Londra - cea mai vizitata capitala a Europei

Londra - cea mai vizitata capitala a Europei

Cu numeroase atractii turistice, cu o cultura vasta si o istorie bogata, Londra merita vizitata, indiferent de anotimp. Pregateste-te sa te incurci cand traversezi strada, sa stai pe partea dreapta cand cobori din metrou, sa nu intelegi banii marunti pe care ii primesti rest, sa mananci in Portobello si sa mergi la shopping pe Oxford Street.

 

Plecari: 16.08, 01.09, 05.10.2020 (6 zile/5 nopti)

 

Date de plecare

Pret/persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

16.08.2020

695 EURO

01.09, 05.10.2020

685 EURO

 

Supliment camera single: 245 EURO
A treia persoana adulta (pat suplimentar in camera dubla): reducere 15 EURO
Copil 2-10 ani (in dubla cu doi adulti): reducere 80 EURO

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

  • PROGRAM
  • SERVICII INCLUSE
  • NU SUNT INCLUSE

Ziua 1: BUCURESTI – LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:20 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la hotel 4* (Novotel London Wembley pentru plecarile din 16.08, 05.10, Holiday Inn London West pentru plecarea din 01.09).


Ziua 2: LONDRA
Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.


Ziua 3: OXFORD & WINDSOR (optional)
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). 


Ziua 4: LONDRA
Mic dejun bufet. Zi libera, in care va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire). 


Ziua 5: LONDRA
Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita - nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. 


Ziua 6: LONDRA – BUCURESTI
Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii, la ora 20:10.

• transport cu avionul Bucuresti – Londra si retur cu compania TAROM;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• 5 nopti cazare in Londra la hotel 4*;
• mic dejun bufet;
• tur panoramic de oras;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Otopeni 12:20 – Londra Heathrow 14:05 durata zborului: 3h45min
Londra Heathrow 14:50 – Bucuresti Otopeni 20:10 durata zborului: 3h20min

 

LISTA INFORMATIVA HOTELURI:
Plecari 16.08, 05.10: Hotel Novotel London Wembley 4*
Plecare 01.09 Hotel Holiday Inn London West 4*

NOTA: In situatia in care hotelurile sunt schimbate din motive ce nu tin de agentie, acestea vor fi inlocuite cu unitati de cazare de categorie similara.

 

• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale;
• intrarile la obiectivele turistice.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale