SORRENTO - COASTA AMALFITANA - Vacanta pe taramul livezilor de lamai

SORRENTO - COASTA AMALFITANA - Vacanta pe taramul livezilor de lamai

Plecare: 20.07.2023

 

Pret/persoana: 770 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 150 / persoana
Pret a treia persoana in camera dubla: 745 EURO


Nota: Maxim 2 camere single/grup.

 

Situat in extremitatea sudica a golfului Napoli, Sorrento sau taramul livezilor de lamai a insiprat de-a lungul timpului scriitori celebri precum Charles Dickens sau Oscar Wilde si continua sa isi incante vizitatorii in fiecare an. Datorita peisajelor spectaculoase si culorii uimitoare a apei marii, Coasta Amalfitana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Italia. Aici se afla cel mai spectaculos traseu turistic din Europa: drumul dintre Sorrento, Positano, Amalfi si Ravello este un „must see” pentru toti turistii care isi petrec vacanta aici. Renumit pentru contrastele sale, Napoli este capitala regiunii Campania si al treilea oras ca marime din Italia dupa Roma si Milano. Orasul are o istorie indelungata si este unul dintre cele mai vechi orase locuite incontinuu de-a lungul timpului. Din punct de vedere culinar, Napoli este sinonim cu pizza, deoarece aici a fost inventat acest preparat simplu si delicios, devenit celebru in toata lumea. Pe langa toate acestea, sa nu uitam minunata si celebra Insula Capri sau „insula viselor”, o destinatie luxoasa cu peisaje magnifice, conectata de continent prin mai multe curse de feribot.

  • Program
  • Servicii incluse
  • Servicii neincluse
  • Important

Ziua 1: BUCURESTI – NAPOLI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Intalnirea si zborul spre Napoli vor avea urmatoarele coordonate:

- intalnire la ora 04:00 dimineata, zbor cu compania Lufthansa, cu schimbarea cursei in Munchen, aterizare in Napoli la ora locala 12:25;


Sosire pe aeroportul din Napoli si transfer cu autocarul la hotel. Sosire si cazare pentru urmatoarele cinci nopti la Hotel Delle Palme 4* sau similar. Hotelurile sunt situate in Sant Agata sui due Golfi, pe dealurile de deasupra orasului Sorrento, la cca 10 km distanta. Cina la hotel.


Ziua 2: EXCURSIE OPTIONALA LA POMPEII SI VEZUVIU
Mic dejun. Excursie optionala la Pompeii, oras opulent din antichitate, ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate. Dupa Pompeii vom face o ascensiune pe vulcanul Vezuviu (ascensiunea catre crater este posibila in functie de conditiile meteo si presupune un efort fizic intens). Intoarcere la hotel, cina si cazare.


Ziua 3: CROAZIERA OPTIONALA PE COASTA AMALFITANA: POSITANO SI AMALFI
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita doua dintre orasele emblematice de peCoasta Amalfitana: Positano si Amalfi. Prima oprire a vasului de croaziera va fi in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. Urmatoarea oprire este in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica sa catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Fiecare oprire va avea o durata de aprox 2 ore. Intoarcere la hotel, cina si cazare.


Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA IN INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde veti putea vizita renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Cina si cazare la hotel.


Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA NAPOLI SI PALATUL REGAL DE LA CASERTA
Mic dejun. Excursie optionala la Caserta si Napoli. Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante, are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. Dupa Caserta vom vizita Napoli, un oras plin de viata, culoare si cultura dominat de Muntele Vezuviu. Acest oras al contrastelor situat in golful Napoli este locul unde a fost inventata pizza. Cele mai populare repere istorice ale orasului sunt Domul, galeria comerciala Umberto I si piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal. Napoli este un oras bogat in istorie, traditii, arta si peisaje care va va placea cu siguranta. Intoarcere la hotel, cina si cazare.


Ziua 6: NAPOLI – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel inainte de ora 10:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines spre Viena. Decolare din Napoli la ora 18:40, aterizare in Viena la ora 20:20 si sosire in Bucuresti la ora 00:05. 

• transport cu avionul Bucuresti – Napoli si retur, companiile Austrian Airlines si Lufthansa cu schimbarea curselor in Viena sau Munchen
• 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 4* situat in Sant Agata sui due Golfi, cca 10 km departare de Sorrento, in camera standard
• transfer cu autocarul aeroport Napoli – hotel si retur
• insotitor roman de grup
• taxele de aeroport (pot suferi modificari)

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 06:40 – Munchen 07:15/ Munchen 10:50 - Napoli 12:25
Napoli 18:40 – Viena 20:20/ Viena 21:30 – Bucuresti 00:05

• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
• biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
• taxa de oras: aprox 2 Euro/ persoana/ noapte (obligatorie, se achita de catre clienti direct la hotel);
• excursiile optionale;
• bauturile la mese;
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

 

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
▪ Pompeii si Vezuviu: 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup, ghid local la Pompeii. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice (Pompeii: aprox 18 Euro/ persoana, Vezuviu: aprox 15 Euro/ persoana) si masa de pranz.
▪ Croaziera Positano si Amalfi: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pana la portul din Sorrento si retur, biletul pentru vaporas Sorrento – Positano – Amalfi si retur, insotitor de grup roman. Nu sunt incluse biletele de intrare si masa de pranz.
▪ Capri: 95 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transfer hotel – port Sorrento – hotel cu autocarul, biletul de feribot dus-intors, transport cu microbuzele in insula Capri, ghid local, asistenta in limba romana. Nu sunt incluse: turul cu barca in jurul insulei, biletele de intrare la obiectivele turistice, masa de pranz.
▪ Napoli si Caserta: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup, ghizi locali pentru vizita Palatului de la Caserta si pentru turul de oras in Napoli. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice (Reggia di Caserta: aprox 15 euro/ persoana) si masa de pranz.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
⚫ 30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 45 zile inaintea plecarii.

 

Nota: Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
30 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
40 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
45 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
50 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
55 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
60 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
65 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
75 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
80 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

Nota: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.


OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU PASAPORT TEMPORAR, VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;


Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Recenzii

Opinia turistilor

Fii primul care adauga o recenzie!

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale