Vouchere cadou

04/08/2022 Noi reglementări de la ANPC Noi reglementări de la ANPC, în ceea ce privește procedurile de soluționare...detalii »07/01/2022 Anglia relaxează regulile de călătorie pentru persoanele complet vaccinate Din 7 ianuarie 2022, începând cu ora 04:00, toate persoanele complet vaccinate vor...detalii »15/02/2021 Noi condiții de călătorie în Marea Britanie Noi condiții de călătorie în Marea Britanie, începând cu data de 15...detalii »09/02/2021 Formular intrare în România IMPORTANT! Pasagerii care intră în România au obligația completării unei...detalii »06/01/2021 Condițiile de călătorie în Marea Britanie, valabile de la 1 ianuarie De la 1 ianuarie 2021, condițiile de călătorie în Regatul Unit s-au schimbat. După...detalii »

ICAR TOURS lansează VOUCHERE CADOU pentru vacanțe DE NEUITAT alese chiar de cel care le primește!
Amintirile frumoase sunt cele mai inspirate DARURI!
CUMPĂRĂ vouchere cadou ICAR și fă o SURPRIZĂ cool!
Ziua de naștere, Onomastica, Ziua Îndrăgostiților, 1 Martie, 8 Martie, Vacanța de Paște sau un Citybreak într-un oraș splendid sunt Ocazii PERFECTE pentru Vouchere Cadou!

 

TERMENII ŞI CONDIŢIILE VOUCHERULUI CADOU ICAR TOURS

 

Voucherele cadou pot fi folosite exclusiv pentru a achita costul total sau parțial al oricărui produs turistic (cazare, bilete de avion, pachete turistice oriunde în lume, asigurări de călătorie, etc.) de la agenția de turism ICAR TOURS, situată în Constanța, Bd. Tomis nr.130, județul Constanța.

 

Voucherele cadou sunt de 50 (cincizeci) Euro sau 100 (o sută) Euro, valoare înscrisă pe voucher. Acestea pot fi combinate pentru a obține valoarea dorită. Clienții pot plăti întreagă sumă cu vouchere sau pot achita diferență de bani, dacă este cazul.

 

Voucherele cadou nu pot fi preschimbate în bani (parțial sau total), înlocuite, returnate în vederea recuperării sumelor de bani achitate pentru respectivele vouchere și nici nu se poate acorda rest de bani la voucherele folosite.

 

Voucherele cadou pot fi utilizate numai până la data expirării tipărită pe acestea. Nu există restricţii cu privire la datele de călătorie. Valabilitatea voucherelor cadou Icar Tours nu poate fi extinsă.

 

Falsificarea voucherului cadou reprezintă fraudă.

 

Informații suplimentare: telefon 0241.553.790, email constanta@icar.ro.

 

FotoJet (1).jpg (417 KB)

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

Î: Vreau să fac un cadou deosebit. De unde pot cumpăra voucherele-cadou Icar Tours?
R: Voucherele cadou se pot achiziționa de la agenția de turism ICAR TOURS, situată în Constanța, Bd. Tomis nr.130 (zona Capitol), județul Constanța.

 

Î: Am primit vouchere cadou Icar Tours. Ce pot cumpăra cu ele?
R: Cu voucherele cadou puteți cumpăra bilete de avion, cazare la hoteluri din țară sau în străinătate, pachete turistice oriunde în lume, asigurări de călătorie, etc.

 

Î: Unde trebuie să vin cu voucherele cadou primite?
R: Vă așteptăm la agenția de turism ICAR TOURS, situată în Constanța, Bd. Tomis nr.130 (zona Capitol), județul Constanța.

 

Î: Ce valoare au voucherele cadou Icar Tours?
R: Voucherele cadou sunt de 50 Euro sau 100 Euro. Acestea pot fi combinate pentru a obține valoarea dorită. Puteți plăti întreagă sumă cu vouchere sau puteți achita diferența de bani, dacă este cazul.

 

Î: Dacă valoarea serviciilor dorite este mai mică decât valoarea totală a voucherelor cadou, pot primi restul în bani?
R: Nu se poate acorda rest de bani la voucherele folosite.

 

Î: În cazul în care voucherele sunt accidental deteriorate, le mai pot folosi?
R: Da, cu condiția să nu fie deteriorată eticheta holografică de pe fiecare voucher.

 

Î: Până la ce dată pot fi folosite voucherele cadou?
R: Voucherele cadou pot fi utilizate numai până la data expirării tipărită pe acestea. Valabilitatea voucherelor cadou Icar Tours nu poate fi extinsă.

 

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Doresc sa ma contactati pentru:

Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii generale