SEJUR PRAGA SI KARLOVY VARY

SEJUR PRAGA SI KARLOVY VARY

Date de plecare: 30 aprile, 28 mai 2021

 

Tarife 

Adult in camera dubla 359 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 359 €
 Copil 2-5,99 ani cu 2 adulti in camera 209 €
 Copil 6-11,99 ani cu 2 adulti in camera 280 €
 Adult in camera single  


Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

 • PROGRAM
 • SERVICII INCLUSE 
 • SERVICII NEINCLUSE 
 • EXCURSII OPTIONALE 

ZIUA 1 | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare pe cursa Czech Airlines OK 803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie.

 

ZIUA 2 | PRAGA – CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun.Turul “Orasului de aur”, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, cu ghid local de limba romana incepe in Hradcany cu Castelul Praghez – odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe , considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus - cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobora in Mala Strana ( Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 de km de oras intrun cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348 la 1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German.
Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare Hotel Duo 4* sau similar Praga.

 

ZIUA 3 | PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori azi intruna dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa din secolul al XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca - dacă nu mai mult - din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii vă vor spune că toate au beneficii medicale!! Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Duo 4* sau similar Praga.

 

ZIUA 4 | PRAGA – DRESDA: Florenta de pe Elba „ das Elbflorenz”
Mic dejun. Optional, excursie la Dresda in Saxonia. Numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("das Elbflorenz"), Dresda aproape ca a disparut in timpul bombardamentelor din noaptea de 13 - 14 februarie 1945 si a renascut din propria cenusa, azi recapatandu-si frumusetea originala. Tur de oras cu ghid local : Opera Semper, incantatorul palat baroc Zwinger, Residenzschloss – timp de patru secole reședința oficială a regilor saxoni, astazi un excelent complex muzeal, Terasa lui Brühl, cunoscută drept ”Balconul Europei” si superba catedrală Frauenkirche - unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstrucție care s-a desfășurat în Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz, muzee si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Duo 4* sau similar Praga.

 

ZIUA 5 | PRAGA – CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara indoiala unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga în miniatură - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra râului Vltava, o piață veche, arhitectură renascentistă și barocă și multimi de turiști care se vantura pe străzi dintr-o parte a orașului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Duo 4* sau similar Praga.

 

ZIUA 6 | PRAGA – BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei Czech Airlines OK 802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 • • Ghid roman insotitor
  • Zboruri directe Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania Czech Airlines CSA
  • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
  • Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Duo 4* sau similar
  • Tur pietonal Praga cu ghid local de Lb Romana
  • Transfer cu autocar hotel-centru pentru turul de oras
  • Bonus excursia la Karlovy Vary

 • • Taxele de aeroport 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
  • Excursiile optionale, intrari la obiective turistice
 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
  40 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani. Include: 2 ore croaziera, cina bufet (fara transfer).

  Cina traditionala cu spectacol folcloric live:
  35 €/adult, 30 € /copil 6-12 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani. Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (Transfer cca: 10 €/persoana).

  Excursie la Castelul Karlstejn:
  45 €/adult,  35 €/ copii 2-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos !

  Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice:
  50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor.

  Excursie de 1 zi la Dresda:
  55 €/adult, 45 €/copii 2-11,99 ani. Include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor.

  NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale