si aterizare la Otopeni la ora 23:55.
Plecari 02.06 si 30.06: Zborul Companiei Austrian OS386 cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:45 si sosire la Viena la ora 16:55. Imbarcare pe zborul catre Bucuresti OS787 cu decolare la ora 17:35 si aterizare la Otopeni la ora 20:10.

• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Swiss
• Taxele de aeroport (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 1 noapte in Granada la Hotel BS Capitulaciones 4* sau similar
- 3 nopti in Sevilia la Hotel Silken al Andaluz 4* sau similar
- 3 nopti pe Costa del Sol la VIK Gran Hotel 4* sau similar
• 3 cine la hotel pe Coasta del Sol
• Pachet de excursii incluse:
- bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife
- excursie la Cordoba si Carmona
- tur de oras Sevilia cu ghid local
- excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera-Grazalema-Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilia

• Excursiile optionale
• Intrarile la obiective turistice, taxa de oras, acolo unde se aplica
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare travel covid protection

Condiții de plată:
• 30% la rezervare
• 20% cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% cu pana la 31 de zile inainte de plecare

 

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale