NEW YORK - The Big Apple

NEW YORK - The Big Apple

Plecari: 23.06, 05.08, 20.09.2023 (6 nopti)

 

Pret/persoana (loc in camera dubla, taxe incluse):
1590 EURO – plecarea din 23.06.2023
1740 EURO – plecarile din 05.08, 20.09.2023
Supliment camera dubla cu paturi separate: 90 EURO/persoana
Supliment camera single: 630 EURO
Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 EURO // Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

 

Nota: In Statele Unite ale Americii, prin camera tripla se intelege o camera cu doua paturi, dintre care unul pentru doua persoane si unul pentru o persoana.

 

Nu exista alt oras ca acesta! New York ofera o experienta greu de egalat. Nu degeaba i se spune  orasul care nu doarme niciodata. Are atat de multe de oferit, pentru toate gusturile si toate felurile de oameni ! Cu atracții turistice faimoase precum Times Square, Central Park sau Empire State Building, New York ofera mai multe lucruri de vazut, facut si gustat decat orice alt loc de pe glob. Statuia Libertății este simbolul Americii și una dintre cele mai faimoase locuri din lume. Times Square este un alt loc extrem de popular, care a devenit unul dintre principalele simboluri ale metropolei New York. Un uimitor turn este simbolul orizontului acestei metropole: Empire State Building. Central Park este cel mai faimos parc din lume și locul de joaca al newyorkezilor. Nu se poate sa pleci din New York fara sa mergi macar la un show de pe Broadway. Catedrala St. Patrick este cea mai cunoscuta catedrala din New York, dar și cel mai frumos exemplu de arhitectura gotica din "the Big Apple". Brooklyn Bridge, finalizat în 1883, a fost primul pod din lume realizat din otel și leaga cele mai faimoase cartiere din New York. Rockefeller Center este un enorm centru comercial și de entertainment, situat chiar în inima Manhattan-ului.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Important

Ziua 1: BUCURESTI – PARIS – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup cu 2h30min inaintea plecarii pentru imbarcare pe cursa companiei aeriene AIR FRANCE catre New York, cu schimbarea zborului la Paris(a se consulta orarul de zbor al fiecarei plecari de la rubrica “orar de zbor”). Sosire la New York, transfer si cazare la hotel DoubleTree by Hilton New York City Downtown 4* (sau similar), situat in MANHATTAN. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Pentru seara aceasta sau pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.


Ziua 2: NEW YORK – tur de oras inclus
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho –cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori. Cazare in New York.


Ziua 3: NEW YORK – ATLANTIC CITY si PHILADELPHIA (optional)
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.


Ziua 4: NEW YORK – NIAGARA (optional)
Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 490 EUR / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.


Ziua 5: NEW YORK – BOSTON (optional)
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare New York.


Ziua 6: NEW YORK – WASHINGTON (optional)
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus- intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.


Ziua 7: NEW YORK (shopping) – AMSTERDAM (sau PARIS)
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora locala 12:00). Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York, The Mills at Jersey Gardens. In cursul serii, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam sau Paris, in functie de datele de calatorie).


Ziua 8: BUCURESTI
Aterizarea la Bucuresti este prevazuta la pranz (a se consulta orarul de zbor pentru fiecare plecare).

• transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea curselor la Paris sau Amsterdam)
• 6 nopti cazare in New York, la hotel DoubleTree by Hilton New York City Downtown 4* (sau similar), situat in Manhattan
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tur de oras in New York
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport (pot suferi modificari)

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23.06: Bucuresti 14:25 – Paris 16:35 durata zborului 3h10min
23.06: Paris 18:30 – New York (JFK) 20:45 durata zborului 8h15min
29.06: New York 18:30 – Amsterdam 07:45 (30.06) durata zborului 7h15min
30.06: Amsterdam 09:30 – Bucuresti 13:10 durata zborului 2h40min
05.08: Bucuresti 14:25 – Paris 16:35 durata zborului 3h10min
05.08: Paris 19:30 – New York (JFK) 21:45 durata zborului 8h15min
11.08: New York 17:30 – Paris 06:50 (12.08) durata zborului 7h40min
12.08: Paris 09:40 – Bucuresti 13:35 durata zborului 2h55min
20.09: Bucuresti 06:00 – Paris 08:10 durata zborului 3h10min
20.09: Paris 12:30 – New York (Newark) 15:00 durata zborului 8h30min
26.09: New York (Newark)17:00 – Paris 06:10 (27.09) durata zborului 7h10min
27.09: Paris 09:40 – Bucuresti 13:35 durata zborului 2h55min

• taxa de viza 160 USD/persoana (echivalent in lei), se achita de catre fiecare turist la orice sucursala a BANCII TRANSILVANIA sau on-line prin Internet / Mobile Banking - nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei;
• mic dejun (optional);
• asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 21-24 persoane: 95 EURO / persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau circuitulse reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de plecare nu se vor inscrie minim 10 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 20 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 

CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


CONDITII SI DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
✓ prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie);
✓ pasaport simplu electronic valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
✓ pagina de confirmare a formularului specific solicitarii vizei temporare (DS-160), completat si transmis on-line inainte de sustinerea interviului (agentia va oferi sprijin in vederea completarii acestuia);
✓ copie pasaport in vederea completarii formularului.
✓ 1 fotografie color 5/5 cm, pe fundal alb simplu (ochelarii de vedere nu sunt permisi);
✓ chitanta de plata a taxei de solicitare a vizei (aceasta taxa este solicitata pentru a demara procedura de solicitare a vizei);
✓ adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz.

 

Nota: Daca este cazul, in cursul interviului pot fi solicitate documente suplimentare, cum ar fi: copii ale actelor de proprietate, extras de cont personal; mai multe informaţii despre solicitarile de viza temporara pot fi vizualizate pe link-ul:https://ustraveldocs.com/ro_ro/index.html. Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de datele prezentate. Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii.


IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
30 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
40 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
45 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
50 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
55 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
60 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
65 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
75 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
80 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Nota: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale